Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

בקצרה, עשיתי לפני שבוע וחצי בשירביט ביטוח מקיף לרכב מסוג סיאט איביזה 2005

בבדיקת מיגון ששלחו לי , המתקין אמר לי שהקודן לא עומד בדרישות הביטוח וקודן חדש עולה 600 שקל

התקשרתי לחברה אחרת שנותן לי את הביטוח באותו סכום בלי בדיקת מיגון

שירביט דורשים על השבוע וחצי שאני מבוטח אצלהם 20% שזה 500 שקל!

במידה ואני לא מתקין את הקודן הזה אני לא מכוסה מגניבה, מה עושים במצב כזה

?

** יש לציין שהטפסים ששלחו לי חברת הביטוח עדין אצלי בבית ולא חתמתי על כלום! ולא ידעו אותי שזה 20% דמי ביטול

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

תבחר אתה:

או לשלם 600 ש"ח ולהשאר בחברת "שרביט" (חבל שלא ערכת חיפש על החברה הזאת לפני), יפרקו לך את הקודן הישן ויתקינו חדש בהתקנה מקומית (אולי יהיו לך שני קודנים :shock:).

או לשלם 500 ש"ח ולעבור לחברה אחרת (לא רשמת מה היא) ולא תחוייב בכך, שהתקין הלא ידוע לך ייגע לך במערכת החשמל.

אגב, ברכב שלי מותקן קודן שעלה 350 ש"ח, אין לחברת " שרביט" ברשימת המיגון המקובל קודנים במחיר של פחות מ 600 ש"ח?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

החברה השניה היא דורון ענק הביטוחים

חבל באמת שלא ערכתי עליהם חיפוש

כדי כבר לתת להם את ה500 שקל האלה ולעבור חברה? אני בקושי שבוע וחצי מבטוח שם , הם יכולים לעשות דבר כזה?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

הדבר הכי נכון לעשות הוא לבקש מחברת הביטוח השתתפות של מחצית מעלות התוספת הדרושה (300 ש''ח). דבר הזה נהוג בהחלט ואני נוהג כך באופן קבוע. במקרה ולא יאשרו פשוט תבטל את הפוליסה, אתה לא חייב להם כלום. אם ירצו לגבות ממך עבור אותם הימים שהיית מבוטח - שיעשו חישוב ויעדכנו אותך.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין פה סודות מחיר הביטוח הוא 2600 שקל חלקי 365 זה 7.12 שקל ליום

כפול נגיד שבועיים

7.12X14 = 100 שקל

100 שקל, איז איך הם מבקשים ממני 500 ?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

זהו שהמחיר מופקע. תאמר להם שלפי החישוב הפשוט הזה - זו העלות (אולי מעט יותר, כי אני מאמין שאם אבטח רכב לתקופה קצרה, זה יעלה לי יחסית יותר, מאשר ביטוח לתקופה ארוכה/שנה).

חוצפנים.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני הייתי מחליף חברת ביטוח.

גם אני פעם נתקלתי בזה : החליטו שהאזעקה המקורית של VW לא מספיקה להם , ושצריך עוד כל מיני קשקושים מלבד הקודן ,

אז פשוט עברתי חברה ושם דרשו 2 מתוך ה3 הבאים: אזעקה, קודן ואימובילייזר מקורי ומבחינתם כן עמדתי בכל ה3 למרות שהיה צריך רק 2.

כמו כן לא חסרים סיפורים על חברות ביטוח שביקשו איתוראן על רכב זול יחסית, ומעבר לחברה אחרת פטר מזה.

על הדרך אשמח לקבל המלצה על חברת ביטוח זולה וטובה כי אני צריך לחדש בסוף החודש את הביטוח.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

גם אני הייתי מחליף חברת ביטוח.

סה"כ, עדיף חברה שדורשת מיגון שמשמעותו מינימום התעסקות עם המערכות ברכב, אך יחד עם זאת, מיגון שעונה

לדרישות מינימום של חברת הביטוח (סה"כ המיגון רק יכול לעכב גניבה, לא למנוע לחלוטין).

לאייל - אני יכול להמליץ על סוכנות ביטוח "רגב קידר" 03-7326080 (שוש/חגית).נסה לבדוק מחירים שם.

alfa 156 2.5.

פורסם

אני רק רוצה להיות בטוח בדבר אחד לפני שאני סתם מדבר איתם שטויות.

