Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

S63 עם צמיגי אליאנס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דרך אגב האליאנס שהיו לי בפוקוס אחזו יותר טוב מברידג'סטון.

במיוחד בגשם. מספיק לזלזל בהם.

תיכף ייסקלו אותך.אליאנס זה צמיג של שוטרים מפגרים באוקטביות.-יכול להיות תיאור יותר מבזה בפורום הזה ?

על אליאנס המפיצים לא מרויחים ולא יכולים לתת הנחות כמו על ייבוא.בייחוד על ייבוא זבל.

מגיע ליבואנים שאפו שהצליחו לשכנע חלק מהשוק שכל ייבוא, לא חשוב מאיפה ומאיזה יצרן עלום ("חברת בת של החברה הצ'כית שהיא בת של הגרמנית. מה שנכון נכון - קונטי/מישלין/פירלי קונה חברה סינית כדי לרכוש יידע ולחדור לשוק צמיגי הפרימיום/F1ב -300 ש"ח לרביעיה...") עדיף על אליאנס שיש לה סדרות שזוכות בהשואות מקצועיות

מצד שני כנראה ששוק הפרטיות בכלל ובארץ בפרט לא מעניין את אליאנס,הם לא משקיעים בשיווק. הם ידועים כמעולים בעולם ברכב כבד,צמ"ה,צבאי,חקלאי (RIVER,EVEREST).

כנראה שזה מספיק להם והם לא נעלבים במיוחד מזה שחלק ממשתתפי הפורום לא קונים אותם.

פורסם

אז רגע

אני רוצה לקנות עכשיו מרצדס של 8 ומשהו דקות ברינג ומקבל רכב של 9 דקות :?:

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חיימי, אני מוכרח להודות שסיקרנת אותי עם הקביעה שלך שצמיגי אליאנס מנצחים במבחנים השוואתיים.

נכנסתי ל-tirerack וחיפשתי עליו מידע, אולם היצרן כלל לא קיבל סקירה באתר הזה.

הרצתי חיפוש חופשי בגוגל, ולמעט ידיעות חדשותיות באתרים בחו"ל אודותיו ורשימת מפיצים, לא מצאתי כל מבחן שכזה.

יש מצב שתוכל לתת פה קישור ללפחות מבחן אחד?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא רוצה להשמיץ סתם, אבל אלא אם כן אליאנס פתחה פס ייצור חדש לצמיגים רציניים באמת, מי שאמר שאליאנס מייצרים צמיגים טובים לא יודע על מה הוא מדבר.

לא מעוניין להיכנס לוויכוח וכבר דיברו פה בפורום על הצמיגים שלהם.

VW GOLF V5 2001

HU: Alpine 9873E COMP: Morel Hybrid Ovation 6.5

AMP: Crunch PZI 175.4 SUB: IDQ 10In

פורסם

אני אמרתי. לא אמרתי שהם הולכים ראש בראש אם Pirelli P0 Rosso אבל בהחלט יכולים להתחרות אם ברידג'סטון שבאים כסטנרט בהרבה רכבים חדשים. יתרה מכך, אפילו goodyear aquatred שהיו קנה מידה כצמיגי חורף לא איפשרו לי שייוט נינוח של 160 על כביש מוצף. לא הייתי מעלה על דעתי להגיע למהירויות כאלה אם ההגה היה משייט טיפ-טיפה. מה שכן, אורך החיים שלהם היה כ30 אלף קילומטר בלי ג'ימיקנות ושאר מצבים שוחקים במיוחד.

• תוכן חדש...