Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח תנועה שגוי [כ"ע]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב בינשוף יצאה 705.

עאלק דו"ח שגוי.

מזלך שאף אחד לא הדליק גפרור בסביבתך, יכולת לפתוח קריירה בתור דרקון :?.

פורסם

:roflmao::roflmao:

חבל על הזמן כמות באמת לא קטנה אני מקווה שתקבל פסילה לתקופה לא קצרה וככה אולי אחרי שתאלץ להשתמש בתחבורה ציבורית להגיע ממקום למקום,רק אז תעריך את הרישיון שברשותך,מקווה שגם תקבל קנס לא קטן,אנשים לא מבינים שרכב זה כמו הקדח ברגה שאתה שיכור על הכביש הסיכוי שתגרם תאונה והיו פגיעה בנפש הרבה יותר חמורה.

+1,750??? טוב שהשוטר הוא מה שעצר אותך ולא איזה עץ\אדם\רכב אחר :screwy:

פורסם

כדי להרשים אותך כמה קשה הוא עובד בשבילך , העו"ד ייתחכם וישאל את השוטרת "ואיך אנחנו יודעים,אם לא שמת לב שהרכב והניירות אינם תואמים,זאת אומרת שאת רשלנית, שהמדידה בדראגר נעשתה על ידיך כחוק ? אולי לא איפסת לפני כן וזאת הקריאה הקודמת ?, אולי את לא כיילת אותו אע"פ שחתמת דו"ח כיול ?

הצגה. השופט היה בה. אם נתפסת שיכור אין לזיהוי האוטו הרבה חלק בענין.

השוטרת תינזף- (ונזיפה של שופט תילקח ברצינות ע"י המפקדים שלה - אצלנו סילקו מתנדב ותיק בגלל הערת שופט) ,לך זה לא יעזור.

פורסם

כבר הלכו לכלא בפועל על כמות כזאת, אז דבר ראשון קח עורך דין. דבר שני, הורד את הציפיות מ"אולי אקבל את הרישיון" (לא יקרה לעולם) ל"אולי לא אקבל עבודות שירות והמון שנות שלילה".

פורסם
לך זה לא יעזור.

כרגיל, לא קשור למציאות.

לא שאני מאחל לך לצאת בלי עונש, אבל עו"ד מתמחה בתעבורה יקל את עונשך כמעט בכל מקרה. אם הם לא היו עושים את זה, לאורך זמן - אף אחד לא היה שוכר את שירותיהם.

פורסם

...עיקבו אותי לאיזו שעה....

עכשיו הבעיה שהייתי אשם לא מתווכח, וכנראה אני אחטוף.

מנהלים, ערכתם את הכותרת, תיקנתם את את העיברית הקלוקלת, החלפתם י' ב-א', מה עם השאר?

עיקוב = מעקב.

עיכוב = השהייה.

אם כבר... אז כבר...

(איזה פוץ אני הא?) :wink:.

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...