Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום רב לכולם!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמי ענת ואני בת 28 מחולון.

היום הצתרפתי לאתר ורוצה לברך את כולכם!

שילשום עברתי סוף סוף תאסט - ואני מתחילה בדרכי למציאת רכב מושלם :-)

רק עם תוכלו לכוון אותי איך ואיפה אני כותבת הודעה חדשה בעניין זה - אין לי מוסג במכוניות ואני לא יודעת מאיפה להתחיל.

המשך יום נעים!

פורסם

היי ענת,

ברוכה הבאה.

על מנת להשלים את רישומך באתר אבקש שכמו יתר משתמשי האתר תשלחי הודעה (אפשר פרטית) עם יותר פרטים עלייך כגון מספר סלולר, סטטוס בחיים וכן מה את מחפשת בגבר.

:wink:

ועכשיו ברצינות,

באמת ברוכה הבאה,הגעת למקום המושלם לכל פנייה בתחום המוטוריקה.

בהנחה ואני מבין שאת מעוניינת לרכוש רכב אפנה אותה לפורום ייעוץ ברכישת רכב,שם תוכלי לבצע חיפוש בהתאם לדרישותייך (מקום טוב להתחיל ממנו זה "איזה רכב מומלץ בתקציב של ______ שקלים?").

אם לא תמצאי את מבוקשך תוכלי לפתוח שם נושא משל עצמך בו תתייעצי לגבי רכב בהתאם לדרישותייך.

בהצלחה וצ'יטוט נעים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היי ענת,

כפי שנאמר לך - שימי לב שהפורום מורכב ממספר תתי-פורום ייעודיים בהם תוכלי לשאול שאלות לפי הנושא של כל תת-פורום. אנא דאגי לקרוא את כללי הפורום (למעלה בסרגל בצהוב) ובין השאר לכתוב כותרות אינפורמטיביות בכל אחד מהפורומים (רמז "שלום רב לכולם!!!" זה אמנם נחמד, אבל לא אינפורמטיבי ולא מתאים לכללי הפורום).

בברכת שהייה נעימה,

ההנהלה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...