רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,595 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בחודש יולי הקרוב אני טס לגרמניה עם אבא שלי, ואנחנו מחפשים סוכנות להשכרת רכב שמשכירה רכבים גם לנהגים בני 19 (זהו גילי!) אם מישהו מכיר סוכנות כזאת, אנא כתבו לי גם בפורום וגם במייל הפרטי:[email protected] תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת SuRuK, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
?????
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 8.5 אלף צפיות
מדובר על דגם הסדאן. הבנתי שהיו שינויים חיצוניים קלים. האים ישנם שינויים במנוע? אם מישהו יוכל לשפוך אור בנושא זה יעזור מאוד כי אנחנו(המשפחה) לפני רכישה של אחת כזו. תודה לעונים. איציק.
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 14 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חבר'ה,קוראים לי גיל ואני מפ"ת, אתמול התחדשתי בדייהטסו שרייד 93 ,1300 ידנית. התחלתי לפנות לסוכנויות ביטוח מפורסמות, ואני פשוט מרגיש שמנסים לשחוט אותי, פשוט ככה. נותנים לי הצעות מחיר בגובה של 4200 ש"ח, ואין לי מושג מה לעשות, אני לא מהמקומבנים ואני לא מכיר אף אחד בדברים האלה, ואני נהג צעיר חדש בן 18 עם חצי שנה רישיון , ובגלל זה הביטוחים אומרים שהביטוח ממש יקר...יש לכם איזשהם הצעות או משהו, לגבי מה לעשות עם הביטוח , כי ממש נראה לי מוגזם לשלם על שרייד מסכנה ב7000 ש"ח, יותר מחצי השווי שלה, לביטוח. אני ממש מתוסכל ואני מבקש את עצתכם.
הודעה אחרונה מאת Polik, -
- 0 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. אני שוקל להתקין תפוח לפרייבט יפני 1600 שנת 2000(עוד לא החלטתי איזה לקנות אבל כנראה הונדה או סובארו). מי יודע כמה עולה התפוח + ההתקנה + אגרות וביטוח למיניהן? כמה בערך צריך לעלות גרור פשוט באורך של מטר וחצי? זה באמת הורס את האוטו כמו שששמעתי? תודה...
הודעה אחרונה מאת mosho1, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכונן לנסוע לאילת עוד כחודש, אני מירושלים רציתי לדעת כמה דברים: 1. השוטרים שבכביש הערבה מאיזה מהירות מתחילים לאכוף? 2. יש דרכים אחרות שאתם ממליצים עליהם שכדאי לנסוע דרכם ? טנקס
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 9 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אהלן, אשמח לשמוע את דעתכם. נהג משאית פגע במראה ברכב של אישתי - פורד פוקוס 5 דלתות שנת 2005. ביררתי במוסך מורשה - תיקון המראה יעלה באזור ה-630 ש"ח כולל עבודה ומע"מ עבור חלק לא מקורי (חלק מקורי יעלה כ-1500 ולא יאושר ע"י הביטוח). נהג המשאית הציע לתקן את זה בלי לערב ביטוח, אבל במוסך שהוא מכיר - מוסך הצומת בפתח תקוה. אני מתלבט מה לעשות ואשמח לשמוע את דעתכם. מישהו מכיר את המוסך? האם להתעקש על מוסך מורשה? האם להפעיל ביטוח? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Dan.B4, -
תאונה קשה עם נפגעים 1 2
מאת A3ro- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, הדבר המזעזע,הכואב,המפחיד,או איך שלא תקראו לזה שממנו שכל הנהגים מפחדים יכול להתממש לכל אחד מאיתנו (לא עלינו) הופך למציאות ,והיא תאונה! חבר שלי מעורב בתאונה מאוד קשה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3717529,00.html רציתי לשאול אתכם,מה ההליכים שהוא הולך לעבור כעת? ולא לשכח חברה תסעו בזהירו,זה פשוט יכול לבוא לכל אחד מאיתנו (שוב חס וחלילה לא עלינו),יש את כל הסוגי אנשים בכבישים,תשמרו עליהם והכי חשוב על עצמכם. יום טוב.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מצאתי את זה, אבל תאריך ישן, האם זה עדיין המדריך הנכון והמעודכן? http://motorica.net/viewtopic.php?t=4444
