Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה הזוי?

חסרים מקרים שבהם השכן חתך צמיגים של רכב של שכן שהוא לא מכיר בגלל שהוא חנה לו בחנייה\חסם אותו\סתם לא נראה לו לעין וכו'?

אנחנו חיים במדינת חלם ולכן ככה גם ההתנהגות.

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין לי מה להועיל, אבל החתימה שלך הזכירה לי שיר ישן: "ורוד זה לא רק צבע, ורוד זו גם תכונה"....

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הצמיג הוא ברמה טובה -אבל יקר מידי לרמה שלו- אני בספק אם שווה לשמור על ארבעתם כצמיגי יום יום - תארי לך מה ייקרה אם תאבדי 2? או יותר?

אני הייתי כבר מחליף זוג לחברה אחרת(יש רשימה שלמה הרבה יותר זולה וברמה לא פחותה מה F1) ואת הצמיג הבודד הייתי שם כרזרבי.

שלחי לי ה"פ אקשר אותך עם האנשים הנכונים במחירים הנכונים

בלי קשר אם בא לך רביעייה של PZERO כולל ג'אנטים של OZ - שבאים ישירות מ4VT בצבע כסף - אני מכיר אחד כזה שעומד לידי - אפשר לעשות איזה מבצע באחד הלילות...8)

פורסם

לכל התוהים ולמרות שלא התחשק לי להכנס שוב לסיפור הזה:

בחניון של הבניין בו אני גרה יש חניות רשומות בטאבו וכמה חניות כלליות בהן מותר לכולם לחנות.

על חניה כללית אחת השתלט דייר אחד וכל מי שחונה שם מקבל ממנו פאנצ'ר.

מה שקורה הוא שפשוט אף אחד לא מעיז לחנות שם חוץ מאותו שכן.

תלונות רבות הוגשו במשטרה אך הם לא טורחים לעשות כלום.

אף אחד מהשכנים הלפלפים שלי לא מוכן לעזור לתפוס את השכן ו"לטפל בו".

כולם אומרים "מצלמה", אבל אף אחד לא באמת עושה את זה.

אני לקחתי סיכון וחניתי שם בצהריים לשעה. זה הספיק לו בשביל להרוס לי את הצמיג, למרות שעד היום הוא מעולם לא עשה את זה באור יום...

ולגבי ה-OZ המדוברים - כן, אני רוצה!!!

ואם אתה כבר שם, תביא לי גם את המושב הקדמי שלו, את האינלט ואת מערכת האלדקס.

תודה!

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

נו באמת, מה בדיוק הבעיה?

מוצאים חבר עם גרר, משדלים אותו עם פנקייק להגיע באמצא הלילה אליך לחניה, גוררים את האוטו של השכן ליד עמוד חשמל בטווח ראיה מהבניין, קושרים את הגאנט עם שרשרת ענקית לעמוד שיהיה קשה לפרוץ אותה ובעזרת מוט ברזל גדול לראש של השכן משכנעים אותו לשלם על רביעיה חדשה.

בהצלחה!

פורסם

תגובה רשמית: "אין נקמה"

תגובה לא רשמית: "אלוהים סולח, המאפייה לא." (למי שלא יודע אני מגיעה ממשפחה איטלקית).

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

יש שיטה קצת יותר מתוחכמת להחזיר לשכן האדיוט..

משיגים את הכלי שפותח וונטילים (קיים בפנצ'ריות), ובשעה שאף אחד לא רואה מפרקים לו את ארבעת הוונטילים

ככה הוא לא יוכל לזוז לשום מקום וגם לא לנפח אוויר, ומצד שני - לא ירדת לרמה שלו וגרמת לו נזק של מאות ואלפי שקלים.

הייתי מצלם גם את הנזק שלך ומתעד את כל תלונות התושבים ומקרים קודמים שתועדו וקרו

ומגיש נגדו תביעה ברגע שמצטברות מספיק הוכחות.

פורסם

במדינה בה למשטרה אין הרתעה , לצערי האזרח הקטן עומד בפני שוקת שבורה מול אנשים כמו השכן הזה.

יש לי חבר עם מקרה דומה ,רק כאן - השכן החצוף החליט לחנות בחניה של החבר שרשומה על שמו בטאבו !

החבר מעדיף לחנות ברחוב ולא להתעסק איתו ולסכן את הרכב.

אני לא הייתי מוותר אפילו לא לשניה, אבל יש אנשים שמעדיפים את זה ככה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הידעתם ?

לפי חוק העונשין, התשל"ז - 1977

• 413ה. חבלה במזיד (תיקון: תש"ן) ההורס או פוגע במזיד ברכב או בחלק ממנו, דינו - מאסר חמש שנים.

51 קג"מ :shock::lol:

פורסם

נקמה לא תעזור לא לך, ולא לאף שכן.

עם כל הכבוד למערכת החוק החשוכה שלנו יש דרכים עקיפות לפתור את זה, בית משפט לתביעות קטנות, לא לוקח יותר מחצי שנה, לסגירת תיק, הוא יקבל הוצאה לפועל אם לא יתייצב וימכרו לו את הרכב ללא רצונו.

דבר שני זה ללכת כל השכנים לתחנת משטרה, להגיש תלונה, ידאגו להעמיד בילוש ליד החניה, ברגע שהוא "יפעל" הוא כבר יהיה בדרך למשפט.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תוכן חדש...