Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6264 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי רכב שעמד אצל המוכר כמה חודשים ללא טסט, כשחלק המתקופה לא היה הרשיון מוקפא:oops:. ולכן סיכמתי עם המוכר שהוא זה שישלם את האגרה עבור הזמן שהרשיון לא הוקפא.

אל תשאלו למה, אבל הוא לא רוצה לתת לי את הסכום ביד, אלא רק למשרד הרישוי:shock:.

העניין הוא שאני עדיין לא מתכוון להעביר את הרכב טסט, כי אני רוצה לשפץ אותו קודם.

השאלה שלי היא האם ניתן לשלם את האגרה עבור התקופה שבה הרשיון לא היה מוקפא מבלי לשלם עדיין את האגרה עבור הטסט הבא (בינתיים הרשיון מוקפא ולא צובר אגרה נוספת)? כלומר שרק המוכר ישלם על התקופה שצבר אגרה?

מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי. מבקש תשובות מיודעי דבר ולא השערות. תודה!

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

משלמים את הטופס טסט שבידך בלי קשר למתי אתה הולך להעביר את הרכב טסט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

כיוון שאנחנו בחלם ולא במדינה מתוקנת יש לשלם ולבקש החזר.

ראה כאן http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_52H/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_341/.ce/7_0_52Q/.p/5_0_4FS/.d/1?PC_7_0_52Q_subject=HE_RISHUI_INFO_16&actionType=browse#7_0_52Q

ייתכן ואפשרלנסות ללכת למשרד הרישוי ולבקש מהם לשלם רק עבור התקופה החלקית ולחסוך את הפרוצדורה המתוארת לעיל, מה שהכי הגיוני

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...