הודעה אחרונה מאת speeder555, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, חבר שלי נתפס ללא שלט של נהג חדש. קיבל קנס של 250 ש"ח. עכשיו השאלה היא איך התשלום מתבצע? האם לאחר התשלום מגיע קבלה כלשהי ואם כן לאן ומתי. תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת xbox12341, -
- 14 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
קודם כל יש לציין שלא אני כתבתי את זה, אלא מישהו שעבד בתור מתדלק http://www.mekusharim.co.il/News/ViewArticle.aspx?ArticleID=200392 ולמי שאין מקושרים: סיפור חייו של מתדלק הוא פשוט טנלובלה אחת גדולה. בגידות, שקרים, אהבות ובעיקר כסף. רובנו יודעים איך זה עובד, תנאי הקבלה וטווח הגילאים שעובד שם. צעירים שרק רוצים להרוויח קצת כסף לאוטו ראשון וכ'ו. חיילים משוחררים שבעבר עבדו על מנת לקבל את המועדפת ונשארו עקב מצב כלכלי רעוע או מצב אחר ואחרונים חביבים, הסטודנטים, אין מה לעשות, צריכים כסף, התואר לא בא במתנה וזאת עבודה סבבה עד כמה שאפשר למשמרות. כולם עובדים שווה בשווה ומקבלים שכר מינימום פעוט אך אין מה לעשות, צריכים כסף. בתחנות הדלק ישנם שלו…
הודעה אחרונה מאת שביט, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3718046,00.html במילה אחת,מדהימה.
הודעה אחרונה מאת S^M, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם ניתן לייבא רכב ישן לארץ ? אני זוכר שפעם היה אפשר רק רכב שאין לו עוד שנתיים על הכביש ,החוק הזה במקרה השתנה או נשאר ? לדוגמא אם אני רוצה להביא רכב ישן בזול מח'ול ,אני יכול ? מצטער עם הנושא הזה נידון כבר ,לא מצאתי דרך לחפש . תודה מראש .
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
כתבה מתוך וואלה : http://news.walla.co.il/?w=//1487217 הזוי...
הודעה אחרונה מאת DanyG, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זהו, זה סופית, פורשה קנתה את רוב מניותייה של "קבוצת פולקסווגן" (Volkswagen AG). כעת פורשה בעלת "שליטה" (פורשה התמזגה ולא השתלטה) בקבוצת פולקסווגן, שזה כולל את חברות הבת: אאודי, למבורגיני, בנטלי, סקודה, בוגאטי, סיאט וסקניה. האומנם, פורשה קנתה את רוב מניותייה (51%) של פולקסווגן אבל החטיבות ייעבדו בנפרד (כמו שהיה עד היום), פורשה תנסה בכל כוחה לחזק את המותגים שבחסותה. ההתמזגות באה לחזק את הקשרים מבשהיו בעבר (מאז שפרדיננד פורשה תיכנן את ה"חיפושית" של פולקסווגן), ברגע שהמצב הכלכלי של פורשה השתפר (זאת בגלל המשבר) תמשיך לרכוש עוד ממניותייה של פולקסווגן כדי להמשיך את מסע ההשתלטות. אנחנו יכולים לאחל רק מזל טוב! לכתבה המלאה לחצו כאן.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
הצחוק יפה לבריאות
מאת ישה- 2 תגובות
- 715 צפיות
רציתי להכניס לאוף טופיק אבל קיבלתי הודעה בזו הלשון ישה אין לך הרשעות ואני אומר לכם שלא זכורה לי חנינה כללית אבל שוין שיהיה אז קבלו את זה כאן חודש אוגוסט. בעל המלון..לוקח את השטר ורץ לשלם את חובו לקצב.. הקצב..לוקח את השטר ורץ לשלם את החוב למגדל החזירים המגדל לוקח את השטר ומשלם לספק המזון לחזירים ספק המזון, חוטף את השטר ורץ לשלם את חובו לזונה של העיר, אשר בתנאי המשבר .."נתנה" באשראי. הזונה, לוקחת את השטר ורצה למלון, לשלם את חובה לבעל המלון, עבור החדרים ששכרה בעת שהייתה שם עם הקליינטים. באותו הרגע, יורד הרוסי,לאחר שבדק את החדרים, לוקח את השטר באומרו ששום חדר לא מוצא חן בעיניו, ועוזב את העיר. אף אחד לא הרוו…
הודעה אחרונה מאת sronis, -
-
- אחראי פורום
- 44 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
http://www.auto.co.il/%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-23003-%D7%A4%D7%99%D7%90%D7%98-500-%D7%9B%D7%91%D7%A8-%D7%91-100-000-%D7%A9%D7%A7%D7%9C.aspx איזה יופי! עכשיו אולי נזכה לראות יותר חמודות יפות כאלה.
