רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,594 נושאים בפורום הזה
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
שלום רב יש לי סובארו אימפרזה 2003 איך אני מוצא את המנגנון שאחראי לעמעום האור בהדרגה אחרי סגירת כל הדלתות ??? איפה הוא יושב פיזית? האם אני יכול להשיג שרטוטים חשמליים שלו וכו' ? תודה רבה מראש על העזרה מושיקו
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 8 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי באוטו טלפון קבוע טלית גיפיפאס, אני מעוניין לחבר אליו שפורפרת ( לא יודע לגבי החוקיות שבעניין ) . חיפשתי בכל מיני מקומות כולם אמרו שזה כבר ישן מאוד מאוד. אני מאזור ירושלים למישהו יש מושג איפה אני יכול להשיג גם בחנות וריטואלית אולי ? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת fanmanuv, -
- 1 תגובות
- 643 צפיות
מתי תתחיל שנת המודל 2010?
הודעה אחרונה מאת cobraf, -
- 3 תגובות
- 751 צפיות
שלום וצהרים טובים לכולם! כמובן אני צריכה את עזרתכם פעם נוספת אני רוצה הצעת מחיר או אם משהו ממכם יודע פחות או יותר עלויות לחלקים לאפלאוז שנתון 91 ידני אלו החלקים הדרושים לי: רצועת טמין מחזרי שמן אחורי מחזיר שמן קדמי מותן טימין כולל רצועה פלגים פלטר שמן מאד חשוב לי ואשמח לעזרתכם, אנא עזרו במעט זה בתור אישה אלמנה לא רוצה שרמאים ורוצה לדעת את מחירים הסבירים חשוב גם אם אתם מכירים יבואני או חניות שאפשר להשיג מחיר נורמלי וסביר!!! קשה לי והחוויות של מוסכניקים אתם כולם מכירים, לא רוצה לשלם סתם בלי לדעת מראש מחירים. תודה רבה רבה זה דחוף לי מאד מאד מאד מרים
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- 4 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
בפעם האחרונה שהייתי בקארטינג ראיתי שלט שמציג רישיון לקארטינג עבור 450 שקל. השאלה שלי היא מה אני מקבל תמורת אותם 450 שקל? מחיר מוזל? פחות סגירה של הבורג? זה מוגבל למקום שבו עשיתי את זה, או לכל הקארטים בארץ?
הודעה אחרונה מאת bara_fxp, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
היי! לפני כחודשיים יצא לי לנסוע על כביש 6 מבן שמן ועד ב"ש וחזרה. לא קיבלתי מאז שום בקשה לתשלום/חשבון/כל דבר אחר. כיוון שלא נסעתי עד אז (ומאז) בכביש 6, רציתי לשאול כיצד מתבצע התשלום (כמובן שאין לי מנוי..) ותוך כמה זמן הוא אמור להגיע? תודה,
הודעה אחרונה מאת babayaga, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
שאלה קטנה לגבי תיבת הילוכים במאזדה 3.. כאשר אני מעביר הילוך מP לD ובדרך עובר בR האוטו מתחיל לנוסע אחורה בלי לגעת בגז או משו דבר נורא מוזר כי אף פעם לא קרה לי דבר כזה...אני חדש לומד לתיאוריה.אבל ניראה לי מוזר שמעבירים הילוך מחניה לd צריך ללחוץ על ברקס או משו?ולהוריד את האמברקסס? סליחה על הבורות :oops: :oops: עצה לחיים: אל תנהג אם אתה לא יודע איך הרכב עובד, על אחת פי כמה וכמה אם אין לך רישיון ובטח ובטח אם לא קיבלת רשות מבעל הרכב (ואם הוא נתן, אז תשאל אותו).
הודעה אחרונה מאת GTI-TAL, -
- 15 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
1. איפה קיים יותר סיכוי שיבטלו לי אותו. אם אני אשלח בקשה בכתב או אם אני אגש לעיריית ת"א-יפו ואציג את הטיעונים שלי בע"פ?! 2. מדובר ברחוב הסוללים (ליד יגאל אלון). האם הפקחים מצלמים שם בדר"כ את הרכב? או שלא ניתן לדעת? תודה מראש והמשך יום נעים.
