Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם שוב :-)

לאחר בדיקה של הרכב גיליתי שאין שום בעיה באוטו ולבסוף קניתי את האוטו

עכשיו רציתי לדעת - האם אפשר לשכפל את המפתח של האוטו (שכולל פתיחה אוטומטית)

ולא מפתח רגיל .

או שאפשר לעשות במוסך מורשה בלבד? ביקשו ממני 580 שקל לשכפל מפתח כזה במוסך מורשה של פיג'ו

האם זה נורמלי?

מישהו מכיר חברת ביטוח שאמינה ובסדר במחיר?

אני בן 24 אני רוצה לבטח את הרכב עליי ועל אחי בלבד(הוא מעל 24 גם)

ביטוח מקיף לאוטו כזה בגלל שהוא קבריולט ביקשו ממני 7000 כולל ביטוח חובה האם אתם מכירים חברת ביטוח טובה וזולה יותר?

אשמח לשמוע ! תודה רבה לכולם

פורסם

שיהיה במזל טוב!לשכפל את המפתח שלט ניתן או בחברה או אצל מנעולנים תבדוק.תיקח הצעת מחיר מהפניקס או מסוכנות ביטוח "ניצנה" 03-5461666 לאחר אין ספור בדיקות היא הייתה המשתלמת ביותר.

פורסם
שלום לכולם שוב :-)

לאחר בדיקה של הרכב גיליתי שאין שום בעיה באוטו ולבסוף קניתי את האוטו

עכשיו רציתי לדעת - האם אפשר לשכפל את המפתח של האוטו (שכולל פתיחה אוטומטית)

ולא מפתח רגיל .

או שאפשר לעשות במוסך מורשה בלבד? ביקשו ממני 580 שקל לשכפל מפתח כזה במוסך מורשה של פיג'ו

האם זה נורמלי?

מישהו מכיר חברת ביטוח שאמינה ובסדר במחיר?

אני בן 24 אני רוצה לבטח את הרכב עליי ועל אחי בלבד(הוא מעל 24 גם)

ביטוח מקיף לאוטו כזה בגלל שהוא קבריולט ביקשו ממני 7000 כולל ביטוח חובה האם אתם מכירים חברת ביטוח טובה וזולה יותר?

אשמח לשמוע ! תודה רבה לכולם

קודם כל תתחדש, שיהיה במזל וסע בדרכים טובות בלבד.

דבר שני, תפנק אותנו בקצת תמונות, תמיד כיף לראות תמונות, במיוחד של רכבים מיוחדים.

לגבי המפתח, נורמלי לחלוטין, יצאת בזול. לדוגמא, מפתח חכם מקורי של טויטה (לנד קרוזר)- 1400 שח לפני מע"מ.

ביטוח- זה מחיר נורמלי, אבל אני לא בטוח שעניין הקבריולט משפיע פה מכיוון שאתה מצויד בגג מהסוג הקשיח..

נב- חכה לקיץ..תגלה רכב חדש :)

פורסם

תתחדש ותיהנה.

Z4 סיכם את זה יפה.

אני חושב שלגבי מפתח אולי תוכל לחסוך טיפה אם תלך למקום אחר. אבל לרוב המחירים הם סביב 500 ש"ח. (המקרה של לאנד קרוזר אכן כואב).

לאמרות גג קשיח חברות ביטוח עדיין מגדירות רכבים כאלו קאבריולט ותוקעות מחיר גבוהה.

מחיר שאמרת יוצא סביב 5500 למקיף - נראה לא רע עבור נהגים של גיל 24.

מה מחירון הרכב?

נצל את התקופה הזו לנסיעות עם גג פתוח - לפני שחום ודביקות של הקיץ מגיעים.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...