הודעה אחרונה מאת alexk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 7 אלף צפיות
משיטוטיי באינטרנט נתקלתי בתמונות הבאות: לא ידעתי שהשתמשו בהם בתור ניידות גם.. חדי עין יוכלו לראות שיש מדבקת "תנועה" על המכסה מנוע של הDL.
הודעה אחרונה מאת ^Haim^, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נסעתי עם הרכב של סבתא שלי לשדה תעופה והבודק בכניסה מבקש רשיון נהיגה ואומר שקפצה לו התראה במחשב שהרכב חשוד כגנוב, מה זאת אומרת? איך זה יכול להיות? האם יכול להיות שהוא עשה את זה בכוונה בגלל שראה שזה רשום על הסבתא וראה בחור צעיר נוהג, אולי בדק אם אני נלחץ?
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למישהו יש הסבר לזה ? http://www.hnn.co.il/gallery7473.html
הודעה אחרונה מאת djyakini, -
- 1 תגובות
- 574 צפיות
הייתי רוצה להשכיר גולף 1.6...אם אלא ידוע לכם מחיר השכרה שלו,אז אם אפשר קצת מידע על המחירים על רכבים דומים לו,וחברה הכי זולה לקחת ממנה... THANX
הודעה אחרונה מאת Accent Coupe, -
- 11 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הפתעה טובה. שברולט קרוז הנמכרת באוסטרליה תחת השם "הולדן קרוז" קיבלה ציון מקסימלי של 5 כוכבי בטיחות בהגנה על מבוגרים (35 מתוך 37 נקודות אפשריות). המבחן האוסטרלי זהה לזה האירופי בהגנה על מבוגרים (נהג+נוסע) אולם בשונה מהאירופאי אינו בודק הגנה על ילדים בתוך הרכב. הגנה על הולכי רגל תיבדק בהמשך השנה. הקרוז קיבלה ציון כולל של 35 מתוך 37. במבחן החזיתי הציון היה 15 מתוך 16 וצויין שהיה סיכון קל לפגיעת חזה חמורה הן אצל הנהג והן אצל הנוסע. לפי הנתונים שהם מפרסמים חזה הנהג והנוסע היו מקבלים צבע "צהוב" שנחשב ללא רע בכלל. במבחן האוסטרלי אין איור צבעוני שמדרג את תוצאות המבחן בצורה ברורה וקלה להבנה. במבחן הצד ומבחן העמוד קיבלה הקרוז ציון מקסימלי. לעמוד המבחן האוסטרלי…
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא מזמן נפתח כאן סקר ''כיצד אתה מנקה את הרכב?'' אז כמובן הרוב (בינהם אני ) מעדיפים לנקות לבד משיקולים אישיים. חלק פשוט לא אוהב לתת לאחרים לגעת ברכב שלהם, וחלק אולי קשה להם ההוצאה הכספית . אז בסרטון פשוט מראים בLIVE כיצד מומלץ לנקות את הרכב ואת האמת הביאו לי רעיונות נחמדים (לדוגמה ניקיון הג'אנט אני אישית יעשה את זה בפעם הבאה ). אני יודע שיצא גם שרשור כיצד לנקות את הרכב לבד קראתי אותו לא מזמן מעניין מאוד הוא היה אח עדיין לראות את זה בווידאו זה שונה . נ.ב מומלץ לחפש עוד על החבר'ה האלה הם פשוט מדהימים בכל הדברים הקטנים שהם עושים . יש להם עוד סרטון כיצד לצבוע את הברקסים (בתור אחד שחושב שזה נראה רע אז הם שינו את דעתי פשוט צבעו את זה בצורה איכותית , אני לא יודע …
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 20 תגובות
- 6.1 אלף צפיות
