רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,596 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הכוונה לא נהג חדש נהג צעיר. אמרו לי שאדם שלא מלאו לו 24 שנים יש לו ביטוח שונה משאר הוותיקים בכביש זה נכון? * הכוונה היא שעליו לעשות ביטוח שונה מנהג חדש/ביטוח של נהג וותיק.
הודעה אחרונה מאת wil, -
- 32 תגובות
- 16.9 אלף צפיות
שלום לכם, אחי מעוניין לרכוש טרקטור - פולאריס ריינג'ר, הוא בן 29 ויש לו רישיון לפרייבט ולמשאית (מעל 15 טון). אתמול ראינו פולאריס שמצא חן בעיני אחי אך הבעיה היחידה היא שברישיון הוא מוגדר כ"טרקטור" ולא "טרקטור משא". מחיפושי בפורום מצאתי תערובת של כללים\חוקים החלים על טרקטור\טרקטור משא ולא הבנתי איזה רישיון צריכים ע"מ ליסוע בפולאריס הנ"ל (ישנם חוקים חדשים). למיטב ידיעתי עם "טרקטור משא" ניתן לנוע כל עוד בידך רישיון על פרייבט\משאית, ועל "טרקטור" יכול ליסוע אדם שברשותו רישיון נהיגה על טרקטור בלבד. האם החוקים החדשים מאפשרים נסיעה על "טרקטור" לאדם שברשותו רישיון לרכב? האם ניתן להמיר את הרישיון של הריינג'ר הנ"ל לרישיון "טרקטור משא"? תודה ל…
הודעה אחרונה מאת רועי.א, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני יומיים עברתי תאונה באחת הערים הגדולות כאשר מונית נסעה באדום מלא מצד שמאל ונכנסה בי (נסעתי ישר ברמזור ירוק מלא כחוק). לצערי אני סובל מפגיעות צוואר וכתף שמשביתות אותי בבית. האוטו עצמו הושבת ולמעשה היה לי מזל גדול שנשארתי בחיים ולא ספגתי פגיעות קשות יותר. בכל מקרה, הבנתי שהיתה שם משטרה אחרי (פינו אותי באמבולנס) ויכול להיות שיש להם יותר פרטים על הנהג, אבל בינתיים הפרט היחיד שיש לי עליו זה רק מספר הרכב שבו הוא נהג. אני לא מאמין שאוכל לגשת להתלונן במשטרת התנועה בסלמה בזמן הקרוב, יש לי כאבים ממש חזקים ואני מרותק למיטה. מסיבות מובנות הייתי רוצה ליצור קשר עם הנהג הפוגע לפני, אם מישהו יוכל לסייע לי לעשות את זה אני אודה מאוד לבנאדם והוא יבוא על שכרו, אפשר ליצור איתי…
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/09/fisker-plans-lower-cost-model-may-compete-with-chevy-volt-and-t/ ...Happy days I tell you .
הודעה אחרונה מאת BeN_VW, -
-
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אישית, מצאתי את לגאסי החדשה מכוערת וחסרת פרופורציות, מעין גירסה מגודלת של סוזוקי SX4. כעת מגיעה האאוטבק החדשה ומזכירה לנו שסובארו היא במיטבה כסטיישן
הודעה אחרונה מאת AlonBar, -
- 2 תגובות
- 871 צפיות
אני מתערב איתכם שהוא משכן את הבית שלו עבור האודי הזאת, ורק רצה שטיפה חינם בקצף : בעבר היתה R8 : פעם הייתה מורצ'ילאגו ולקינוח הכי כואב:
הודעה אחרונה מאת TAL-H, -
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.youtube.com/watch?v=lc9KYID_KpI&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. איזה כשרון צריך בישביל לנסוע ככה. וגם נהגי המשאיות שם לא פריירים... http://www.youtube.com/watch?v=R149Tb_ukWI&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 0 תגובות
- 645 צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2068216#post2068216 נשמח לראותכם.
