Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול בנס הרים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב חברה עכשיו חזרתי, יצאתי בסביבות 4:10 מהבית והגעתי לאזור בית שמש בסביבות 4:30 והיה ממש חשוך לא ראיתי כלום אז החלטתי לא לעלות לשום מקום ולהישאר באוטו עד שתצא השמש, אז בהתחלה החלטתי ללכת לפי מה ה GPS והוא למערת הנטיפים, אחרי שיצאתי ממסלול מערת הנטיפים כבר יצאה השמש לגמרי והחלתי לעשות את המסלול שהמלצתם עליו, הגעתי לצומת אשאתול, לקחתי ימינה לכיוון בית החולים ואז באמת הכביש והנוף היו מדהימים! ואז הגעתי לכיכר היה ישר ירושלים ושמאלה ישוב כלשהו, ומשם לא ידעתי לאן להמשיך חשבתי שהמסלול נגמר אז בשמחה רבה ירדתי את הדרך חזרה, לא הגעתי לבר בהר או לאזור תעשייה בית שמש, אשמח אם תפרטו את המסלול ולאן הייתי צריך להמשיך.

בסך הכול זאת הייתה חוויה נחמדה, ממליץ לעוד נהגים חדשים שאולי חוששים מהכבישים האלו לבוא ולנסות.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל, אם אתה גר שם בסביבה היית יכול לצאת גם ב-6 בבוקר, לא היה קורה כלום.

בנוגע למסלול - קצת הטעיתי אותך עם הכיכרות (לא ספרתי את אלו שממשיכים בהן ישר). אחרי הפנייה לאשתאול מכביש 38 לכביש 395 יש שתי כיכרות שבהן ממשיכים ישר ואז מגיעים לכיכר שבה פונים ימינה להדסה, לכביש 386. ממנו אתה פונה לכביש 3866 עד לבית שמש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רגע, פונים לאשתאול הישוב או להרי אשתאול?

פורסם

כן עכשיו הסתכלתי במפה וראיתי את המסלול המלא, שמתי לב שעשיתי רק חצי ממה שפירטת, בכיכר שפונים ימינה לכרם, התחלתי להתבלבל והחלטתי לחזור, בכל מקרה תמיד יש פעם הבאה, אני בטוח שפעם הבאה אני יבוא עם עוד מישהו.

דרך אגב הייתי לבד בכביש!, חוץ מפנייה פרסה אחת, שבסוף הפניה מחכה ניידת.

פורסם

ראשית שמח שחזרת בשלום ושנית שהייתה לך חוויה נחמדה .

עצתי לך קח את הכביש הזה בזהירות למד אותו באופן איטי ולאט לאט תשפר את יכולות הנהיגה שלך.

וכבר נאמר במקורותינו טובים השניים מן האחד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
חוץ מפנייה פרסה אחת, שבסוף הפניה מחכה ניידת.

איפה בדיוק?

זה מעניין, ראיתי כמה פעמים ניידות נוסעות באזור אבל אף פעם לא חונות ב"מארב" בכבישים המפותלים - תמיד ראיתי ניידות עומדות רק בכבישים המהירים יותר, כמו אחרי היציאה מכביש 1, או בצומת האלה, במקומות כאלה שיש להם תצפית למרחק רב.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בכביש 395 יש פנייה ממש הדוקה, ואם אתה נוסע לכיוון כרם אז אין לך שדה ראייה בכלל! נכנסתי לפנייה ורק לקראת סוף הפנייה אתה רואה ניידת שעומדת 3 מטר לפנייך! מזל שנסעתי לאט.

פורסם
איפה בדיוק?

זה מעניין, ראיתי כמה פעמים ניידות נוסעות באזור אבל אף פעם לא חונות ב"מארב" בכבישים המפותלים

יש מארב ביציאה מאחת הכניסות לחניונים בפארק ארה"ב (בערך באמצע העלייה). היציאה מותרת ימינה בלבד, אבל הרבה חותכים שמאלה. המשטרה מחכה להם 50 מ' משם.

פורסם
התחלתי להתבלבל והחלטתי לחזור, .

From my experience, when driving in the hills and you're not sure which way to go. just take whichever road you feel like. Ususally you can't go wrong, and if you did you just go back and take the other road.

You don't have to know where you're going to enjoy the drive...

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

• תוכן חדש...