הודעה אחרונה מאת Shmelov, -
תיבות הילוכים
מאת Az-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 741 צפיות
רציתי את עזרכתם בהבנה של כל תיבות ההילוכים או מה שאתם מכירים. את התיבות הידני והאוטומט אני כמובן יודע ומבין איך זה הולך , השאלה שלי זה לגבי שאר התיבות הילוכים , כמו למשל הטיפטרוניק DSG רובוטי וכן הלאה. אשמח אם תעזרו לי בהבנה של שאר התיבות הקיימות . תודה לעוזרים =]
הודעה אחרונה מאת falou, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
בשורה טובה לציבור הנהגים: לאחר דחיות רבות ולאחר שאמש כביש 5 נסגר לתנועה מזרחה מגלילות (מה שגרם לי לעשות עיקוף עצבני בדרך הביתה), הבוקר בשעה טובה נפתחה הרמפה במחלף גלילות מזרח והרמזור שהיה במקום בוטל.
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
דרוש גרר!
מאת skydiver135- 0 תגובות
- 821 צפיות
היי, דרוש גרר אמין ולא יקר לגרירת רכב מתל אביב לחיפה צריך שיהיה השבוע, לא חשוב כ"כ מתי, אפשר בלילה וכו'. אם אתם מכירים מישהו אז בבקשה תשאירו לי פרטים בפורום!! בברכה, סקיי
הודעה אחרונה מאת skydiver135, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החלטת ביהמ"ש המחוזי י-ם כתבה בנושא ב-Yנט
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קניתי רכב שעמד אצל המוכר כמה חודשים ללא טסט, כשחלק המתקופה לא היה הרשיון מוקפא. ולכן סיכמתי עם המוכר שהוא זה שישלם את האגרה עבור הזמן שהרשיון לא הוקפא. אל תשאלו למה, אבל הוא לא רוצה לתת לי את הסכום ביד, אלא רק למשרד הרישוי. העניין הוא שאני עדיין לא מתכוון להעביר את הרכב טסט, כי אני רוצה לשפץ אותו קודם. השאלה שלי היא האם ניתן לשלם את האגרה עבור התקופה שבה הרשיון לא היה מוקפא מבלי לשלם עדיין את האגרה עבור הטסט הבא (בינתיים הרשיון מוקפא ולא צובר אגרה נוספת)? כלומר שרק המוכר ישלם על התקופה שצבר אגרה? מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. מבקש תשובות מיודעי דבר ולא השערות. תודה!
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 15 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
אני סתם מוציא קצת עצבים ומשתף. קיבלתי שבוע שעבר דו"ח חנייה מעיריית תל אביב. הדו"ח הוא על 100 ש"ח. קיבלתי בעבר הרבה דוחו"ת ואני מודה שתמיד זה היה באשמתי (וגם באשמת מצוקת החנייה). הפעם אני מרגיש מרומה. עבדו עליי. חניתי ברחוב רוטשילד בכחול לבן בסביבות השעה 21:00-21:30. כשפניתי מרחוב הרצל לא היה שילוט מיוחד לגבי צורך בהיתר זה או אחר. מצאתי חנייה בכחול- לבן וכמובן שהתנפלתי על מקום החנייה והחניתי ללא היסוס. כשחזרתי אני מוצא דו"ח על שמשת הרכב. מסתבר שהקטע הספציפי מחייב תו חנייה של תושב האיזור למרות שהמקום מסומן בכחול לבן. לא בלבן, לא בכחול אפור ולא בשילוב צבעים אחר. אני זוכר בבירור שבתחילת הרחוב לא ראיתי תמרור שכזה. התחלתי ללכת לאורך הרחוב ואחרי כ 20 מטר באמת ראיתי תמ…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 5 תגובות
- 770 צפיות
שמעתי מהרבה אנשים שכדי ללמוד נהיגה טהורה מתחילים בקארטינג חח (פירוש המילה חח זה טבעת - בדוק במילון. מה קשורה עכשיו טבעת לקארטינג?) ולא במאזדה לאנטיס. רציתי לדעת מה הסכום ההתחלתי כדי להכנס לתחום, כלומר לקנות כלי שהוא לא למתחילים, ומה הוא כולל מבחינת אחזקה, אמינות של חלקים ומחיר שלהם. לפי דעתי, ותקנו אותי אם אני טועה, המחירים נורא גבוהים, כי קארטינג זה למירוצים וחלקים למרוצים תמיד עולים ממש יקר.
