Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם שמעתם על סובארו B4 2.0 SPORT?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהוא ראה את הפרסומות של סובארו?

יש משהוא חדש במנוע או רק תוספות חיצוניות?

לפני איזה חודש היתי באיזור הרצליה וראיתי על הכביש גרר של אלדן שמוביל 3 רכבים חדשים לסובארו ,2 מהם היו B3 רגילות,

ובקומה העליונה היתה B4 בצבע כחול ככה ומאחורה איפה שכתוב B4 היתה כתוב גם SPORT, וגם ראיתי שיש לה חצאיות ספורט מקוריות וגם ספוילר נמוך, האם זה הדגם המדובר?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

רגע, סובארו לא השיקה B4 חדשה? או שהרכב עדיין לא בארץ?

בכל מקרה, ריענון טוב לא מזיק אף פעם. ואני חייב לציין שראיתי פעם B4 מנוע 3.0 וגם לה היה ספוילר וחצאיות והרכב פשוט נראה טוב.

פורסם

ואני חייב לציין שראיתי פעם B4 מנוע 3.0 וגם לה היה ספוילר וחצאיות והרכב פשוט נראה טוב.

צודק , ה 3.0R פשוט רכב מהממם עם גאנטים 18", גג מקורי ומנוע 245 כוחות סוס זמינים בכל מצב ועם בורר מצב נהיגה הרכב הזה דומה ל STI.

פורסם

אם כבר מדברים על B4 ספורטיבית - מישהו ראה אולי בארץ דגם מסוים של B4 (או לגאסי כמו שהיא נקראת בחו"ל) שהוא ספורטיבי באמת (STI)?

אולי העיניים שלי הטעו אותי, אבל ראיתי אחת כזאת בחניה של קניון בת ים.

כמו בתמונה:

http://tinypic.com/view.php?pic=153tv2w&s=3

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אם כבר מדברים על B4 ספורטיבית - מישהו ראה אולי בארץ דגם מסוים של B4 (או לגאסי כמו שהיא נקראת בחו"ל) שהוא ספורטיבי באמת (STI)?

כמו בתמונה:

http://tinypic.com/view.php?pic=153tv2w&s=3

ה-B4 עם המנוע של STI נמכר רק ביפן ובריטניה כי יש לה הגה הפוך

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אוקיי, אז כנראה היא הייתה סטנדרטית עם קיט מיבוא אישי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חבל שלא מוכרים כזה בארץ,

גם מפואר וגם מטוס.

אבל לפי דעתי ה 3.0R מספיקה לנו בישראל כי אין לנו כבישים רציניים באמת.

פורסם

אתה צודק, יש כזאת. שייכת לבחור רוסי, הכל מדבקות מ-EBAY, כמובן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• תוכן חדש...