Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני "חולה" על התגובות האלה מהסוג שלך אתה יודע,

תמיד מישהו צריך להגזים.

אתה מודע בכלל לרמה של האלכוהול בגוף?

אתה מודע למספר 360 מיקרוגרם?

מילא היה מדובר על איזה 700-800 מיקרוגרם לא היה לי בכלל מה לומר לך אך זה קרה לאחר חצי ליטר בירה(כן גם אני מופתע מהרמת האלכוהול לאחר חצי ליטר של בירה).

גם כשהשוטר עשה לו בדיקה נרשם בדו"ח שהוא שפוי לחלוטין ואין שום דבר שמראה על התנהגות כבנאדם תחת השפעת אלכוהול.

ולא סתם הולכים להעלות את זה ל350 מיקרוגרם מכיוון שידוע שהחוק כיום הוא לא הגיוני לגבי רמת האלכוהול.

זה מאוד משנה הרזומה של הבנאדם אני מבטיח לך שאם היה מדובר על בנאדם עם עבירות מהירות לשעבר,מעבר באור אדום, אי ציות לרמזור אדום וכל מיני כאלה לשופט לא הייתה שום בעיה לתת לו הרבה מעל.

אני בדרך כלל לא אומר דברים כאלה אך אני מאחל לך שגם תשתה חצי ליטר בירה, תרגיש שפוי לחלוטין, תתנהג כמוהו ושיעשו לך בדיקת אלכוהול ואז אולי תבין.

פורסם

תמיד מישהו צריך להגזים.

אתה מודע בכלל לרמה של האלכוהול בגוף?

אתה מודע למספר 360 מיקרוגרם?

מילא היה מדובר על איזה 700-800 מיקרוגרם לא היה לי בכלל מה לומר לך אך זה קרה לאחר חצי ליטר בירה(כן גם אני מופתע מהרמת האלכוהול לאחר חצי ליטר של בירה).

גם כשהשוטר עשה לו בדיקה נרשם בדו"ח שהוא שפוי לחלוטין ואין שום דבר שמראה על התנהגות כבנאדם תחת השפעת אלכוהול.

ולא סתם הולכים להעלות את זה ל350 מיקרוגרם מכיוון שידוע שהחוק כיום הוא לא הגיוני לגבי רמת האלכוהול.

זה מאוד משנה הרזומה של הבנאדם אני מבטיח לך שאם היה מדובר על בנאדם עם עבירות מהירות לשעבר,מעבר באור אדום, אי ציות לרמזור אדום וכל מיני כאלה לשופט לא הייתה שום בעיה לתת לו הרבה מעל.

אני בדרך כלל לא אומר דברים כאלה אך אני מאחל לך שגם תשתה חצי ליטר בירה, תרגיש שפוי לחלוטין, תתנהג כמוהו ושיעשו לך בדיקת אלכוהול ואז אולי תבין.

אני מאוד שמח לשמוע שאתה מאחל כאלה דברים לאנשים, אבל יש אנשים שפויים עם היגיון בריא (כן, נשארו כאלה) שיודעים שאם שותים אז לא נוהגים. (-:

פורסם

לומר לך משהו,

אני לא הייתי איתו אני השאלתי לו את הרכב של אמי אם ראית את השרשור שפתחתי לפני כ3 שבועות.

אני לא יודע כמה הוא שתה, לי הוא אמר בירה אחת.

בכל מקרה אני הבנתי שאפשרי שגם אחרי בירה אחת תהיה רמה כזאת של אלכוהול מכיוון שההשפעה תופסת לאחר זמן מסויים והיא יכולה להגיע אפילו ל400.

פורסם

תמיד מישהו צריך להגזים.

.

תודה לאל אני לא צריך להוכיח את עצמי לאף אחד! וזה שאתה מרגיש "שפוי" לא אומר שמרחק התגובה שלך לא מתקצר -אתה פשוט לא מודע לזה.אנשים כמוך שרואים דברים בצורה כזו מעוותת מסכנים את חייהם של אנשים.

התגובה שלך רק מראה שאתה צריך לרכוש ידע וניסיון לפני שאתה מתחיל לעודד שתייה "בקטנה" על גבי מסך הפורום.

Gn'f'R

פורסם

תראה,

אני מאוד לא מעודד שתיה ונהיגה.

תמיד אני אומר שהאנשים ששותים וגורמים לתאונות ובאותה מידה אלו שחוצים באדום צריכים לקבל את העונשים הכי חמורים.

ואתה מדבר עם בנאדם שאת האמת ואני מאוד לא מתגאה בזה, עד לפני חצי שנה הייתי שותה כמו לא יודע מה ונוהג כי הייתי כל כך בטוח בעצמי ולמזלי למדתי על הטעויות של החברים שלי והשלילות שהם קיבלו, היום אם אני אשתה במסיבה או משהו אני אחכה עד 6 וחצי 7 בבוקר ורק אז אעלה על הרכב וגם עד אז אני יאכל ואשתה הרבה מים.

תראה מה שבאתי סך הכל לומר ואני בטוח שעמוק בפנים אתה מסכים איתי אך מסרב להודות.

לשתות חצי ליטר בירה(לפי מה שנאמר לי ואני מאמין לבנאדם), לאכול תוך כדי ואחרי שעה ומשהו רק לצאת לדרך זאת לא אמורה להיות שום בעיה וכמובן שתפסו אותו לאחר כחצי שעת נהיגה.

אני לא רואה בזה משהו פסול, בחוק ממה שאני יודע אפשר לשתות כוס בירה אחת רק מה שעצוב זה שעל כל אחד זה משפיע בצורה שונה.

.

פורסם

החבר שלך שתה יותר מחצי ליטר, והוא משקר לך כי הרבה יותר נוח לחשוב שכל השוטרים מניאקים והמשטרה רק מחפשת להחרים את האוטו של אמא שלך ככה סתם.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם

ידוע שלצה"ל יש את הזכות לנפק רשיון צבאי לאדם שקיבל שלילה באזרחות , כמובן שרק באישור של רמה מסויימת .

מעניין אותי לשמוע האם צה"ל יוותר על ההכשרה שניתנה לנהג הנ"ל או שהוא יקבל את האישור המיוחד לנהיגה ברכב צבאי בלבד.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הוא לא קיבל אישור לנהיגה ברכב צבאי.

אולי בגלל שהוא משתחרר עוד חודשיים.

כמה צריך לשתות בשביל להגיע ל360 מיקרוגרם?

נגיד בנאדם ששוקל 70 קילו.

פורסם

אתה סתם מתעצבן על אלו שאומרים לך שהוא קיבל עונש קל. כי אתה בעצמך לא יודע איך הבן אדם מגיב לשתיה, אפילו כשיש לו "רק" 360 מיקרוגרם בגוף. אז כן, גם לדעתי הוא יצא בזול. ואני לא בא לנסות להתנגח בחברך או משהו כזה, אבל הגיע הזמן באמת שאנשים יבינו שאסור לשתות (לא מדבר על כוסית קידוש או משהו בסגנון) ולנהוג ביחד. אח"כ שאיזו אמא תתחיל לבכות על הבן\בת שלה, מה תגיד? :roll:

גם דיי נמאס שאתם מחשבים "כמה אפשר לשתות אם רוצים לנהוג?!". אל תשתה - תנהג! רוצה לשתות? אל תנהג!

נ.ב

אני לא רוצה להיות הבן אדם שאמא שלו תבכה, כי אחד כמו חבר שלך נהג שיכור.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...