Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,קוראים לי גיל ואני מפ"ת, אתמול התחדשתי בדייהטסו שרייד 93 ,1300 ידנית. התחלתי לפנות לסוכנויות ביטוח מפורסמות, ואני פשוט מרגיש שמנסים לשחוט אותי, פשוט ככה. נותנים לי הצעות מחיר בגובה של 4200 ש"ח, ואין לי מושג מה לעשות, אני לא מהמקומבנים ואני לא מכיר אף אחד בדברים האלה, ואני נהג צעיר חדש בן 18 עם חצי שנה רישיון , ובגלל זה הביטוחים אומרים שהביטוח ממש יקר...יש לכם איזשהם הצעות או משהו, לגבי מה לעשות עם הביטוח , כי ממש נראה לי מוגזם לשלם על שרייד מסכנה ב7000 ש"ח, יותר מחצי השווי שלה, לביטוח. אני ממש מתוסכל ואני מבקש את עצתכם.

פורסם

אתה מדבר על ביטוח מקיף, חובה או צד ג'?

אם זה מקיף, אותי מפתיע בכלל שהצלחת למצוא חברה שתבטח רכב משנת 93.

וכן, הביטוחים לנהגים חדשים\צעירים משמעותית יותר יקרים, בכל חברות הביטוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

זה פחות או יותר המחירים לנהג צעיר, חובה+ צד ג' עם גרר, אין מה לעשות.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

היי גיל,

לא ברור מההודעה שלך האם 4200 זה הסכום לחובה+צד ג' (שאז זה הגיוני למדי לנהג חדש) או שזה הסכום לצד ג' בלבד (פחות הגיוני).

אם אתה רוצה למצוא הצעה נמוכה יותר, תשכח מכל חברות הביטוח הישירות (המפורסמות). חפש סוכן שיעשה לך את הצד ג' (תחפש דרך משפחה/חברים או פה בפורום).

חברות הביטוח הישירות טובות לנהג בן 30 עם משפחתומטית, לא לנהג צעיר/רכב ספורטיבית (כל מה שאינו תואם לפרופיל הסטטיסטי ה"נכון").

פורסם

אלו המחירים לנהגים צעירים בחברות "המפורסמות" (כלומר אלו שאתה שומע עליהם בטלוויזיה וברדיו).

ביטוח חובה וצד ג' צריך לעלות לך בערך 3000 ש"ח לשנה. נסה להתקשר לסוכנויות ביטוח קטנות יותר, או שתנסה להשתמש במחשבון שבאתר b2bit.co.il

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אוקיי , קודם כל תודה על התגובות וההתייחסות , כי בכל זאת הרכב סתם עומד בחנייה( הרגע הוא יצא ממקלחת וצחצוח:) ) והמחירים שמציעים לי... O.O

4200 זה הסכום לביטוח חובה+ צד ג'. ובעצם מה שאני מחפש זה את הסוכנים שיסדרו לי מחיר, אבל אני לא מוצא... =/

רגע אז יש לי שאלה כזאת... צד ג' אני יכול למצוא בזול אבל לגבי ביטוח חובה, הכי נמוך שמצאתי זה 2600(כמובן בלי צד ג') אז יש אפשרות למצוא ביטוח חובה יותר זול?

פורסם

בטוח חובה על פי גילך וותק הנהיגה שלך ואפס תביעות ושלילות נע בין 2600-2800 ש"ח האם מתאים למה שדרשו ממך

היתרה צד ג' 1600-1400 ש"ח נשמע לא מעט אבל סביר.

סתם לידיעתך כשתגדל ותשאר עם רקורד נקי אז בגיל 30 המחיר נכון להיום בין 1300-1500 ש"ח.

אל תקמבן, כאשר תעשה את הביטוח חברת הביטוח לא מקפידה במיוחד . היא מקפידה מאוד בעת תאונה ואז הקימבון יכול לעלות לך ביוקרררר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אלו המחירים לנהגים צעירים בחברות "המפורסמות" (כלומר אלו שאתה שומע עליהם בטלוויזיה וברדיו).

ביטוח חובה וצד ג' צריך לעלות לך בערך 3000 ש"ח לשנה. נסה להתקשר לסוכנויות ביטוח קטנות יותר, או שתנסה להשתמש במחשבון שבאתר b2bit.co.il

מאיפוא הבאת מחיר של 3000 ש"ח. פירוש המחיר הוא 400 ש"ח לצד ג' במקסימום. מופרך.

המחשבון באתר הממשלה נותן מחירים בין 2600 -3000 לחובה בלבד.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כתבתי בערך 3000 ש"ח, אל תתפוס אותי על השקל.

צד ג' לנהג צעיר קיבלתי לפני שנה בערך ב800 ש"ח לשנה, ללא שמשות, רדיו ושירותי דרך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

וואו זה כלום כסף

לי צד ג' עלה 1600 ואני לא נהג צעיר (אמנם כולל שירותי דרך ושמשות אבל עדיין פי 2!)

פורסם

יותר מחצי משווי הרכב על ביטוח זה לא נורא :)

קניתי לפני 3 שבועות לאדה סמארה 93 ב1800 ש"ח ואני משלם 2026 ש"ח לשנה על ביטוח (חובה + צד ג' + גרירה).

זה יותר ממחיר הרכב.

אני עשיתי דרך סוכנות אור בדיל של עובדי בזק. וגם אני נהג חדש בן 18 עם חצי שנה רישיון.

פורסם

המחיר הזה לגיל שלך ולוותק הנהיגה סביר+ (כמו שרבים כבר ציינו כאן) אבל תעשה לעצמך טובה: אל תתקמצן על הצד ג'! ידוע שבאוטו זול לא נוטים לעשות את זה, אבל תאר לעצמך שמחר הבלמים באוטו הלא כ"כ חדש שלך לא עובדים טוב ואתה נכנס באיזה שברולט לדוג'. אתה ממש תבכה כשהתיקון יעלה יותר מכל האוטו שלך. אני במקומך לא הייתי רושמת את הרכב על שמי מלחתחילה, אלא על אחד ההורים למשל ובפוליסת ביטוח פשוט מציינת שאתה ה"נהג העיקרי" ובמקום לייקר את כל הביטוח מוסיפה כמה מאות שקלים לנהג הצעיר/חדש. אז האוטו לא על השם שלך.. אז מה?

עוד דבר: חשוב לבדוק לא רק מחיר אלא גם את כל הדברים הקטנים.. השתתפות עצמית במקרה של תאונה, האם כולל גרר וכו', יכול להיות שתחסוך קצת אבל כמה גרירות (שכל אחת עולה בערך 500) יסדרו לך את ההפרש.

• תוכן חדש...