הודעה אחרונה מאת psychuil, -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת האם במקרה ואוסיף טבעות אנג'ל אייז לאימפרזה האם דבר זה יהווה עבירה גם במקרה והם מכובות??
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
מישהוא ראה את הפרסומות של סובארו? יש משהוא חדש במנוע או רק תוספות חיצוניות? לפני איזה חודש היתי באיזור הרצליה וראיתי על הכביש גרר של אלדן שמוביל 3 רכבים חדשים לסובארו ,2 מהם היו B3 רגילות, ובקומה העליונה היתה B4 בצבע כחול ככה ומאחורה איפה שכתוב B4 היתה כתוב גם SPORT, וגם ראיתי שיש לה חצאיות ספורט מקוריות וגם ספוילר נמוך, האם זה הדגם המדובר?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
- 0 תגובות
- 900 צפיות
אחותי קנתה MPV שנת 99 עם שני נטפים ריקים. לאחרונה הוסיפה מערכת גז לרכב ומחכים לאישור מהטכניון או משהו כזה. בינתיים אבא ואני מארגנים את האוטו בשבילה ורציתי לדעת איפה לדעתכם אפשר למלא מטפי כיבוי והאם מספיק אחד במקום שניים. וכמה מילוי אמור לעלות ? תודה רבה מראש.
הודעה אחרונה מאת GOLD777, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רק אתמול נגמר לי המלווה ועברתי היום באדום. אדום מלא, היו מים על הכביש, לחצתי על הברקס והאוטו פשוט לא עצר.. מה הסיכוי שנתפסתי? בדקתי באתר http://www.speedtraps.co.il ולפי מה שהבנתי אין באיזור מצלמה. בכל מקרה, הביטחון שלי ממש ירד וזה ממש באסה אבל מזל שלא קרה כלום אנחנו ממליצים לך בחום להמנע מקללות בהודעות שלך- ההנהלת הפורום
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
אתמול בשעות הערב, בכביש הערבה סמוך לפונדק כושי (קילומטר 101) ניידת משטרה החלה במרדף על רכב שנסע במהירות גבוהה. במהלך המרדף איבד נהג הניידת את השליטה על רכבו והתהפך. הנהג נפצע קל, המתנדב שהיה איתו נהרג. נכון לעכשיו, המשטרה דואגת לא לפרסם את סיבת התאונה, שכן, לאחר המרדפים האחרונים שביצעה (על הפורש והאופנוע), ולאור הדעות השליליות הרבות בנושא, שהמרדפים האלו מסכנים את השוטרים ואת הציבור, הפעם אנחנו רואים מה יכול להיגרם כתוצאה ממרדף משטרתי מסוכן, עוד בלילה ובכביש הערבה. אולי עכשיו הם יבינו בעקבות המקרה המצער הזה איך לנקוט במצבים כאלו. המידע על התאונה, ועל סיבת התאונה הגיע אלי אתמול בערב מגורם ראשון. http://www.hnn.co.il/gallery7368.html
הודעה אחרונה מאת gadik6, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום, אני מעוניין לעשות מנויי לאחד מבין השניים, איזה מהם כדאי? ומה הפרוצדורה הכרוכה בכך? יש מבצע? איך הולך המנויי....? הכתבות שאני הכי אוהב לקרוא הם על מכוניות יוקרה ובמיוחד מכוניות ספורט. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת mayrun, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מישהו יכול לבער את העניין הזה ? של השימוש במים , על פניו זה נשמע הגיוני אבל מוזר ביותר לא ? http://waterdelek.co.il/ טכנולוגיה "שנשכחה בטעות" מה זה החירטוט הזה ? מישהו יודע אם זה עובד באמת? ומה הבלאי שזה אמור לגרום ? בכלל נשמע לי מוזר
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
הסרטון המלא פורסם באתר אוטו,מה אני יגיד לכם פשוט טיל,מנוע 8 ליטר,מהירות מרבית 407 קמ"ש ו1001 כ"ס,מדהים. http://www.auto.co.il/%D7%95%D7%99%D7%93%D7%90%D7%95-1275,362-%D7%91%D7%95%D7%92%D7%90%D7%98%D7%99-%D7%95%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%98%D7%99%D7%9C-%D7%A9%D7%99%D7%95%D7%98.aspx
הודעה אחרונה מאת sexyboy9, -
- 19 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
שלום, חבר שלי אמר לי שלמשל ואתנ נוסע בכביש עם שני נתיבים לאותו כיוון ויצאתה לעקיפה אז מותר לתת איתות קצרצר כאילו רק להרים את הידית להבהוב אחד ולעבור נתיב ואז לכבות את הווינקר, האם זה נכון וחוקי? או שצריך איתות ארוך לכל אטורך היציאה מהנתיב?
