רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,593 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לפי תוכנית הילוך חמישי החלפת נורה קדמית ברנו מגאן לוקחת 45 דקות לאדם מיומן עלות החלפת מנורה 200 ש"ח האם הדבר נכון? האם יצא למישהו להחליף נורה קדמית ברנו מגאן?
הודעה אחרונה מאת danniel, -
-
- 19 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3716461,00.html .
הודעה אחרונה מאת dorki, -
- 1 תגובות
- 770 צפיות
אבקש את עזרת חברי הפורום, אנא שתפו אותי במידע הנוגע להמצאות, פעילויות ומקומות מוטוריים לבקר בהם בסביבית מינכן ווינה, בין התאריכים 2/6 עד 8/6. תודה מראש, עמרי זיטמן.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שמעתי שניתן לקנות מאוטו מחזיק מפתחות כזה, שהוא גם ינשופון או ליתר דיוק ינשופון שהוא גם מחזיק מפתחות ^^ בכל מקרה, עד כמה אמין באמת הדבר הזה? (בערך 70 שקל עלות) וכמובן כמובן, עדיף שלא לשתות בכלל בזמן נהיגה, שואל למטרות ידע
הודעה אחרונה מאת eli s, -
שלום לכולם, שוב יום חמישי, וכרגיל תכנית הרכב האהובה "טסט ראשון" תשודר ב-20:30 בערוץ 1. תזכורת: התכנית משודרת גם בערוץ אגו - בימי רביעי ב-21:00. אל תחמיצו! ואם בכל זאת החמצתם - תמצאו אותנו גם בוואלה-רכב (טיפ לאלה שלא רואים בוואלה: תתלוננו אצל ספק האינטרנט שלכם. מנויים בנטוויז'ן התלוננו והבעיה אצלם תוקנה).
הודעה אחרונה מאת dkny2, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני נוסע ברכב עם רשיון וביטוח משולמים אך ללא טסט. אני לא מצליח לעבור את בדיקת הגזים. מלבד זה הכל תקין. מה שוטר יכול לעשות במקרה ואני נתפס? אני נוסע ככה כבר חודש.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
דו"ח תנועה שגוי [כ"ע] 1 2
מאת Ugin- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טוב יש לי בעיה, היום בלילה נתפסתי ע"י שוטר על איזו עבירת תנועה, עיקבו אותי לאיזו שעה לקחו את הרישיון ונתנו זימון ליום ראשון להתייצב בתחנה כדי להחליט מה עושים עם האוטו (מחרימים או לא), והזמנה למשפט בעוד שבועה וחצי. עכשיו הבעיה שהייתי אשם לא מתווכח, וכנראה אני אחטוף. אבל במהלך מילוי כל הטפסים עשו טעות בדו"ח הראשי, בפרטי רכב רשמו רכב אחר לגמרי, כנראה השוטרת התבלבלה ברישיונות ורשמה לי רכב אחר לגמרי. מה שאני רוצה לדעת אם יש לי אפשרות לשחק על זה או שזה לא יעזור. מי שמבין בדברים האלה אשמח לקבל יעוץ.
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
החזרתי רכב שהיה לי לפני שנה ועכשיו הוא ללא טסט האם אני יכול להעביר בעלות כאשר הוא מבלי טסט כבר פחות משלושה חודשים?
הודעה אחרונה מאת שניר106, -
- 30 תגובות
- 9.6 אלף צפיות
אני מדבר על מנוע 1.6 סטנדרטי?? למה הכוונה כשאומרים סיוויק בשנים הטובות שלה?? 92-95 או שמא 96-00? תודה
הודעה אחרונה מאת proxima, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 6 אלף צפיות
האם במקום בו מופיע תמרור האוסר פנייה שמאלה מותר לפרסס? ובמצב הפוך? האם יש צורך בכל תמרור בנפרד ? תודה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
אין לי גישה לאוף טופיק אז שמתי פה למרות שאני חושב שזה מתאים גם לכאן. מי שהתמונה לא עולה לו אזה כאן http://www.siz.co.il/my.php?i=22lqt2m2ivnn.jpg
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
טיול בנס הרים 1 2 3
מאת osher4441-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום, אני מתכנן ביום שבת לפנות בוקר לצאת לכיוון נס הרים, עכשיו אני מתכנן לנסוע לבד כי אני חושב שאני יהנה יותר, זו פעם ראשונה שלי באיזור אז תגיבו אם לנסוע לבד זו טעות. אני לא מכיר את האיזור אז אשמח גם לקצת הנחיות כדי להספיק להגיע לאזורים המהנים ביותר.
