Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי עכשיו דוח מעיריית ת"א על חניה על מדרכה מנובמבר 2007, ע"ס 500 ש"ח.

הדוח הגיע אלי רק אתמול, מכיוון שמדובר במכונית מליסינג של מקום העבודה הקודם.

מכיוון שקצין הרכב לא היה יכול כבר להוריד לי מהשכר, הדוח הוסב על שמי.

לקחתי אחריות על זה שחניתי לעיתים בכחול-לבן (לפני המצאת הסלופארק), אבל אני מקפיד לא להחנות על מדרכות כדי לא להפריע לנכים ולעגלות תינוקות.

גם הכתובת, דיזינגוף 11, לא זכורה לי ככתובת שאי פעם הייתי בה.

האם שווה לבקש להישפט? אני מניח שאם ישפטו מילה שלי מול מילה של הפקח, ידי תצא על התחתונה.

האם הפקחים מצלמים את המכונית כדי שיהיו ראיות?

פורסם

עם כל הכבוד לפקחים, עדיין מאוד קל לזייף דו"ח, לכן למיטב הבנתי הם חייבים לצלם את הרכב בדיוק למקרה כזה. ואם לא, אז שיוכיחו שאין להם אחות, עם כל הכבוד להם ולמילה שלהם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ייתכן שאתה אישית לא ביצעת אבל ייתכן מישהו אחר שנסע על הרכב באותו היום. קשהלהאמין שאתה יכול לזכור אם מישהו אחר נהג ברכב לפני שנה וחצי

אין סיבה לפברק דו"ח.

אם צילמו צריך להיות מצויין בדו"ח, לא בהכרח בדו"ח שקיבלת בדואר, אלא על הדו"ח המקורי שהוצמד לחלון.

בקש לראות העתק מהדו"ח שנמצא בידם ובקש את הצילום אם היה כזה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תבקש להישפט. תמיד יכול להיות מצב שהפקח התבלבל עם איזו ספרה או משהו כזה.

אני בעיצומו של בירור דו"ח חנייה שנשלח לי בדואר, שלפיו חניתי לא כחוק בעיר שדרות, אשר בחיים לא הייתי בה.

בירור קצרצר ותצלום הדו"ח המקורי מראה שהרכב שנרשם לו הדו"ח היה בצבע כסף, בזמן ששלי הוא לבן. המספר אותו מספר.

עדכונים בהמשך...

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
תבקש להישפט. תמיד יכול להיות מצב שהפקח התבלבל עם איזו ספרה או משהו כזה.

אני בעיצומו של בירור דו"ח חנייה שנשלח לי בדואר, שלפיו חניתי לא כחוק בעיר שדרות, אשר בחיים לא הייתי בה.

בירור קצרצר ותצלום הדו"ח המקורי מראה שהרכב שנרשם לו הדו"ח היה בצבע כסף, בזמן ששלי הוא לבן. המספר אותו מספר.

עדכונים בהמשך...

למה למהר להישפט.

הוצא מכתב לבירור העיניין בדואר רשום כמובן ושמור על אישור המשלוח בו תבקש לבטל את הדו"ח או לחילופין להמציא לך את האמור בהודעתה הראשונה.

עד שלא תקבל תשובה , מירוץ הזמן להגשה בקשה להישפט נעצר.

אם התשובה תהיה שלילית ולא יראה לך הדבר, אז יש לך את הזמן לבקש להישפט. הזמן אז הוא רק 30 יום ולא 90 יום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...