הודעה אחרונה מאת ע. הראלי הישראלי, -
- 2 עוקבים
- 20 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה עובר עליהם באירופה,נגמרו להם הרעיונות? אופל: http://www.autoblog.it/galleria/nuova-opel-astra-prime-immagini-ufficiali/2 פיאט: רנו: אלפא:
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אהלן, מתוך התעניינות, הסתכלתי על החלק של הביצועים ברכב הזה, מדובר על הדגם עם גיר ידני. על הנייר, מנוע 1.3 עם 101 כ"ס, משקל הרכב 1040 ק"ג, אך התאוצה ע"פ נתוני היצרן 11.7. שאר המתחרות, במשקל דומה והספקים דומים משיגים תאוצה מהירה יותר (בסביבות 10 שניות). האם יחסי העברה בגיר הידני, הם אלו שמאריכים את המאוץ מ 0 ל 100?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
טוב לא ממש. בלנד רובר טוענים שזה דגם חדש אבל למעשה מדובר במתיחת פנים. http://www.auto.co.il/כתבה-22801-תערוכת-ניו-יורק-לנד-רובר-דיסקברי.aspx
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 4 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
שלום, אני רוצה לשאול האם יש מקום שיוכל להכין לי לוחית רישוי? כלומר מה שאני רוצה לעשות זה כזה: לבקש שיכינו לי לוחית רישוי עם המספר של הרכב שלי , נגיד מספרים שונים,או בלי IL בצד כי ראיתי הרבה שאומרים שצריך להחזיר את הלוחית רישוי הישנה,או שצריך לעבור דרך מקום שליד משרד הרישוי משו כזה. האם יש מקום שעושה את זה באופן פרטני? בלי כל הביורוקרטיה?,באיזה מספר שאני רוצה,איזה צבע שאני רוצה ואיך בכלל שאני רוצה. אפשר להגיד אפילו באופן שחור. (לא במטרה לשים ברכב, בשביל מטרה שאינני יכול לפרט כרגע) תודה לעוזרים ובמידה וכן איפה אפשר? אני מאשדוד. הכי חשוב אבל שזה יהיה עם אותו הצבע הצהוב מחזיר אור שהם מרססים כלומר שיהיה להם אותו )
הודעה אחרונה מאת gsi16v, -
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
זאת המודעה: http://www.yad2.co.il/Cars/CarDetails.php?CarID=855793 מפורסמת כבר זמן רב למישהו יש מידע על הרכב? למה הוא לא נמכר?
הודעה אחרונה מאת איתן_כ, -
ניסאן 370Z
מאת enaor- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
חברים, מישהו יודע האם המכונית הזו מיוצרת בארהב ? האם ניתן לייבא אותה בייבוא אישי ?? תודה
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
- 2 תגובות
- 723 צפיות
http://gymkhana.dcshoes.com/#/videos/bonus-hd/ איכות HD
הודעה אחרונה מאת Philip R, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני רוצה לנסוע לתערוכת מכוניות (כמו תערוכת ז'נבה)ורציתי לדעת איזה תערוכות יש בחודש מאי ואיפה הן תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Discover, -
KAMAZ-DAKAR
מאת proxima- 8 תגובות
- 1 אלף צפיות
הצאצאים הרוחניים של יאן דה רוי מדהימים יותר מהמקור . 4gUMFN8JPpU דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. gYqE4soQQbg דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת itsik170, -
נעצרתי היום בערב על ידי סמויים, טאורג מפחידה עם צקלקה בתוך הפנסים הקדמיים, לא היה לו מסוף ושהוא שאל את השוטר במירס אם להביא בוחן תנועה אז השוטר כנראה אמר לו שאין להם כרגע ולכן הוא שיחרר אותי אבל הוא אמר לי שיש לי 48 שעות להוריד את האגזוז, והאזהרה רשומה אצלהם במסוף אז אם פעם הבא יתפוס אותי שוטר אני יקבל כפליים עונש האם דבריו של הסמוי הם נכונים או שזה פשוט דרך להפחיד אותי ?