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני נוחת ברומא ביום שני, שוכר רכב עד לפריז (שם נגמרת ההשכרה), ממשיך "ברגל" לבריטניה, לאמסטרדם ומשם לברלין, שוכר את רכב נאמבר 2, ונוסע דרומה עד לאוסטריה. הטיול ימשך כחודש וחצי, מאמצע מאי עד לתחילת יולי. אשמח להמלצות על מוזיאוני רכב, כבישים טובים, ובכלל, טיפים מוטוריים ממי שכבר היה שם. כמו כן, האם מתקיימות תערוכות רכב מעניינות באירופה במהלך החודשיים הקרובים? את תערוכת ברלין אני מחמיץ לצערי תודה
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש הבדל בין פג'ו 306 רגילה לפג'ו 306 GTI ? אם כן מהם ההבדלים ?
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום בבוקר היה לי סידור בפ"ת. סיימתי תוך שעתיים, ובבית לא היה כלום מיוחד לעשות. באופן הכי ספונטני, נסעתי לאיזור ים המלח. על כביש 90 ראיתי שלט "מצוקי דרגות". הדלקתי וינקר ופניתי. נגלה לפניי כביש מדהים ביופיו - כולל עליות ושינויי-גובה, וכמובן סיבובים מכל הסוגים. והנוף - אין דברים כאלה. סתם נהניתי מנסיעה מנהלתית. מומלץ לבקר אם אתם בסביבה. הערה חשובה: הכביש לא נועד בשום פנים לנהיגה ספורטיבית! הוא צר, מסוכן, עם אבנים שהדרדרו עליו. יש גם במבים (חמודים!) שחוצים את הכביש. בחלק מהמקומות הנתיבים מאוד צרים ובנוסף אין שוליים - ולכן חשוב להביט כמה שיותר קדימה. תהנו! ואם כבר, כמה מילים על הקליאו: קודם, היא מאוד חסכונית. (מבשרת ציון->מצוקי דרגות->אשק…
הודעה אחרונה מאת ezuf, -
אהלן כולם! בשעה טובה ומוצחלת, אחרי הרבה תהיות ומשאים ומתנים, הזמנתי את המיטו היום. כנראה שאני אעשה טרייד אין עם ה147 שלי, הזיכוי בסוף יוצא לא רע (במיוחד שהרכב עוד 1000 ק"מ צריך טיימינג). צבע לבן פנינה, מקווה לקבל את הרכב במהלך השבוע הבא, אחזור עם תמונות
הודעה אחרונה מאת volvo s90, -
- 1 תגובות
- 914 צפיות
שלום, מתי החוק של אישור בלמים והגה תקף לגבי? האוטו יחגוג יום הולדת 15 ב25/5... האם לטסט הקרוב אני צריך להביא את האישורים הנ"ל או רק לטסט הבא? יש לציין שכשקיבלתי את האגרה החדשה בדואר לא היה כתןב כלום בנושא. לא יודע אם זה משנה משהו אבל מדובר בהונדה סיויק EX שנת 93.
הודעה אחרונה מאת kompy, -
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3548435,00.html כן כן, מלווה לחצי שנה ועוד הרבה הפתעות שיעשו את תהליך קבלת הרישיון דבר קשה ומסובך. מה דעתכם הכרחי או לא?
הודעה אחרונה מאת Sand, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 902 צפיות
האם לדעתכם כדאי לקנות מונית {להשכיר מספר ולקנות מונית} אני כרגע לא עובד, האם זה ישתלם לי? יש לי רשיון נהיגה למונית אך לא עבדתי בתחום?
הודעה אחרונה מאת יניב_ה, -
-
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6.8 אלף צפיות
שלום! אני יכול לקבל מאורנג' דיבורית BT מתנה, אבל אני די מתלבט כיוון שאין לי שום רצון לחורר את רכבי היקר (גולף 2002). האם יש דרך לחבר דיבורית BT ללא חורים? אם כן, האם מתקין רגיל (אורנג' אמרו שהם יפנו אותי למתקין שלהם) יכול לעשות את זה? תודה, ירין.
