Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מזכיר לי מקרה שחבר שלי אמר לאמא שלו: "אמא, תפסיקי לנהוג כמו סבתא". אז היא עונה לו "אבל אני סבתא".

emotion of motion

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מודעת הפרסום של היבואן בהכנה וכותרתה

המכונית לכל גיל ולכל תרגיל

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שמר

הינך נאשם בזאת כי ביום 18.5.09 הפרת זכויות יוצרים וקניין רוחני של...

http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=33844&PN=1

מודה או ששניכם העתקתם משלישי.

זה בגלל שאתה לא מוכן לשלם לי ניקוי יבש.

עונשך הופחת מיידית בשליש על שהבאת את הסיפור בכתב קריא

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

נכנסתי לשרשור הזה רק כי ידעתי שמחכות לי כאן תגובות עסיסיות. צדקתי.:-)

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
שמר

הינך נאשם בזאת כי ביום 18.5.09 הפרת זכויות יוצרים וקניין רוחני של...

http://www.topspeed.co.il/forum/forum_posts.asp?TID=33844&PN=1

מודה או ששניכם העתקתם משלישי.

אבי (זה שם הבחור) יסלח לי, שנינו העתקנו מאותו מקור. אפילו רזMALE (הי"ד) העתיק פעם את הסיפור הזה איפשהו בפורום.

פורסם
אם נשים בצד את כל הבדיחות ונתייחס לרגע ברצינות לסיפור הזה, אז הנה לכם עוד הוכחה לכך שאין קשר בין הגבלת המהירות לבין התנאים בכביש בפועל.

במוסף "ממון" של "ידיעות אחרונות" כותב עציון על מחקר של עמותת אור-ירוק על חריגות ממהירות הנסיעה המותרת בכבישים שונים ברחבי הארץ, שמוכיח מה שנהגים רבים טוענים: "לא נמצאה התאמה בין חריגות במהירות לבין כבישים קטלניים". מומחה תחבורה המתראיין לכתבה טוען כי שימת דגש על הגבלת מהירות וההשקעה של משטרת ישראל באכיפת ההגבלות אינן מוצדקות, וכי עדיף היה להפנות את המשאבים לשיפור התשתיות ולאכיפת חוקים כגון אי-ציות לרמזור אדום.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אבי (זה שם הבחור) יסלח לי, שנינו העתקנו מאותו מקור. אפילו רזMALE (הי"ד) העתיק פעם את הסיפור הזה איפשהו בפורום.

פס"ד

המביא דברים בשם אומרם מביא גאולה לעולם. הנאשם זכאי עד שיוכח אחרת.

למען הסר כל ספק עליו להמשיך ולהפציץ את הפורום בידיעותיו ובבדיחותיו, וכל המרבה הרי זה משובח.

חבר השובתים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
טוב שלא נכנסתי לשרשור הזה.

ברור שנכנסת וקראת אותו אפילו בקפידה מרובה כי אחרת איך אתה יודע שלא טוב להיכנס לתוכו

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

צריך לברך על נשים מהסוג הזה ולא לשלול להן את הרשיון , בדרך כלל דווקא הנשים הצעירות מעכבות את התנועה עם האיטיות וההססנות בכביש והעצירות הפתאומיות בדיוק כמו הזקנים או אלה עם "נהג חדש"

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

• תוכן חדש...