Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צוקרמן הזה נוכל...רואים אותו נוהג שם עם שיער מתנפנף..

אבל למה להקמצן עם התמונות? מה עם אלה שיש להם מסכים רחבים? לא מגיע לנו איזה WALLPAPER ?

:twisted:

שמתם לב ש3 מתוך המכוניות היקרות ביותר הם פרארי?

נ.ב - ישנן 360 פרארי כרגע למכירה באיביי-אפשר להסתלבט על המיתון כמה שרוצים אבל מספר כזה עוד לא היה...

אולי שווה להביא אחת עכשיו לשמור לימים קשים..:shock:

פורסם

פשוט מהממת , לבן אדם שקנה אותה יש היסטוריה ביד.

יש איזה מישהו שרוצה לקחת אותי כ"בן חסות" ולהיות המאסטר שלי למכוניות וללמד אותי כל מה שהוא יודע?

פורסם

יכול להיות שמדובר במכונית היקרה בעולם שנמכרה? בכל זאת 12 מליון דולר.

הכי יקרה או לא, היא יפיפייה.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני יש לי שאלה

כמה מכס אני אצטרך לשלם עליה. האם יש למישהו המלצה על עמיל מכס טוב

וברצינות

מדהים לראות את ההתקדמות שחלה בתפוקות מנועים ב 50 שנה האחרונות, ובתוצאות המופקות מאותם נתונים.

כולה 259 קמ"ש ו 6 שניות מ 0 ל100

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני יש לי שאלה

כמה מכס אני אצטרך לשלם עליה. האם יש למישהו המלצה על עמיל מכס טוב

וברצינות

מדהים לראות את ההתקדמות שחלה בתפוקות מנועים ב 50 שנה האחרונות, ובתוצאות המופקות מאותם נתונים.

כולה 259 קמ"ש ו 6 שניות מ 0 ל100

אני מציע לך לבדוק את הנתונים של מנועי ה3 ליטר המודרנים, מעטים מהם מציגים נתונים כמו הטסטה רוסה הזאת.

אז נכון ש300 כוחות הסוס מושגים רק ב8000 סל"ד, ונכון שהיא מיועדת למרוצים, אבל ההספק לנפח הוא מצויין.

Insane things comes from insanely people.

• תוכן חדש...