Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי לדעתכם אשם בתאונה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדים יש? משאית כזו לפעמים יש נהג ועוזר לחלוקה? היה כזה . כי אם כן יש לנהג "עד"

אם הנהג משאית יתמיד בגרסתו שאתה נכנסת לו , שלא מהכביש הצדדי הוא הפסיד, כי איך יכולת להשתחל לנתיב שלו אם הוא בנתיב ימני.

וקח בחשבון שלרכב גדול ,משאית או אוטובוס יש שטח מת בו הוא לא רואה אותך.

קרא את תגובתו של יוסי פרנקוס:mm_yeah: היא נותנת לך את מירב התשובות

כיוון שזה נזקי פח בלבד תן את גירסתך לחברת הביטוח שלך ותקווה שהיא תוכל לשכנע את חברת הביטוח של המשאית.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אוקי לפי התמונה הזאת אפשר לראות שנהג המשאית הוא זה שנכנס ברכב !

ולא להיפך. הסתכלו על התמונה לאיזה כיון נשברה המראה . ?

יפה . עכשיו זאת יכולה להיות הוכחה מאוד טובה .

זאת התמונה היחידה שיכולה להוכיח משהו . לדעתי .

אני חושב שאתה לא ממש אשם אם הנהג משאית שינה מסלול באמצע צומת. ורצה לפנות ימינה .

אתה ממש לא אשם .

1.jpg

פורסם

+1

המראה אכן מדגיהמ מי נתקע במי, למרות שתמיד נהג המשאית יכול טעון שנכנסת מהר ולכן הייתי בעצם לפניו וכו'.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

קרתה לי תאונה בדיוק כזאתי רק שאני נסעתי בנתיב האמצעי והמשאית/אוטובוס נסעה בנתיב השמאלי והשתלבה בדיוק עליי.

במקרה זה היה משאית שהוסבה לאוטובוס של המשטרה והיו בתוכה 40 שוטרים שהחליטו שלא צריך בוחן תנועה אלא צריך להזיז את האוטו קודם מצומת מרכזית בירושלים.

אני התעקשתי והם בכל זאת באו והרימו לי תאוטו למה הוא היה ממש תקוע מתחת לגלגלים לא יכולתי לצאת ובסוף במשפט יצא שהם אשמים לפי אותה תמונה של המראה בדיוק כמו אצלך, בנוסף הפסי קישוט על הדלתות התעקמו מכיוון הדלת האחורית החוצה שכן אם זה היה הפוך זה היה אומר שאני נכנסתי בהם.

המשאית אשמה 100%.

פורסם

ולא להיפך. הסתכלו על התמונה לאיזה כיון נשברה המראה . ?

כל הכבוד על האבחנה!

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
+1

המראה אכן מדגיהמ מי נתקע במי, למרות שתמיד נהג המשאית יכול טעון שנכנסת מהר ולכן הייתי בעצם לפניו וכו'.

אני חולק על דעתך, אם הוא יטען ככה זה עדיין אומר שהוא אשם כי זה הוא שנצמד אליו והמשיך לנסוע , מה שגרם למראה להתקפל קדימה

פורסם

יש 2 נתיבים . אם נשים לב בתמונה הזאת . המשאית לא שמרה מרחק וסטתה מהנתיב שלה . כדי לא להתעקב ולפנות ימינה לפני הרמזור .

שימו לב התמונה שאני סימנתי את נתיבי הנסיעה בנתיב של המשאית יש יותר תנועה אולי הוא רצה לגנוב את הפינה ?

ממתי משאית נוסעת בנתיב השמאלי ?

אני יעשה תזכורת .

אני הייתי הולך ראש בראש .

עם התאונה הזאת .

1גגגג.jpg

2.jpg

פורסם

שלום

החלפו לי שתי דלתות , ותיקנו כנף אחורית .אין שסי אין עמוד .

השמאי שבדר את הרכב אמר לי שיש ירדת ערך של 1% בלבד רק על התיקון בכנף אחורית.

האם זה ייתכן ? למה אין ירידה על הדלתות ?

(הרי אדם שירצה לקנות ממני את הרכב ירצה להוריד בעקבות הדלתות)

תודה לעוזרים

פורסם

אני לא שמאי מוסמך, אבל לדעתי זה מעט מידי.

אולי שווה ליצור קשר עם שמאי פרטי ולקבל חוות דעת נוספת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...