Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. איפה קיים יותר סיכוי שיבטלו לי אותו. אם אני אשלח בקשה בכתב או אם אני אגש לעיריית ת"א-יפו ואציג את הטיעונים שלי בע"פ?!

2. מדובר ברחוב הסוללים (ליד יגאל אלון). האם הפקחים מצלמים שם בדר"כ את הרכב? או שלא ניתן לדעת?

תודה מראש והמשך יום נעים. :arrow:

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

לדעתי האישית כדאי לנסח מכתב מנומק עם בקשה לביטול הדוח.

לא מאמינה שיועיל שתגש לשם ותסביר את עצמך בעל פה.

את ביטול הדוח בכל מקרה הם לא יבטלו במקום, וזה יקח זמן ופרוצדורה, לכן לדעתי הגישה של מכתב מנומק תהיה יעילה יותר.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דיברתי עם אגף החניה והנציג אמר לי שמקובל לגשת ישירות לשם, להסביר את הטיעונים שלי לפקידה ואז היא הולכת עם זה לעורך דין שיושב שם ומחליטים במקום אם לבטל או לא.

עוד שאלה!

אני אמור לקבל בדואר אחרי 3 חודשים מכתב על זה שקיבלתי קנס, נכון?

זה יהיה בלי ריבית נכון? נגיד והם לא ישלחו לי את המכתב הזה, אז אחרי חצי שנה הם יוכלו לשלוח לי אחד עם ריבית!?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

אני מניח כי קיבלת דו"ח על חניה.

עד שלא תקבל בדואר רשום, הדו"ח שהודבק אפשר לעשות ממנו עפיפון.

האם הזדהת וציינת מספר דו"ח בשיחה הטלפונית עם נציג מחלקת החניה . כי אם כן יכול להיות שנרשם אצלם משהו במערכת ואז תתייחס לדו"ח שהודבק. אם השיחה הייתה מידע כללי ראה האמור למעלה.

לא כדאי ללכת לעיריה אלא אם זמנך בידך או אם אתה יפהפה והפקידה שתקבל אותך תתרשם לטובה.

מכתב שמנמק למה לא מגיע לך הדו"ח ( למה באמת:shock: ) ותקווה לטוב. אבל רק לאחר שתקבל את הדו"ח בדואר

בקשר לריבית תקבל את הדו"ח במחיר המקורי וייתכן ובכלל לא יישלח אליך ( קורה גם זה לפעמים ). או יישלח אליך לאחר שנה ואז הוא לא תקף

למה לעשות מחר אם אפשר מחרתיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כן, ציינתי את מס' הדו"ח. איזה באסה...

אז עדיף לשלוח מכתב ולא ללכת לשם, OK.

רק אם ישלחו אלי כעבור שנה הדו"ח לא יהיה תקף או מספיקה גם חצי שנה?

אם הם ישלחו אלי בדואר נגיד ב-1/11/09 אבל התאריך על המכתב יציין 1/7/09,

איך אני מוכיח שהם באמת שלחו לי את זה בתאריך שקיבלתי? הסברתי את עצמי מספיק טוב?!

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

כדי שדו"ח יתיישן, צריכה לעבור שנה בין ביצוע העבירה לבין הדו"ח הנשלח בדואר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

OK הבנתי, תודה!

אתם אולי יודעים אם הם מצלמים שם את הרכב בעת מתן הדו"ח? זה חשוב !

כי הוא רשם בדו"ח רחוב הסוללים ואני העמדתי את הרכב ברחוב ניצב אליו שנמצא בכלל בבניה (אין לו שם).

מה שכן הוא רשם מול בניין מס' 12, שזה נכון. אפשר לעשות עם זה משהו?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

כשאין רחוב, או כשאין נקודת איתור מדוייקת, נוהגים לרשום את נקודת האיתור שאליה ניתן להתייחס.

במקרה שלך רשמו מול 12, שזה בהחלט מקובל.

בדוק אם יש מול 12 אחר באותו מקום שבו אין הגבלת חניה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני חניתי איפה שאין הגבלת חניה!

מי שמכיר את המקום יודע שיש שם מצוקת חניה מטורפת.

יש מדרכה נמוכה לאורך 150-200 מטר וכל יום כמה עשרות רכבים מחנים עליה ללא שום תו או משהו כזה.

ללא שום הפרעה לתנועה כי אין כזאת (רחוב בבניה).

הרכב שלי היה הקיצוני ואני החניתי בזמנו שם במשך שבוע וכלום (כולם מחנים שם) ואולי בגלל שאשתו של הפקח הבן ****

לא נתנה לו לילה לפני הוא היה עצבני והחליט להביא לי דו"ח.

צריך לראות את המקום כדי להבין. :|

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

ראשית הפקח היה עצבני כי אשתו הפולניה כן נתנה לו

שנית בד"כ , הפקח מציין אם צילם. בדוק בדו"ח

מה הסעיף בדו"ח שקיבלת 500 ש"ח ולא איזה 100 או 250 ש"ח הרגילים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לא רשום שום דבר על כך שהוא צילם... ניתן לטעון שחניתי ברחוב אחר בכלל? כי לא חניתי ב-סוללים כמו שאמרתי מקודם.

סימון עבירה:39. חניה על מדרכה עם 4 גלגלים = 500 שקלים!

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

לא צריך תמרור הגבלת חניה כאשר מדובר על חניה על מדרכה.

חניה על מדרכה אסורה באיסור גורף בכל מקום ובכל שעה.

רק אם נאמר במפורש שמותר לחנות על המדרכה- אז מותר.

יכול להיות שבמשך זמן מסויים הפקחים לא הקפידו במקום, ויכול להיות שכן הקפידו ואינך יודע.

גם אם לא הקפידו, הרי שברגע שמתקבלת תלונה ספציפית, פקח יוצא למקום ובהתאם לנסיבות רושם דו"ח.

ישנם רחובות שפקח לא יעבור בהם אם אף אחד לא יתלונן, אבל אם התלוננו הוא חייב לטפל בתלונה באמות המידה החוקיות שנקבעו לכך.

.

פורסם

אמרו לי פעם שבדו"חות עם המדבקה המודפסת מצלמים, ובדו"חות הירוקים בכתב יד לא מצלמים. אני לא חושב שזה בהכרח נכון.

הסתכלתי עכשיו על 2 דו"חות עם מדבקה ורק על אחד מהם היה כתוב על המדבקה למטה מתחת לתאריך אחרון לתשלום "לידיעתך - העבירה צולמה במצלמה". לצערי אני לא יכול להגיד לך בוודאות שאם זה לא רשום אז לא צילמו.

פורסם

אני יכול לשחק עם זה שהוא לא צילם אותי!?

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

כן בלורות או ג'ולים

הדו"ח הוא דו"ח גם אם לא צילמו את רכבך

אמרנו כבר מכתב ואם לא לך תשלם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...