Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלוהים, לפני שבוע בערך המשטרה פשטה על כמה בעלי רכבים מאולתרים, אני לא מאמין שעדיין במדינה שמתיימרת להיות מודרנית ובעלת תחום הייטק מתפתח אנחנו עדיין די מדשדשים בהמון תחומים הקשורים לתחבורה, כגון: רכבת לאילת, רכבת תחתית בתל אביב, רכבת העמק, תחבורה ציבורית בעלת קווים הגיונים, רכבת לירושלים, קווי תעופה זולים פנימיים זולים כמו: easyjat באירופה וכו'.

אני לא מאמין שעוד במאי 88 קיוו שיהיה לנו את האפשרות לבנות רפליקות בעצמו או אפילו לקנות אחת מוכנה, את הוכחה לכך אפשר למצוא בגיליון 79 של טורבו בשנת 88 חודש מאי [בסוף העיתון קיימת הכתבה]. אצלנו המצב לא השתנה מאז השנה הזו כפי הידוע לי. חוץ מיצרן אחד של אופנעיים שיכול להרכיב אחרי מאבק משפטי עיקש של הרבה שנים הוא יכול להרכיב קיטי אופנועיים.

לעומת זאת באנגליה הדבר הזה הוא דבר מן המניין, אומנם צריך לעבור טסט מיוחד שאחריו מקבלים את הרישיון המיוחל.

קיימים באנגליה שני סוגים של בנייה:

1. בנייה מחודשת של רכב=major modifications made

2. בנייה חדשה של רכב=Built Up Vehicle

דוגמה ראשונה: קניתי רכב משומש והחלפתי בו מנוע חדש בגודל מסוים, שיניתי את גודל הצמיגים, ושיניתי צבע. הדוגמה שהצגתי היא בנייה מחדש של רכב.

דוגמה שנייה: קניתי קיט קאר, ובניתי בעצמי את הרכב. הדוגמה שהצגתי היא בנייה חדשה של הרכב.

חוץ מזה קיימת גם התפתחות כלכלית של מוסכים ויצרנים שונים עצמאיים או יבואני קיטי קארס, זה יפתח המון דלתות לעוסקים בתחום. זה יפתח משרות במשרדי הממשלה, במוסכים ובעוד תחומים בישירין ובעקיפין.

אני ממליץ בחום! להכניס את החוק הזה, שיתן לנו את האפשרות לבנות בעצמנו את הרכבים ולשנות כאוות נפשנו את רכבנו.

עם זאת לא להקל ראש ולהחמיר את הטסט, חוץ מההחמרה בטסט צריך יהיה להקים מרכזים חדשניים וטכנולוגיים, עם התפתחות התחום תבוא הצמיחה הטכנולוגית שמתחילה מביה"ס ותקום דרישה של תלמידים ללמוד בגרות מקצועית.

בשורה התחתונה:

עצמאות תחבורתית אין לנו כמעט, אוטובוסים ורכבות מאחרים, כבישים ברמה גרועה, שרים הולכים ובאים ולא מקדמים שום דבר [ע"ע שאול מופז].

אז בשנה הבאה אני מקווה שלפחות תהיה לנו עצמאות לנוע בחוקיות על מסלולי מירוצים השונים.

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
קווי תעופה זולים פנימיים זולים כמו: easyjat באירופה וכו'.

.

.

בשורה התחתונה:

כבישים ברמה גרועה

נמרוד.

שיטיסו אותך לאן? מת"א לירושלים?

או מחיפה לבאר שבע?

ישראל לא מדינה בגודל של מדינות אירופה ובטח שלא בגודל של האיחוד האירופאי.

פרט לאילת ואולי קרית שמונה - אין שום סיבה לקיים טיסות סדירות בין יעדים בתוך הארץ.

ודווקא ל2 ערים אלו כן יש טיסות פנימיות במחירים שלא עולים בהרבה על חברות הlowcost האירופאיות.

רמת הכבישים בארץ אולי לא עומדת בתקן האוטובאהן הגרמני, אבל בחלקה הגדול לא נופלת מאיכות הכבישים שיש בצרפת, ספרד או איטליה. (ואל תשכח שבמדינות אלו חלק נכבד ממערכת הכבישים הינה בתשלום בעוד בארץ כמעט כולה חינמית לחלוטין).

לגבי כל שאר הודעתך - :mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

בעניין הטיסות אנחנו בסדר.

יש טיסות פנימייות סדירות בארץ במחירים סבירים יחסית לשאר מדינות העולם.

לי כתושב אילת טיסה לתל אביב עולה 180 ש"ח (במקום 300 לכאלו שלא תושבי אילת) , ואני תוך 40 דקות במרכז.

הדלק באוטו עולה לי יותר מזה.

• תוכן חדש...