Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי תוכנית הילוך חמישי החלפת נורה קדמית ברנו מגאן לוקחת 45 דקות לאדם מיומן עלות החלפת מנורה 200 ש"ח

האם הדבר נכון?

האם יצא למישהו להחליף נורה קדמית ברנו מגאן?

אין כמו CARS FORUM

פורסם

גם אני ראיתי את זה, ולאחר בירור - זה אמנם לא פשוט להחליף נורה, אבל גם לא לוקח 45 דקות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הקדמת אותי..

אתמול נשרפה לנו נורה קדמית שמאלית במגאן 2008 ניסיתי להכניס את היד דרך הפתח ליד הגלגל אך ללא הצלחה, במגאן הקודמת שלנו 2005 הצלחתי להחליף את הנורה הימנית!

אחותי ניגשה אתמול למוסך רנו בטבריה שם פירקו את הפגוש הקידמי ותוך 20 דקות הנורה הוחלפה והפגוש הורכב, כמובן שזהו שירות חינם מטעם המוסך.

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

מה שמוזר זה שבמגאן דור ראשון כמו שלי אין שום בעיה.

כשנשרפה לי נורה החלפתי אותה לבד תוך כמה דקות ואני לא מקצוען.

פורסם

יש אפשרות להחליף את הנור דרך הפתח ליד הגלגל,

זה מאוד קשה, אבל אחרי ניסיון ראשון מבינים את הפואנטה וזה כבר לא בעיה לעתיד,

אני עבדתי בחברת ליסינג והייתי מחליף גם נורות לפעמים,

ולא הבנתי את המוסך שיושבים ומפרקים את כל הפגוש, הרי בשביל מה עשו את הפתח הזה ליד הגלגל ??

בכל מקרה אני יכלתי להחליף תוך 5 דקות גג מנורה, אבל זה אחרי ניסיון...

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

גם פתח באיזור הגלגל הוא לא בדיוק מה שהייתי מגדיר הגיוני. תמיד הייתי רואה את המוסכניקים נאבקים עם הנורות האלה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

זה ממש לא ככה (לפחות במגאן 2006 שלי). להחליף נורה לוקח דקות בודדות דרך הפתח בגלגל ובכל מקרה למה להוריד גלגל אם ניתן פשוט לסובב את ההגה?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד פעם אותו הסיפור.

פעם ראשונה לוקח כ 10 דקות על מנת להבין את הדרך להרכבת המנורה, בפעמים הבאות אשר החלפתי מנורה ברכב לקח לי לא יותר מ 5 דקות.

יש להפנות את ההגה על מנת לפנות מקום, לפרק את המכסה וזהו, תן לאצבעות ללכת במקומך..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
במכונית שתוכננה במקור עם הגה שמאלי, המעבר להגה בצד ימין יוצר לעיתים בעיות שהמתכננים לא חשבו עליהן מראש.

מה בדיוק הקשר?:shock:

בFIFTH GEAR הראו את הקטע עם החלפת הנורה והתגובה של רנו היתה שמכיוון הרכב תוכנן בסטנדרט בטיחות גבוה (5כוכבים במבחני הריסוק) זה אילוץ תיכנוני.

הדבר הנחמד היה שמול המגאן הראו גולף (שאף היא עם 5 כוכבים במבחנים) ושם המנחה החליף בפחות מדקה את הנורה.

איך אומרים, צרפתים חר* של מהנדסים?

פורסם

זה היה 45 דקות לעומת 53 שניות בגולף והם קיבלו הצעות מחיר של כ-300 ליש"ט ממוסכי רנו מורשים.

מניסיון עם פיג'ו, זה לא כל כך פשוט להחליף נורה במכוניות צרפתיות.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

בשני המקרים הנורה מגיעה מאחורה ולכאורה לא צריך להיות הבדל אבל שכחו לציין שם שבמגאן מדובר בפרוז'קטור ואילו בגולף ברפלקטור שכבר חולף אט אט מהעולם.

בכל מקרה ישנן הרבה מכוניות בעלות גישה מוגבלת להחלפת הנורה, בעיקר בצד של המצבר, פשוט אין מספיק מקום תחת מכסה המנוע.

מוזר גם שהם הזכירו את הקסנון שאמרו שזה בטח מסובך הרבה יותר אבל לא טרחו להזכיר "לא לנסות את זה בבית" למי שלא רוצה לחטוף 25,000 וולט.. בקיצור חובבני משהו (בדרך כלל הם מקצוענים).

פורסם

כל הכתבה הזאת היה חופרת ומיותרת. מילא להזכיר את זה בתור אייטס של דקה, אבל רבע שעה לחפור על זה? כאילו שאין פרמטרים אחרים שיותר מעניינים קונים של מכוניות.

emotion of motion

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...