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היום בשעות הצהריים נסעתי על כביש 77 מצומת פוריה עד מצפה, לפתע אני מבחין במטאטא כבישים (משאית) שנוסע מולי בשול הפנימי. האם הדבר חוקי?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 3 עוקבים
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
http://www.trutv.com/top5/2009/parking_jobs/2-get-out-of-my-spot-b-most-daring.html קרה לכם שהגבתם בדרך מסויימת למשהו שמישהו עשה בכביש ואז בהמשך הנסיעה פשוט חשבתם שהייתם צריכים להגיב אחרת, ואיזה דבילי זה בטח ניראה מהצד?! כמה פעמים אני רואה במציאות מצבים דומים למה שראינו בסירטון, אנשים שפשוט "קפץ להם הפיוז" (גם לי זה קורה לא פעם). פשוט צריך לדעת לעצור את עצמך בזמן ולדעת להבליג, לספור עד 10 אפילו ולהמשיך הלאה ולא להיגרר למצב כמו זה. מצבים כאלה לפעמים מסתיימים כמו המקרה ההוא שהיה בארץ שמישהו פשוט ירה על מישהו אחר. כמו שנאמר "בכביש תהיה חכם ואל תהיה צודק", גם אם ה"כבוד" שלך נפגע בסופו של יום אתה תסתקל אחורה ותגיד לעצמך כמה טוב שפשוט המשכת הלאה ועכשיו אתה כאן בבית,…
הודעה אחרונה מאת snoop90, -
SHELBY בארץ? 1 2 3
מאת pagani zonda f-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 40 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
אהלן,אני די חדש בפורום,אבל אני לא מגיב כמעט,אני בדרך כלל רק קורא פה. ייתכן שיש בארץ מוסטאנג שלבי 500? אם אני זוכר נכתב פה פעם שלא אבל אתמול בחמש לפנות בוקר נסעתי במונית(בבאר שבע) ושמתי לב שחלפנו ליד מוסטאנג לבנה עם פסים כחולים שחנתה,שנראית כמו שלבי.מדהימה פשוט! יכול להיות,או שזאת סתם מוסטאנג רגילה?
הודעה אחרונה מאת CARDUDE, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 9.2 אלף צפיות
נניח וישנם מספר מקומות חניה. על הימני הקיצוני והשמאלי הקיצוני יש שלט של חניית נכים. האם זה תופס גם למקומות הפנימיים? אם יש סימוכין מהחוק, בכלל יעזור. תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
הגה חשמלי?
מאת TAL-H- 1 תגובות
- 770 צפיות
מישהו מוכן להסביר בדיוק בפרטים מזה הגה חשמלי, למה הוא מיועד ואיך הוא עוזר. תודה.
הודעה אחרונה מאת mill3r, -
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני בקרוב רוצה להחליף את הג'אנטים המקוריים שיושבים על האוטו שלי (פונטו HGT) בג'אנט 16. אני צריך המלצות למקומות, או המלצות, שאתם מכירים, בהם אפשר להשיג ג'אנטים קלים ("מגנזיום") במחירים הכי זולים, כמובן שמשהו איכותי ולא ג'אנט מאוטו דיפו. תודה למי שיעזור
הודעה אחרונה מאת shahar1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
http://www.ananova.com/news/story/sm_3319327.html?menu= הכי מצחיק שזה חוקי. ובארץ מורידים מהכביש על אנטנה שלא מוברגת עד הסוף.
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מעלה תמונות לתאונה שהיתה לי בבוקר. האם אוכל להוכיח את אשמת נהג המשאית ושהוא פשוט ניסה להיכנס לנתיב שלי כאילו אני לא שם ? תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
קרה מקרה ובזמן השירות הצבאי עצר אותי שוטר צבאי ושלל לי את הרשיון לשבועיים ואמר לי בעוד 3 חודשים אקבל זימון לבית המשפט בצריפין. באזרחות היה לי על תנאי לשנתיים שלילה של 3 חודש על מקרה דומה, האם מה שקרה בצבא תקף גם באזרחות ומה ניתן לעשות בנושא תודה מראש אשמח לקבלת עזרה כלשהי
הודעה אחרונה מאת pacmen, -
- 3 תגובות
- 941 צפיות
מאזדה 323F לנטיס כ"ס: 115 אוטומט (יש אפשרות להחליף לידני?) מודל 2001 150,000 ק"מ תמונה : אם שכחתי משהו תשאלו (אני די חדש בתחום אז מצטער על הטמטום )
הודעה אחרונה מאת sronis,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 2,738 אורחים (הצג רשימה מלאה)