Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד לנקות את הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן נפתח כאן סקר ''כיצד אתה מנקה את הרכב?'' אז כמובן הרוב (בינהם אני :)) מעדיפים לנקות לבד משיקולים אישיים.

חלק פשוט לא אוהב לתת לאחרים לגעת ברכב שלהם, וחלק אולי קשה להם ההוצאה הכספית .

אז בסרטון פשוט מראים בLIVE כיצד מומלץ לנקות את הרכב ואת האמת הביאו לי רעיונות נחמדים (לדוגמה ניקיון הג'אנט אני אישית יעשה את זה בפעם הבאה ).

אני יודע שיצא גם שרשור כיצד לנקות את הרכב לבד קראתי אותו לא מזמן מעניין מאוד הוא היה אח עדיין לראות את זה בווידאו זה שונה .

נ.ב מומלץ לחפש עוד על החבר'ה האלה הם פשוט מדהימים בכל הדברים הקטנים שהם עושים .

יש להם עוד סרטון כיצד לצבוע את הברקסים (בתור אחד שחושב שזה נראה רע אז הם שינו את דעתי פשוט צבעו את זה בצורה איכותית , אני לא יודע כמה זמן זה יחזיק הצבע אך זה נראה יפה ).

בקיצור חברים תהנו .

Audi A4 2002 2.4 V6

פשוט כי הגיע הזמן להתקדם ! 8)

206CC לעולם נזכור :-D

פורסם

הצביעה של הברקסים שלהם יצאה מדהימה! אבל זאת עבודה קשה...ואם פספסת לכסות איזה מקום על הדיסק זה באסה...

פורסם
הצביעה של הברקסים שלהם יצאה מדהימה! אבל זאת עבודה קשה...ואם פספסת לכסות איזה מקום על הדיסק זה באסה...

זה רעיון נחמד :) אולי יש כאלה בארץ גם למכוניות אחרות. לאנשים שחוששים מלצבוע את הברקסים.

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם

תגידו לי, אני שמעתי שאם מתחילים לסבן את הרכב עם כפפה סופגת מיוחדת לרכב, ולא מורידים ממנו לפני זה את האבק, הוא נשרט לחלוטין. האבק שורט את הרכב. האם זה נכון ? ואם כן, מה אפשר לעשות עכשיו כשיש את החוק הזה שאסור לשטוף רכב עם צינור ? אני עם רכב שחור, לכן זה מדאיג :|

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מדהים!!

היה פה לפני כמה זמן סירטון איך מנקים למבורגיני לבנה, אפשר בבקשה קישור לסירטון?:roll:

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
תגידו לי, אני שמעתי שאם מתחילים לסבן את הרכב עם כפפה סופגת מיוחדת לרכב, ולא מורידים ממנו לפני זה את האבק, הוא נשרט לחלוטין. האבק שורט את הרכב. האם זה נכון ? ואם כן, מה אפשר לעשות עכשיו כשיש את החוק הזה שאסור לשטוף רכב עם צינור ? אני עם רכב שחור, לכן זה מדאיג :|

אולי תנסה לשפוך על זה מים לפני דלי אחד או שניים לפני יעשו את העבודה.

Audi A4 2002 2.4 V6

פורסם

מתעלק על השרשור, מה אתם ממליצים על ניקוי והברקת פלסטיקת הדשבורד וחלקי הפלסטיק ?

מוצר לא יקר יחסית מהסוג

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
מתעלק על השרשור, מה אתם ממליצים על ניקוי והברקת פלסטיקת הדשבורד וחלקי הפלסטיק ?

אחי פעם קנה ספריי לניקוי דשבורד וכל הפלסטיקה.

משהו כמו 10 ש"ח והיה מצויין, הספיק להמון זמן והכל היה מבריק וריח טוב!

לדעתי משהו כזה מספיק, לא צריך יותר מזה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

יש מוצר מצוין של STP, לא ספריי אלא מין שפריצר כזה. הוא מיוחד להגנה וניקוי חלקי פלסטיק וסקאי ברכב. בשימוש הראשון שלי איתו שמתי לב שהוא נורא מבריק את הדשבורד. אני מרוצה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

קוראים לזה Sun of a gun. לא הרבה יאהבו את הריח שלו בזמן השימוש (מוזר כזה).

קיים גם בשפריצר וגם בקצף.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

• תוכן חדש...