Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבריי הפורום היקרים...

סיימתי את יום הלימודים היום במכללה ובעוד אני מכניס את התיק שלי לספסל האחורי של הרכב החונה שלי -אוטובוס אגד התנגש בדלת הפתוחה שלי ,הדלת חזרה בעוצמה ופגעה בי באגן.

חזרתי הרגע מצילומים (אין שברים)אם כי כאבים מטורפים... המשך טיפול אצל אורטופד .ברצוני לפתוח בהליך תביעה.

אבקש אמלצתכם לעו"ד רלוונטי באזור הדרום שיעזור לי בעניין זה + בעיניין נזק רכוש לקוואליר האהובה שלי.

Gn'f'R

פורסם

אלה שתי תביעות נפרדות:

את נזקי הרכוש אתה יכול לתבוע לבד בתביעות קטנות.

בגין נזקי הגוף אתה תובע את הביטוח חובה שלך.

פורסם

כל נפגעי הגוף מכוסים בביטוח החובה (ביטוח אבנר) - ללא שום קשר לביטוח הרכב. תכנס לאתר למטה יש קישור לנפגעי תאונה ומה צריך לעשות:

http://www.avner.org.il/

לגבי הנזק לרכב, ייתכן שתצטרך לתבוע. אם נהג האוטובוס מודה שזאת הייתה אשמתו, אין צורך לתבוע דרך בית משפט וחברות הביטוח כבר יסתדרו ביניהם.

אם הוא לא מודה ואתה חושב שזאת הייתה כן אשמתו, אין מנוס מתביעה. קודם צריך להביא שמאי להערכת הנזק, ואחרי זה לתקן. תדבר עם הביטוח שלך. לחברות הביטוח יש בד"כ עורכי דין שמכינים לך את כתב התביעה וגם שמאים ומוסכים שהם עובדים איתם.

פורסם

לגבי נזקי גוף - עליך להביא לעו"ד רשיון רכב , רשיון שלך , ביטוח חובה ותיעוד רפואי. הוא עושה את כל שאר העבודה.

אם תרצה , יש לי המלצה לאחד מצויין במודיעין.

פורסם

איו לי כיסוי בביטוח עבור סיוע בהגשת תביעה-נאמר לי שעליי להתמודד לבד מול אגד.

הרכב פחות מעניין אותי מאשר הנהג הרשלן שיכל בקלות לגרום לי נזק בילתי הפיך.אני נמצא כרגע בשלב איסוף ניירת -אני מעוניין לגשת לאגף נזקי הגוף של אגד לפני פנייה לעו"ד.

Gn'f'R

פורסם

סתם נק' למחשבה...

אתה הולך להתמודד בתביעה מול גוף גדול שנקרא אגד

בסופו של דבר אחת השאלות תיהיה מדוע לא הכנסת את התיק לספסל האחורי מהצד שאינו נמצא בקרבת הכביש...

מדוע היית חייב לרדת לכביש על מנת לעשות זאת...

ייתכן ופה אתה תיהיה חשוף לרשלנות...

ואם אני מבין נכון, גם נגד כיוון התנועה?

Confidence In Motion

פורסם

לא נגד כיוון התנועה,ולצורך העיניין יכולתי גם להכנס לרכב מדלת הנהג וזה היה קורה.

לא "הפתעתי " את הנהג בפתיחת דלת פתאומית,ראיתי אותו ממרחק 50 מטר (והוא אותי),הייתי בטוח שהוא ייקח מעט את ההגה שמאלה,או שיצפור לי\יאט מעט אם הוא חושב שאני מהווה הפרעה . ולא לנסות לבדוק את מיומנתו כנהג אוטובוס .

הטענה היחידה שלו הייתה "המכללה החורבנת הזו...".

אני לא רואה את הנקודה שהעלית כפונקציה.לא במקרה זה לפחות.

הנהג שיתף פעולה ומסר את כל הפרטים הרלוונטים.

Gn'f'R

פורסם

פיצוי אתה תקבל מאגד, זה אני אומר כמעט בביטחון מלא.

אגב, לבחור ששאל למה הוא נכנס מהצד של הכביש.

צד הנהג, אם הוא היה נכנס דרך הדלת של הנהג ושים את התיק במושב לידו, היה קורה אותו הדבר. חובת הזהירות היא על הנהג.

ישתבח הבורא, שגם היום אני נמצא.

פורסם

הכי חשוב שתשחק על זה ותגיד שהכאבים לא עוברים

מפריע לך ללמוד לתפקד

רק אם תשחק טוב תצליח

אל תתייאש

זה לוקח המון המון זמן אבל בסוף ישתלם לך

Peugeot 306 1600 Diamond

יהלום אמיתי

פורסם
הכי חשוב שתשחק על זה ותגיד שהכאבים לא עוברים

מפריע לך ללמוד לתפקד