Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בארץ זה היה מסתיים בדקירה\רצח\מכות.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם

הקטע הנ"ל רק מוכיח שגם בחו"ל ישנם ברברים, לא רק אצלינו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

הסרטון הזה כל כך עתיק אין דברים כאלה מה נזכרתם רק עכשיו...

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם
חשוב מאוד לדעת לשלוט בזה, כמה שניתן.

מסכים מצד אחד. מצד שני, לפעמים ניראה שאין ברירה ובא לקנות איזה ג'יפ עם מגן חזירים מקדימה, פגוש ברזל ומאחורה וו גרירה.

חשוב מאוד שיהיה הילוך כוח.

וו גרירה מיועד לאלה ששוכחים לבלום מאחור ונכנסים בך, מגן חזירים נועד להגן על הרדיאטור מחיזירים כמו רכב של אותה גברת מסרטון.

הילוך כוח - כדי שיהיה את הכוח לדחוף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לה ביצים , בארץ זה היה ניגמר במכות .

לא הבנתי , כל הנהגים בפורום מזה רגועים , אז איך זה שכל יום בכביש קללות ומכות ?

טוב אולי הם מפורום אחר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

פעם חיפשתי חניה במקום די עמוס, עד שסוף סוף מצאתי, איך שהתחלתי לחנות ברוורס באה מישהי נכנסה דוח באלכסון כזה והלכה. זה היה באזור מסויים בירושליים שלא הרבה מדברים עברית, לך תנסה לדבר איתה :x

פורסם
פעם חיפשתי חניה במקום די עמוס, עד שסוף סוף מצאתי, איך שהתחלתי לחנות ברוורס באה מישהי נכנסה דוח באלכסון כזה והלכה. זה היה באזור מסויים בירושליים שלא הרבה מדברים עברית, לך תנסה לדבר איתה :x

לא היתי מדבר איתה היתי חונה במקום אחר וחוזר אחרי כמה דקות , משחרר לה קצת את הונטילים רק בשני גלגלים והולך .

למה שני גלגלים ? כי יש רק אחד ספייר .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם

כלבה כזו :evil: אם היתה מבצעת על הרכב שלי את מה שמצולם כאן , הייתה נגררת על ידי חזרה לתוך הגרוטאה שלה מושלכת פנימה ומוטחת מנוגחת אל הקיר ממול .

:evil:

פורסם

מטריד יותר מאשר לבדר, וכמו שנאמר בשרשור, במידה וזה היה קורה בארץ בוודאות זה היה מסתיים בפצוע ואף הרוג מאחד הצדדים.

ובנימה הומוריסטית מעט, כנגד הרכב שלי היה קצת יותר בעייתי לבצע כזאת דחיפה (קאיה קרניבל) :-)

פורסם

הסרטון הזה הזכיר לי את סיינפלד. היה פרק שבו משהו דומה קרה ושני נהגים יצאו והתחילו להתווכח שעות... וזה לא נגמר.

אם לי היה קורה דבר כזה... הייתי מוותר לה, למה? כי אני כבר רואה שאין לה שכל ואין לי יותר מדי זמן ועצבים לבזבז על מקום ריק, ואני לא מדבר על חניה.

• תוכן חדש...