Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור,

מבחן של NA מול קליאוס WRX ולאון 4 לא רלוונטי בכלל-מצטער.

זה היה נחמד כקונטרה לכל המלחמות ההן להגדרתך-לא יותר ולא כמשהו מייצג

מה עוד שחוץ ממך ומת' - כולם כבר החליפו רכבים...יאללה NEXT:lol:

falou-מי שישמע ששאר המכוניות גם היו סטנדרטיות לחלוטין...במיוחד הקליאו MK1 שעברה ידיים לפני שבוע בדיוק...:shock:

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כמה הערות:

1. אני ממש לא בטוח שלאון תהיה מהירה יותר ממיאטה. המבחן הנ"ל התקיים עם צמיגים שונים כאשר ללאון היו את הצמיגים הטובים ביותר, שלא לדבר על כך שהמיאטה שנמדדה היא הישנה והחלשה יותר.

לזיכרוני - תמר רצתה לקנות את המיאטה NC - החזקה יותר, קלה יותר מהלאון, בעלת הנעה אחורית וספורטיבית יותר באופייה. עם צמיגים זהים ובמסלול ללא ישורות רבות אני די בטוח שהמיאטה לוקחת. שלא לדבר שעם שיפורים פשוטים (כמו אצלי) המיאטה שואפת ל 200 סוסים ומומנט רציני מסל"ד נמוך - מה שמצמצם את יתרון הכוח של הלאון.

2. אפילו אם בכבישים הלאון תהיה מהירה יותר - עדיין זה אחד השיקולים הפחות חשובים בעניי בקניית רכב ספורט. עובדה היא שהלאון הייתה מהירה יותר מהמיאטה ומהקליאו - אבל נוצחה על יד שתיהן בכתבה המדוברת. וזה עוד שמדובר על המיאטה הישנה ללא דיפרנציאל ננעל, עם מעט כוח ומומנט נמוך.

3. לבדיקת זמני מסלול אולי כדאי לבדוק את התוצאות של אוטו - במסלול קבוע, עם רכבים תקינים בעלי צמיגים טובים. למשהו יש גיליון אוטו כדי שנוכל לבדוק את הנתונים??

פורסם

די עם הויכוח הזה, הוא ממש לא רלוונטי.

ורק כדי לתקן, תמר חשבה לקנות NB או NC או S2000 או 911, אבל עוד לא החליטה ולכן נשארה עם הלאון בנתיים.

"ת' המעדיפה לעיתים להקרא ט'"

פורסם

בדיוק אני במסנגר עם דודי וגיליון אוטו:

NC משופרת - 1-55.7

ליאון קופרה - 1-57.4

זה עדיין לא מראה כלום - חוץ מהעובדה שבמבחנים מסויימים המיאטה תהיה הרבה יותר מהירה - וזה עוד מסלול מהיר...

פורסם

טוב, שברתם אותי, אני מסכים איתכם, המיאטה רכב אלוהי, מדהים, מהיר, חיית מסלול, וטורף לאונים סידרתי.

הלאון (במיוחד ה 4X4) דפוק, סובל מחתכים בגלגלים, מוונטילים נעלמים, מפסיד על המסלול אפילו לסובארו עם מתלה שבור, ובכלל - מקומו בפח האשפה.

אשתי שתחיה, שחייבת רכב של 4 דלתות, עם באגאז', למכולת, לילדים, לגן, גם מדווחת שהרכב דפוק, בלי גיר אוטומטי, יותר מידי הילוכים, נמוך מידיי, קשה וקופצני על הכביש (טוב, הקוני-אייבך אשמים) אוכל דלק (ה P_ZERO אשמים), ובכלל, הגיעה למסקנה בדיוק כמו שלכם - מקומו בפח האשפה.

ליאור (שחשב לקנות מיאטה NC, קליאו MK3, לאון קופרה, פורשה קיימן S, אבל עוד לא החליט ולכן נשאר עם הלאון ופח האשפה)

נ.ב: חזרתי למרתף, אין קליטה

*** עריכה וחומר למחשבה ***

ליאור... מה עוד שחוץ ממך ומת' - כולם כבר החליפו רכבים...יאללה NEXT:lol:

אם רק בעלי הלאון לא החליפו רכבים, ואם כל השאר כן החליפו "יאללה NEXT", מה זה אומר ????

רועי, תביא כבר סיבוב, אולי נחליף בסוף מכוניות :)

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ביום שתגיב לצפצופים \ הבהובים שלי בבוקר שאתה על האופניים - אז נתחיל לחשוב...

אם אתה רציני לגבי ההחלפה כדאי שתמהר - הקליאו לצערי העמוק אוטוטו מתחלפת לאיזה אוטומטית משעממת....

נ.ב - הטייטס האדום לא עושה לך טוב :lol:

פורסם

לסיכום- כנראה שזה באמת נכון שבמסלולים מהירים רצוי נטיה לתת היגוי, ובג'ימיקאנות עדיף קורטוב של היגוי יתר.

לפי סרטונים שראיתי של הרינג, המכוניות הכי מהירות לעולם לא מגיעות להיגוי יתר.

• תוכן חדש...