Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב - Octavia vRS & Scout Facelift.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נראה טוב בה?!

לדעתי היא נראית יותר גרוע מהקודמת (בגלל הפרונט).

אין שום חידוש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מה נראה טוב בה?!

לדעתי היא נראית יותר גרוע מהקודמת (בגלל הפרונט).

אין שום חידוש.

הקודמות נראות יותר טוב? אתה בטוח?

פורסם

הקודמת נראת הרבה יותר טוב. ראיתי אוקטביה מונית חדשה, על הפנים (העיצוב). אין מה להשוות, לטעמי.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בדיוק עכשיו כשחזרתי לבית ראיתי את האוקטביה החדשה.

לדעתי יש שיפור מהקודמת ולדעתי היא הרבה יותר יפה אבל זו דעתי האישית.

פורסם

הדגמים שלפני מתיחת הפנים נראו טוב הרבה יותר לדעתי. העיצוב היה שלם יותר, זה נראה מאולץ מידי.

!AWDSOME

פורסם

כן, הקודמת הייתה מוצלחת בהרבה, גם הפרונט, גם עיצוב הגלגלים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

האוקטביה הזאת מזכירה לי רכב סיני כל פעם שאני רואה אחת, וזו לא מחמאה!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
הדגמים שלפני מתיחת הפנים נראו טוב הרבה יותר לדעתי. העיצוב היה שלם יותר, זה נראה מאולץ מידי.

הוצאת לי את התווים מהמקלדת...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...