הודעה אחרונה מאת smallars, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוקר אור תפס אותי היום בבוקר אופנוען עם ממל"ז על מהירות מופרזת. 123 קמ"ש במקום 70, (118 אחרי הפחתה) וכתב לי שני זימונים. האחד למחרתיים - לקצין תנועה במתנ"א כפ"ס. השני - לנובמבר, רק ששם מספר הרכב נכון, הצבע נכון, רק הדגם לא נכון. יש לי פיג'ו והשוטר רשם רנו. אין לי אף קנס או הרשעה ב10.5 שנים בהן אני נוהג, רק אזהרה אחת על מהירות בלי שום הוכחה, מלפני שנה וקצת בערך. לא שמתי לב למהירות, ואין לי סיבות להכחיש או להודות, וזה גם מה שאמרתי לשוטר. השאלה היא האם הזימון למשפט תקף בבית משפט ולא פוסל את הדו"ח? האם הזימון לקצין התנועה גם הוא קביל? מה, אם בכלל, אני יכול לעשות עם זה?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 780 צפיות
איזה סוג זה ? נתונים: - kat's car מהסרט 10 things i hate about you תודה מראש
הודעה אחרונה מאת santin, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
שלום, כרגע קרה לי מקרה מאוד מוזר. עצרו אותי 4 שוטרים צבאיים(ללא ליווי של שוטרים כחולים) שטענו שראו אותי חצי שעה לפני עובר באין כניסה בחניה כלשהי וחונה במקביל למדרכה. הם לקחו ממני פרטים ואחרי שעה של ויכוחים אמרו שאני יקבל דו"ח בדואר, בלי שהם הביאו לי משהו, לא אמרו כמה קנס, ורק אחרי ששאלתי הם אמרו: "סכום גבוהה, ומפני שאתה נהג חדש, גם הרישיון בסימן שאלה". מה שאני לא מבין זה מה מג"בניקים רוצים ממני? עוד לא התגייסתי בכלל(יש לי תאריך גיוס,נחשב לחייל?).. עכשיו השאלות שלי: 1)מה הזכויות שלהם עליי? לא היה איתם שוטר כחול. 2)אם הם יכולים להגיד שהם מביאים לי דו"ח בלי להביא לי שום דבר? 3)ואם כן יכולים להביא דו"ח, אז אם זה בסדר שהם עצרו אותי רק חצי שעה אחרי? …
הודעה אחרונה מאת gt94, -
- 11 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
נסעתי היום עם אחוי. עצרתי לה לפני הרמזור שהיה אדום. היא פתחה את הדלת בזמן שמצד ימין בא אופנוע ונכנס בדלת. הנזקים הם ברכבים. ברכב שלי הדלת שנפגעה קופצת(רועדת) כאשר פותחים וסוגרים, אבל נפתחת ונסגרת בצורה רגילה, זאת אומרת בסדר. מה שקרה לו לאופנוע זה שבר בצד שמאל של האופנוע. ברצוני לציין כי האופנוע בא מצד ימין, ומה שאני יודע זה שנראה לי אסור לעקוף מימין. זו פעם ראשונה ואני לא מבין בזה כל כך. הוא לקח את פרטי הביטוח והרכב ואני גם אבל שכחתי לקחת את מספר הטלפון שלו והוא גם לא לקח את שלי. השאלה שלי היא האם לתת לביטוח לסדר את זה או לשלם לו. כי לפי מה שהבנתי כשאני נהג חדש ואני עושה תאונה אז בשנה הבאה בפוליסה של הביטוח יקחו לי יותר בגלל התאונה. מה גם שלפי מה שהבנתי עד 1200 שקל …
הודעה אחרונה מאת rctguy, -
- 6 תגובות
- 758 צפיות