אני חייב לשלם להם 20% מסך העסקה אם לא חתמתי על כלום?

אני יכול להתקשר לחברת אשראי ולתהכחש לעסקה/לדרוש ביטול? (היום זה היום ה 14 הבנתי שאפשר עד שבועיים)

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

תראה, היום עסקאות מבוצעות גם בטלפון, נותנים מס' כרטיס אשראי, והעסקה נכנסת לתוקף.

אני בהחלט לא חושב שאתה צריך לשלם 500 ש"ח על שבועיים, וחושב שזה מספיק "חזק" והגיוני להתעקש על כך.

אולי עדיף לבטל דרך חב' האשראי, ולשלם להם אח"כ תמורת השבועיים הללו (סכום "הגיוני").

alfa 156 2.5.

פורסם

סעיף 26 לתקנות הפיקוח על עסקי ביטוח (תנאי חוזה לביטוח רכב פרטי), התשמ"ו-1986

בהעתק-הדבק מאתר המפקח על הביטוח:

(אני אקלקל לך את סוף הסיפור-הם צודקים) ההדגשות באדום הן שלי והן מה שמעניין אותך.

26. ביטול הביטוח

(א) המבוטח רשאי לבטל את הביטוח בכל עת שהיא לפני תום תקופת הביטוח, לפי שיקול דעתו, ובלבד שהודעה על כך תישלח למבטח בדואר רשום 21 ימים לפחות לפני התאריך שבו יתבטל הביטוח. במקרה כזה ישאיר המבטח לעצמו דמי ביטוח מחושבים לפי 10% מדמי הביטוח השנתיים, בעד כל חודש או חלק ממנו שבו היה הביטוח בתוקף ובנוסף לזה תוספת כוללת של 10% מדמי הביטוח השנתיים והיתרה תוחזר למבוטח.

(ב) מבלי לגרוע מזכויות המבטח על פי דין או על פי הוראה אחרת כלשהי בפוליסה זו, רשאי המבטח לבטל את הביטוח בכל עת שהיא לפני תום תקופת הביטוח, לפי שיקול דעתו, ובלבד שהודעה על כך תישלח למבוטח בדואר רשום 21 ימים לפחות לפני התאריך שבו יתבטל הביטוח, ובמקרה כזה המבוטח יהיה זכאי להחזר דמי הביטוח ששילם למבטח בעד התקופה שלאחר ביטול הביטוח.

(ג) החזר דמי הביטוח כאמור בסעיפים קטנים (א) ו-(ב) ייעשה תוך 30ימים מיום ביטול הביטוח. לסכום ההחזר יתווספו הפרשי הצמדה החל ממדד המחירים לצרכן שפורסם סמוך לפני תחילת הביטוח ועד למדד המחירים לצרכן שפורסם סמוך לפני החזרת דמי הביטוח.

(ד) אם המבטח יבטל את הפוליסה לפני תום תקופת הביטוח המוסכמת והעילה לביטול אינה שהמבוטח הפר את החוזה או ניסה להונות את המבטח, ישלם המבטח למבוטח, במקום החזר כאמור בסעיף קטן (ב) את הסכום שהוא דורש ממבוטח דומה לאותו סוג ביטוח ביום החזר הסכום למבוטח יחסית לתקופה שנותרה עד תום תקופת הביטוח המוסכמת. התשלום ייעשה תוך 30 ימים מיום ביטול הפוליסה.

צר לי ידידי.

אני אגב הייתי בולע ונשאר איתם. תרוויח קודן משופר שישפר לך תנאים בפרמיה של שנה הבאה, וחוץ מזה שגם החברה החדשה עלולה פתאום לקפוץ עם דרישה לבדיקת מיגון, אחרי שהפוליסה החדשה (מהם) תהיה בידך.

העצה שקיבלת לגבי מיקוח אפשרי איתם טובה מאד ועובדת בד"כ. שווה לנסות (באסרטיביות!)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הם חזרו אליי כרגע אמרו "שעשו שמיניות באוויר" ואפשר לבטח את הרכב בלי התקנה של קודנית חדשה..

מה אתם אומרים על זה?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

כמו שנאמר לך-ההתמקחות עוזרת.

ואתה התמקחת אפילו בלי להתאמץ-האיום שלך בביטול הפוליסה היה אמיתי מכל הלב...

8)

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...