Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנתי MiTo :-)

MorVaknin
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ראיתי אחת כזו מתגלגלת בכבישנו,

פשוט פנינה אמיתית מבחינה עיצובית!

לגבי ההתנהגות,

אין לומר כי לא נהגתי על אחת כזו.

תתחדש ותהנה בהתאם :wink:

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
אני בעלים של אלפא ואני אומר לך שוב פעם שאלפא זאת אלפא ושום דבר לא יעזור,ישנו דבר משותף(בהתנהגות)לכל האלפות שעליהם נהגתי והמיטו קשורה אליהם.

גם ביופי.

עזוב את היופי, ציינתי את זה. שכנע אותי בטיעון שלך.

אגב, לא היתה לך אלפא-רומיאו מוסטנג V6 עד לפני חודש :wink: ?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

מזל טוב! אנחנו בהחלט מתרבים :-D

הדיון של אלפא או לא אלפא כבר מוצה פה.

בשבילי היא עומדת מאחורי מה שחברת אלפא רומיאו מייצגת אז היא כן אלפא.

emotion of motion

פורסם
עזוב את היופי, ציינתי את זה. שכנע אותי בטיעון שלך.

אגב, לא היתה לך אלפא-רומיאו מוסטנג V6 עד לפני חודש :wink: ?

:lol: המוסטנג לא אצלי כבר חודשיים מטיילת אצל קונה מהמרכז.

אני לא צריך לשכנע אותך שתנהג על כמה סוגי אלפא תבין לבד.

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם
את האמת, אני מקנא בך. תעשה חיים עם האיטלקיה והלוואי שירבו שכמותך בישראל שיפריחו קצת את הכבישים המשמימים שלנו.

תאמין לי, אתה ועוד עשרות אלפים מהארץ תמשיכו עם אותה דעה גם אם כל מאזדה 3 תהפוך לבוגאטי ווירון ורולס רויס.

הכבישים שלנו לא עד כדי כך משמימים, מאות, אם לא אלפים של רכבי ספורט יקרים מסתובבים פה בארץ, אלפי מכוניות יוקרה יקרות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

רק שלא רואים אותם כ"כ הרבה... כשאני מסתובב בת"א אני רואה הרבה מכוניות יוקרתיות, יותר ממה שאני רואה ליד הבית (פתח תקוה) למרות שגם פה רואים מדי פעם כמה פורשים (אתמול ראיתי אחת חדשה לגמרי ממש מתחת לבית (; )

בכל מקרה תתחדש, אני מקווה שביום מן הימים גם אני אקנה לעצמי רכב, אחרי הצבא זה יהיה כנראה

פורסם
תאמין לי, אתה ועוד עשרות אלפים מהארץ תמשיכו עם אותה דעה גם אם כל מאזדה 3 תהפוך לבוגאטי ווירון ורולס רויס.

הכבישים שלנו לא עד כדי כך משמימים, מאות, אם לא אלפים של רכבי ספורט יקרים מסתובבים פה בארץ, אלפי מכוניות יוקרה יקרות.

זה שמסתובבות כמה מכוניות ספורטיביות (911 וכמה SL למינהם) השייכות לעשירון העליון בארץ, לא אומר שהמצב יותר טוב.

עדיין יש ועדיין יהיו קופסאות גפרורים, ועד שלא יורידו כבר את המיסוי בארץ המצב ימשיך אותו דבר..

פורסם
זה שמסתובבות כמה מכוניות ספורטיביות (911 וכמה SL למינהם) השייכות לעשירון העליון בארץ, לא אומר שהמצב יותר טוב.

עדיין יש ועדיין יהיו קופסאות גפרורים, ועד שלא יורידו כבר את המיסוי בארץ המצב ימשיך אותו דבר..

אם אתה חושב שבחו"ל כולם נוהגים על 911, פרארי ולמבורגיני - אתה מה זה טועה :roll:

הורדת המיסים לא תגרום לזה שכולם יסעו פתאום במרצדסים ופורשות.

זה יגרום לכך שמשפחות מהמעמד הבינוני יוכלו לקנות רכב חדש בלי לקחת הלוואה ל4-5 שנים הקרובות,

ומשפחות מהמעמדים הנמוכים יותר יוכלו להתחדש ברכבים יחסית חדישים בני 3-4 ולא רכבים בני 10+.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
המיטו שולטת פה בפורום:-) בסוף היה תיהיה כמו מאזדה 3 :evil:,תיתחדש אחלה קנייה רכב אחד היפים שיש.

אל תגזים היא לא כמו מזדה 3 ויש לה דרך ארוכה בכדי להשיע לרמה הנדרשת

לפותח השרשור, בחרת צבע אדיר, תתחדש

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?

• תוכן חדש...