Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מקווה שלא אכפת לך אבל הקטנתי את התמונה ועשיתי עריכה נחמדה בפוטושופ :wink:

carv.jpg

שכחת את התמונה בתנור ? מעט שרוף מדי :shock: אבל דיי מגניב

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
עוד לא אמרת לנו באיזה ווקס השתמשת.?

והאם עשית לפני גם פוליש.?

אני יודע הווקס באוטו ואני לא זוכר את השם אז היום אני נוסע אני בדרך אצלם את הווקס ויעלה תמונה עם השם

HONDA

פורסם

זה הווקס של הצב? הקופסה ירוק עם לבן כזה?

והיום עשינו ווקס באוטו של חבר עם מכונה, ואת האמת לא היה כזה שיפור משמעותי.

יצא מאוד יפה ומבריק, אהבתי את הצבע של הרכב ואת הרכב עצמו.

פורסם

אז ככה ..כמה שאלו איזה ווקס ואיך.

יש שני סוגים של ווקס שאני משתמש עכשיו אני יעלה תמונה

את האחרון עשיתי עם הווקס בקופסה הלבנה,בדרך כלל אני עושה עם השני אבל הפעם יצא בהרבה יותר טוב מתמיד

הכלים: ווקס ו2 מטליות

מטלית אחת למריחה ואחת לעביר אחרי שמרחתי אחרי איזה חצי דקה שזה מתייבש ונהיה לבן אני מנגב עם מטלית חדשה

1tzzwzymtwuq.jpg

http://www.siz.co.il/my.php?i=1tzzwzymtwuq.jpg

והנה עוד תמונה שיצא לי לצלם היום ( לא ממש איכותית)

lzyjtvljjyvh.jpg

HONDA

פורסם

יצא יפה מאוד, רכב ממש יפה.

גם אני צריך לעשות בהזדמנות ווקס לרכב שלי (בלנו) וקצת מפחיד כי אני לא יודע איך לעשות נכון.

תשמור על הרכב :)

Kia Sportage, 2014 

פורסם

לגבי הפוליש לא חייב לפני ווקס

הבחור שכתב פה שהוא מפחד, אין סיבה לכך, הווקס הוא שכבה נוספת לצבע ולא הורדת שכבה כמו פוליש, במידה ועלה על חלקי פלסטיק צריך לנגב עם מטלית לחה

ממליץ על הווקס של דופונט בהתזה, קל למריחה ולהורדה ומשאיר את הרכב עם מרקם נעים לתק' יחסית ארוכב בהנחה שדואגים לשטוף את הרכב, אני שוטף פעם בשבועיים עם סבון משולב טפלון של דופונט ופעם בשטיפה שנייה או שלישית (חודש או חודש וחצי), עושה ווקס

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

מישהו יכול להסביר בצורה מסודרת איך לעשות ווקס לאוטו אחריי שטיפה?

אני גם לא יודע לעשות ואני לא רוצה שזה ייצא על הפנים.:shock:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

צריך שהאוטו יהיה נקי ויבש, בנוסף שלא יהיה חם, לא לעשות בשמש!

לוקח סמרטוט/מטלית נקיה (יש האומרים שצריך איזה אחת מיוחדת, אני משתמש באחת רגילה), שם קצת ווקס, מורח בתנועות מעגליות.

וככה עובר על כל האוטו.

נותן לו לשבת כמה זמן, עד שהוא מתייבש (כ 5 דקות) ואז עם מטלית נקיה אחרת מנגב אותו בתנועות מעגליות.

בד"כ בפעם הראשונה הנטייה היא לשים יותר מדי ווקס.

אז להמנע מזה, אבל שלא יהיה קצת מדי.

בנוסף לא לשים על חלקי פסלטיק שחורים!

יהיה ממש קשה להוריד אותו אח"כ, ישאיר עליהם סימנים לבנים.

פורסם

מה זאת אומרת מטלית, מגבת יבשה? נייר סופג כזה?

אני מכיר ווקסים שבתוך הקופסה יש כמו ספוג כזה שאיתו אמורים לעשות את הווקס, הוא טוב או שהוא מיועד למטרה אחרת?

פורסם

אם יש לך ספוג שבא איתו, אז תשתמש בו.

מטלית בעקרון כמו סמרטוט קטן, עדיף לא במגבת (עשיתי פעם במגבת, עשה את העבודה אבל לא נוח למרוח בצורה טובה).

אפשר עם חולצה קרועה (אבל נקיה) אם ממש אין מה לקחת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...