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/05/08/seat-ibiza-bocanegra-unveiled-in-barcelona/ נראית אכילה .
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חייב להגיד, היא ניראת פשוט מצויין . http://www.carmagazine.co.uk/Secret-new-cars/Search-Results/Spyshots/Alfa-Romeo-Milano-full-details-of-new-147/ מקווה שהיא תביא את הצלחתה של ה147 כמכונית לנהג בתוספת של עוד ערכים טובים באוטו, מראה טוב כבר יש לה.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
רכב שננב ממני לפני שנה זוהה על ידי חברים באזור מסוים בארץ, כמובן עם מספר אחר. כנראה של מדובר בטעות זיהוי - על רכב שלי היו גלגלים נורא נדירים שהגיעו לארץ בסוף שנות ה 80 עם יביזות בניחוח ספורטיבי. אני קניתי אותם ושמתי ברכב שלי (לא יביזה). עכשיו השאלות: 1. האם למשטרה יש יכולת לעשות חיפוש מפולח באזור מסוים על פי דגם, שנה, צבע - וכך לאתר מי כיום הבעלים ואיפה בדיוק נמצא. אני יודע רק את האזור שבו הרכב נצפה. (אין הרבה רכבים כאלה, אז כנראה שאם יעשו חיפוש מפולח יהיו יחידות בודדות שצריך לבדוק). 2. מה עושים כאשר הרכב אכן נמצא - והוא כיום עם מספר מנוע מחוק, על שם אחר וכו'. איך מחזירים לחיים? תודה למשיבים
הודעה אחרונה מאת 2pac, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב לחברי הפורום. סלחו לי על הבורות. לפני 12 ימים ביטחתי את רכבי החדש דרך סוכן ביטוח מטעם דואר ישראל אשר ביצע השוואת מחירים מהירה ונתן לי הצעה זולה ומשתלמת. לאחר מכן נודע לי שאני חייב להתקין אמצעי מיגון מסוג עלוקה ברכבי. "לשמחתי" הרבה, מצאתי חברת ביטוח אחרת שמסכימה לבטח אותי ללא התקנת אמצעי מיגון מעבר למה שיש ברשותי. שאלתי היא כזו, האם אני יכול כעת לבקש מסוכן הביטוח שלי לבטל את העסקה לביטוח המקיף (אני מתכוון להשאר אצלו עם ביטוח החובה בלבד)? אודה לכם מאוד.
הודעה אחרונה מאת Guyvaron, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
במודעות באתרי "יד שנייה" ברשת כתבו חברי הכנופייה כי כלי הרכב, מיד ראשונה, הם "במחיר הזדמנות" ; אך למעשה, מדובר במכוניות שנגנבו, נמכרו לקונים תמימים ואז נגנבו מחדש ונמכרו שוב קניתם מכונית יד ראשונה? יכול להיות שעוד הלילה היא תיגנב בקלות. חברי כנופיית גנבי רכב מתוחכמת במיוחד נעצרו לאחרונה על ידי המשטרה, אבל את השיטה שפיתחו יכולים לאמץ בקלות גם גנבים אחרים. חקירה סמויה של יחידת להב-אתגר של משטרת ישראל חשפה לאחרונה את הכנופיה שביצעה לדברי השוטרים "עוקץ" מתוחכם ביותר. בין השאר גנבו, על פי החשד, חברי הרשת מכוניות חדישות מחברות השכרה, שיכפלו את רישיונות הרכב, מכרו את המכוניות לאזרחים תמימים כ"יד ראשונה" ולעתים כבר באותו לילה גנבו מהם את הרכב ומכרו אותו לקונה הבא.…
הודעה אחרונה מאת dani12, -
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
שלום יש לי חבר שנוסע לספרד עם המשפחה רציתי לדעת האם יש מוזיאונים מענינים או אתרים אחרים כמובן בתחום הרכב ששוים קפיצה .
הודעה אחרונה מאת moshe333,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,256 אורחים (הצג רשימה מלאה)