Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הכי חשוב שתשחק על זה ותגיד שהכאבים לא עוברים

מפריע לך ללמוד לתפקד

רק אם תשחק טוב תצליח

אל תתייאש

זה לוקח המון המון זמן אבל בסוף ישתלם לך

הכי טוב להגיד את האמת, את כל האמת ורק את האמת כי על האמת שלך לא תהיה לך בעייה להגן בכל זמן ובכל מקום. אני נפגעתי הרבה יותר קשה ולמרות הפצרות עוה"ד שלי לא הסכמתי לנפח ולשקר ונלחמתי לחזור לעצמאות מלאה ולעבודה מה שיותר מהר (וגם אז זה לקח כ 8 חודשים). אני עומד לקבל בקרוב את הפיצוי שלי שהוא הוגן ומספיק ואני מרוצה ממנו כי הוא משקף את הנזק האמיתי ואני לא רוצה שום דבר שלא מגיע לי.

תפנה לעו"ד שמתמחה בנזיקין שינחה אותך הלאה. את זשכר הטרחה שלו תשלם ממילא חברת הביטוח כך שלך זה לא יעלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

השרשור פנה לפסים שלא כיוונתי אליהם.

אין לי שום כוונה לשאוף לקבל דבר במרמה- כן ,ישנם כאבים שבאים והולכים בעוצמות שונות ויש נזק לדלת הרכב.

אין לי כוונה לשבת בבית ולא לעבוד,מכיוון שאני מסוגל לעבוד, ואם יהיו פעולות מוטוריות בזמן עבודה שלא הוכל לבצע אז יש לי מנהלים מבינים ותומכים-שיבואו לקראתי במה שאני רק אבקש.

אין לי כוונה ל"עצור את החיים " בטענות שווא למינהם .

Gn'f'R

פורסם

ערן, זו הגישה הכי בריאה שיש. פנה לעו"ד לייעוץ ועשה בדיוק מה שהרופאים אומרים אחרי שאמרת להם את כל האמת כי אם לא תפעל לפי הוראות הרופאים מעבר לזה שזה יפגע בך בכל התחשבנות עם חברת הביטוח זה עלול לפגוע בבריאותך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בגלל רעיונות כאלו נחרב בית המקדש!!!

ירון מאיר

לא בגלל זה. הוא נחרב תהיה בטוח.

והגישה שכל דבר בגלל הדת. והדת זה. והדת זו. זה כבר מעוס ולעוס.

תרגיש טוב.

תלחם. ותגיד מה קורה באמת. אבל. שהעורך דין שלך ישאיר לך פתח לתביעות עתידיות בגלל החמרה של בעיות מהתאונה הזו.

זה דבר חשוב. שיכול להציל אותך בעתיד. עם יהיה לך בעיות בעתיד. שלא ראו היום.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...