לצערי קרה ונסעתי באדום (פעם ראשונה ובתקווה האחרונה..) - עצרתי כבר וחיכתי אבל מישום מה היה נראה לי שהרמזור התחלף- כנראה ורמזור ליד התחלף לירוק ואני ברגע של הסח דעת ( אני יודעת שזה היה יכול להסתיים באסון ואני מודה לאל שזה נגמר בטוב) נסעתי גם כן ורק באמצע הצומת אני תופסת שאני נוסעת בעצם באדום רציתי לדעת אם משיהו מכיר את רמזור 13- לכיוון היציאה הצפונית באשקלון (בדיוק אחרי תחנת הדלק)ויודע אם יש שם מצלמה (זה היה באור יום אז אני לא יכולה לומר אם היה פלש או לא) ואם כן מה הניקוד על עברה שכזאת המון תודה וחג שמח
הודעה אחרונה מאת Casper_2001, -
מהירות על הכביש 1 2
מאת Dribbler- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני נהג חדש. (הוסרה נקודה מיותרת) לקחתי (קיבלתי) רשיון לפני כשלושה חודשים, ולפני שבוע סיימתי עם תקופת המלווה (עדיין לא הגיע כרטיס הפלסטיק). אבל מאז שסיימתי עם המלווה, אני לא מפסיק לצאת מהבית לכל מיני ערים שונים (שונות) כדי לצבור יותר נסיון על הכביש ולשלוט יותר טוב באוטו. (הוסרה נקודה מיותרת) הבעיה שלי זה כשאני נמצא בכביש, אני לא יודע באיזה (באיזו) מהירות מותר לי לנסוע (אין בכל הכבישים שלטי מהירות). אני מפחד לעלות על המהירות המותרת בלי לדעת וישללו לי את הרשיון. (הוסרה נקודה מיותרת) השאלה שלי איך אני יכול לדעת עד איזה מהירות מותר לי לנסוע גם בלי התמרורים שכתוב עליהם את המהירות המקסימלית? עוד שאלה: מה העונש של (על) הדלקת נרות (פנסי) הערפל ? אני סתם…
הודעה אחרונה מאת Dribbler, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.autoblog.com/2009/04/08/not-live-not-in-nyc-mercedes-benz-unveils-2010-s600-and-s400-h/
הודעה אחרונה מאת הבשבוש המחפש, -
- 2 תגובות
- 988 צפיות
http://www.bromleytransport.org.uk/Ambulance_delays.htm הורגים 85 עד שמצילים 1..לעזאזל, מוקש פחות קטלני לפי סטטיסטיקה
הודעה אחרונה מאת fords, -
דוח משטרה שהגיע באיחור 1 2 3
מאת eyal84-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
בחודש אפריל תפסה אותי ניידת משטרה על שימוש בפלאפון בזמן נהיגה.השוטר שתפס אותי אמר לי שאין לו זמן לרשום לי דוח ולכן אני אקבל את הדוח הבייתה.היום כעבור כמעט שנה אני מקבל דרישה לתשלום קנס על סך 1500 ש"ח שמתוכם 500 ש"ח הם ריבית פיגורים,למרות שלא קיבלתי מעולם את הדוח המקורי.הם רוצים שאני אשלם את הקנס עד סוף החודש.מה אני יכול לעשות במקרה כזה? האם חובת ההוכחה עלי או עליהם?
הודעה אחרונה מאת שמר, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כאמור בכותרת. לא מזמן הוצג דגם חדש לפולו. יש צפי הגעה שלו לארץ? יש סיכוי שזה ייקרה לפני סוף השנה - מקסימום תחילת שנה הבאה?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
http://www.worldcarfans.com/9090316.004/hyundai-equus-first-details-released-for-korean-market
הודעה אחרונה מאת מצמץ, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי משהו על זה שמחליפים את "אוטומוטור" ב"אקסטרים דרייב", אבל לא מצאתי שום פירסום עדכני אודות האירוע. למישהו יש פרטים נוספים?
הודעה אחרונה מאת GOLF, -