Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בשעות הערב, בכביש הערבה סמוך לפונדק כושי (קילומטר 101) ניידת משטרה החלה במרדף על רכב שנסע במהירות גבוהה.

במהלך המרדף איבד נהג הניידת את השליטה על רכבו והתהפך.

הנהג נפצע קל, המתנדב שהיה איתו נהרג.

נכון לעכשיו, המשטרה דואגת לא לפרסם את סיבת התאונה, שכן, לאחר המרדפים האחרונים שביצעה (על הפורש והאופנוע), ולאור הדעות השליליות הרבות בנושא, שהמרדפים האלו מסכנים את השוטרים ואת הציבור, הפעם אנחנו רואים מה יכול להיגרם כתוצאה ממרדף משטרתי מסוכן, עוד בלילה ובכביש הערבה.

אולי עכשיו הם יבינו בעקבות המקרה המצער הזה איך לנקוט במצבים כאלו.

המידע על התאונה, ועל סיבת התאונה הגיע אלי אתמול בערב מגורם ראשון.

http://www.hnn.co.il/gallery7368.html

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לפני שאתם מגיבים, קראו בבקשה את השרשור הנעול הזה, מהיום, על אותו מקרה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=261645

תגובות לא ענייניות תמחקנה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אתמול בשעות הערב, בכביש הערבה סמוך לפונדק כושי (קילומטר 101) ניידת משטרה החלה במרדף על רכב שנסע במהירות גבוהה.

במהלך המרדף איבד נהג הניידת את השליטה על רכבו והתהפך.

הנהג נפצע קל, המתנדב שהיה איתו נהרג.

נכון לעכשיו, המשטרה דואגת לא לפרסם את סיבת התאונה, שכן, לאחר המרדפים האחרונים שביצעה (על הפורש והאופנוע), ולאור הדעות השליליות הרבות בנושא, שהמרדפים האלו מסכנים את השוטרים ואת הציבור, הפעם אנחנו רואים מה יכול להיגרם כתוצאה ממרדף משטרתי מסוכן, עוד בלילה ובכביש הערבה.

אולי עכשיו הם יבינו בעקבות המקרה המצער הזה איך לנקוט במצבים כאלו.

המידע על התאונה, ועל סיבת התאונה הגיע אלי אתמול בערב מגורם ראשון.

http://www.hnn.co.il/gallery7368.html

אז לפי מה שאתה מציע צריך לאסור מרדפים באופן גורף?

פורסם

אאל"ט (למיטב זכרוני, נתון זה פורסם לפני כשנתיים), כ-80 אחוז מהניידות עוברות תאונות דרכים במהלך שירותן. נכון שהן נוסעות הרבה יותר מהממוצע, אבל עדיין, אם זה נכון - זה מספר מבהיל המעיד על רמת הנהיגה וחוסר ההבנה המוטורי של האוחזים בהגה הניידות המשטרתיות.

קל וחומר מתנדבים שלא עוברים הכשרות מסודרות לנהיגה - לא צריך לאפשר להם לנהל מרדפים.

פורסם

שיימר (הי"ד),אם אני לא טועה, מדיניות המשטרה אוסרת מרדפים, ומאפשרת "מעקב" בלבד.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

במשטרה בארה"ב עוברים הכשרה כיצד לבצע מרדף + ניגוח+רכב מתאים.

אני אופתע לשמוע שבארץ עוברים הכשרה דומה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
שיימר (הי"ד),אם אני לא טועה, מדיניות המשטרה אוסרת מרדפים, ומאפשרת "מעקב" בלבד.

עד כמה שאני יודע המרדפים אסורים רק אחרי רוכבי דו"ג.

פורסם

אני לא מגלה כלפי לובשי המדים יותר סימפטיה משאני מגלה כלפי כל ערס ברמזור, רק שהם מפריעים לי יותר. התאונה? ממש לא מפתיע. בעודי יושב בדירתי אי שם במרכז, מעל שדרה מרכזית העוברת בעירנו, אני שומע מנוע של משפחומטית מוסר נפשו לאלוהים, פול גז בתוך שדרה, בתוך עיר, מכוניות חונות בצדדים. קמתי לראות מי האידיוט, וכמובן שראיתי ניידת, בלי אורות כחולים או סירנה, פשוט פול גז בלי מעצורים. הוא היה על 90 - לפחות - במקום שאני לא עובר בו 30. הכוח משחית, או שהמושחת כבר מוצא את הכוח?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לצערי המסקנות יהיו כאלה

מהירות הורגת ולכן יש להגביר את האכיפה.

אבל במקום מרדף למה לא לצלם את הפושע ובא שלום על ארץ.

וכך יותקנו עוד מצלמות מעבר לאלה שתוכננו .

וחבל על משפחתו של ההרוג שאיבדה את היקר לה במלחמה שברוב המקרים של מהירות היא אינה מוצדקת

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מכל המקומות בהם צריך לאכוף מהירות המקום הזה אמור להיות בסוף הרשימה, והוא איננו בסוף רק בגלל שיותר קל לתפוס "עברייני מהירות" שם.

פורסם

חשבתי שעברו שם לסקודות וג'טות? אולי התוצאה היתה שונה אם הרכב לא היה טויוטה? האם הצלחתם לראות כמה כ"א?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...