Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב גנוב זוהה, מה לעשות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב שננב ממני לפני שנה זוהה על ידי חברים באזור מסוים בארץ, כמובן עם מספר אחר. כנראה של מדובר בטעות זיהוי - על רכב שלי היו גלגלים נורא נדירים שהגיעו לארץ בסוף שנות ה 80 עם יביזות בניחוח ספורטיבי. אני קניתי אותם ושמתי ברכב שלי (לא יביזה).

עכשיו השאלות:

1. האם למשטרה יש יכולת לעשות חיפוש מפולח באזור מסוים על פי דגם, שנה, צבע - וכך לאתר מי כיום הבעלים ואיפה בדיוק נמצא. אני יודע רק את האזור שבו הרכב נצפה. (אין הרבה רכבים כאלה, אז כנראה שאם יעשו חיפוש מפולח יהיו יחידות בודדות שצריך לבדוק).

2. מה עושים כאשר הרכב אכן נמצא - והוא כיום עם מספר מנוע מחוק, על שם אחר וכו'. איך מחזירים לחיים?

תודה למשיבים

פורסם

1. שכח מזה שהמשטרה תעשה חיפוש מופלח, והלוואי ואני אתבדה

2. אם בזמנו קבלת כסף מהחברת הביטוח, אז הרכב שלהם ולא שלך.

פורסם

מצטרף לחבר'ה מעלי.

1.אם הרכב היה מבוטח ביטוח מקיף נוא שייך לחברת הביטוח.

2.היחידה במשטרה המטפלת במקרים כאלה היא יחידת "אתגר".נסה ליצור איתם קשר.

חבר,אתה חופר

פורסם

אני ואבא שלי עברנו את אותו סרט,

הייתה לו סובארו לגאסי,חבוטה מכל כיוון.. ממש הרבה מכות

היא נגנבה... וכמעט שנה אחרי הגניבה פתאום אבא שלי ראה את הסובארו שלו! בפקק...

איך ידענו שזו הסובארו הזו? לפי המכות כמובן.... 1 ל-1.

רשמנו מספר,התקשרנו למשטרה, הגיע שוטר ובדק מספר שלדה ומצא שהוא תקין.

לא התיאשנו והגשנו תלונה בצירוף תמונות של הרכב,

הרכב החשוד זומן לבדיקת מז"פ

ולצערי נמצא תקין....

אבל לך תדע, שווה לנסות אם יש לך את המספר רישוי ה"חדש" של הרכב החשוד

• תוכן חדש...