לפני כמה ימים אני וכמה חברים שלי נסענו בלילה לחוף עשינו קומזיץ, ובדרך חזרה רק יצאנו מהחוף (חוף הצוק) ופתאום צצה משטרה משומקום ואמרה לנו לעצור (בדיוק לפני ההתחלה של כביש 5 למי שמכיר), בקיצור הם הוציאו את כולנו מהאוטו בדקו ת.ז. של כולם, שוטר אחד בודק ת.ז. בזמן שהשני התחיל לבדוק את כל האוטו מחפש משהו (אני מניח שסמים, כי הם התחילו לשאול מה עשינו שם ואם עישנו שם...) האם זה חוקי ככה לבדוק ולחפש ברכב בלי צו?? כי לפי מה שאני יודע אסור לחפש ככה ברכוש של בנאדם בלי צו משפטי... תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת RON23, -
- 1 תגובות
- 803 צפיות
אני מתכנן טיול חורף (די גמיש בתאריכים, אני בחופש סוף י"ב-צבא) לאירופה. בא לי לראות תערוכות רכב או מפעלים של היצרניות הגדולות (אני מניח שיש סיורים ושטויות כאלה), והבעיה היא שאין לי מושג מה יש או איפה. מישהו יכול לרכז קצת מידע?
הודעה אחרונה מאת RS, -
- 0 תגובות
- 610 צפיות
יום הולדת שמח ל Nascar שישים שנה של סיבובים שמאלה שמאלה שמאלה . ואם כבר ברכות , הידד ל NHRA על קרוב ל 55 שנה של פעילות מאורגנת (+ה 30 בלאגן לפני). ל FIA על 105 שנים של חול ואבק במעל 130 מדינות בעולם עם יותר מ 100 מיליון חברים סביב לעולם. http://www.fia.com/en-GB/the-fia/about-fia/Pages/AboutFIA.aspx ל SCCA שפועלים מאז 1944 למה שמוגדר "ספורט מוטורי עממי" על ידי חכמינו. http://www.scca.com/contentpage.aspx?hub=6 ולעוד רבבות הגופים, המועדונים והאירגונים בכל מדינות העולם מקפריסין ולוקסמבורג, נורבגיה ומצריים, מורוקו אנגליה ספרד צרפת גרמניה .... למעשה כל מדינה בעולם כולו כולו - חוץ מ.......... ישראל cuz we r special
הודעה אחרונה מאת threeefifteeezee, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיבלתי עכשיו דוח מעיריית ת"א על חניה על מדרכה מנובמבר 2007, ע"ס 500 ש"ח. הדוח הגיע אלי רק אתמול, מכיוון שמדובר במכונית מליסינג של מקום העבודה הקודם. מכיוון שקצין הרכב לא היה יכול כבר להוריד לי מהשכר, הדוח הוסב על שמי. לקחתי אחריות על זה שחניתי לעיתים בכחול-לבן (לפני המצאת הסלופארק), אבל אני מקפיד לא להחנות על מדרכות כדי לא להפריע לנכים ולעגלות תינוקות. גם הכתובת, דיזינגוף 11, לא זכורה לי ככתובת שאי פעם הייתי בה. האם שווה לבקש להישפט? אני מניח שאם ישפטו מילה שלי מול מילה של הפקח, ידי תצא על התחתונה. האם הפקחים מצלמים את המכונית כדי שיהיו ראיות?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 0 תגובות
- 485 צפיות
אני זוכר שהיה בערוץ אגותת תוכנית בשם דו קרב על גלגלים עם למישהו יש אותה להורדה עם תרגום בבקשה אשמח לקבלה
הודעה אחרונה מאת moharush, -
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
קיבלתי נהיגה מונעת, מופיע לי שמה שעל הטסט יש לי 12 נקודות, ממתי יש נקודות על טסט? *אציין שלא היה לי טסט 4 ימים
הודעה אחרונה מאת boaz9090, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3717269,00.html
הודעה אחרונה מאת שביט,