רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
- 39 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
זוכרים את הC6 מרמלה? תהיתי לאן היא נעלמה מרמלה השבוע היא חזרה וביקרה במוסך ליד הבית שלי הרכב שהה בארה"ב והוסב לקורבט ZR1 מנוע שנקנה מGM הושתל (ניתן לקנות את המנוע בלבד) 6.3 SupreCharghed לרכב הוסיפו גם קיט חיצוני של ZR1 מבחינה חיצונית הרכב נראה כמו ZR1 חוץ מהספויילר מאחור והמכסה מנוע כמובן אני חייב לציין שהבנאדם היה ממש נחמד ואפילו עשה לי סיבוב לוח המחוונים שייך לZO6 מכיוון שלZR1 אין לוח מחוונים בקמ"ש הנה כמה תמונות שיוכלו להמחיש לכם את העוצמה והצליל של הבהמה הזאת מקווה שלקראת 11 בלילה אני יוכל כבר להעלות סרטונים מתוך הרכב
הודעה אחרונה מאת Discover, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, לפי דיווחים ראשונים מהגיהנום הירוק, יש פצוע קשה, כנראה רוכב אופנוע. המסלול היה סגור למשך שעה ארוכה עד פינוי הפצוע. הפצוע פונה במסוק מהמסלול ומצבו מוגדר קריטי. יאיר זאת היתה הפעם האחרונה שאתה מפרסם הודעה שלמה בפונט מוגדל. בפעם הבאה ההודעה פשוט תמחק.
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שאלה כזאת כאשר מגיע.מקבלים דו''ח תעבורה ממשטרה, יש אפשרות להגיש בקשה לביטול הקנס כקבוע בחוק. כמו כן תוך 90 יום מקבלת הקנס יש אפשרות להגיש בקשה להשפט. נשלחה בקשה לביטול הקנס בדואר רשום למשטרה, אך לא התקבל מענה (שום מענה, יש ספח שליחה). עכשיו מגיע הסיום של 90 יום בהם ניתן להגיש בקשה להשפט, וזה מה שנשאר לעשות. איזה משקל בבית המשפט יהיה לעובדה כי המשטרה לא ענתה לבקשה לביטול הקנס שנשלחה קודם לבקשה להשפט?
הודעה אחרונה מאת BURZUM, -
לא הבנת , הדגש עם השיווק של הגרסה ה"חדשה" זה על נוחות נסיעה על חשבון ספורטיביות
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 617 צפיות
כמו בכל שנה, בפסח, יש תערוכת רכב בגני התערוכה. פעם בשנתיים זה אוטומוטר. מה עם השנה, אין פרסומות אין כלום! האם מתקיימת התעורכה השנה?
הודעה אחרונה מאת bkantor, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן חברה אני אשפוך את מה שאני זוכר ואולי אוסיף בהמשך,האדרנלין עוד לא הספיק להתנדף כולו מהדם... מי שאין לו כח לקרוא את המגילה שרשמתי(לא מאשים אותכם ),יכול לעבור ישר לסיכום ראשית כל - את הקורס עברתי באלטרנתיבי,וזהו הקורס הראשון שאני עובר,לאחר כחצי שנה עם הרשיון (אלא אם אתם רוצים לקרוא לדבר המזוויע הזה קורס נהיגה מתקדמת ) בקורס נכחו נהגים מכל שכבות הגיל - החל מצעירים כמונו (אך עדיין עם מלווה),וכלה בנהגי משאיות ואנשיםיותר מבוגרים עם וותק רב על הכביש. היום התחיל לאחר המתנה קצרה בכיתת הלימוד לקטע התיאורתי. את רוב תכני הקטע התיאורתי ידעתי כבר,אבל בכל זאת למדתי כמה דברים חדשים. לאחר מכן יצאנו להדרכה קצרה על כיוון מראות ותנוחת ישיבה - גם זה היה מוכר לי כבר היות ואנ…
הודעה אחרונה מאת Blaz00r, -
- 2 תגובות
- 739 צפיות
אני מצרף את 2 הסירטונים הבאים. בשניהם מתוארות תחרויות משיכה בין משאיות (קלות). מישהו יכול להסביר מהו השבר המכני שנגרם בתחרות ומדוע זה קרה? http://www.youtube.com/watch?v=Gh9sMxVVVpw&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. http://www.youtube.com/watch?v=FmofbFuJoT8&feature=related דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
הודעה אחרונה מאת gsk, -
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 28.2 אלף צפיות
עוד לא נתקלתי ביחס כזה מחפיר מחברה שאמורה לתת שירות ללקוחותיה! מטרת ההודעה היא להזהיר לקוחות פוטנצייאלים שבעתיד ירצו לקחת הלוואת מימון לרכב "ממימון ישיר" החברה הזאת מתייחסת ללקוחותייה רק בזמן חתימת העסקה ,לאחר מכן אין עם מי לדבר הם מתעלמים מהלקוח במכוון מנסים לסחוט כסף שלא מגיע להם בגלל טעויות שנובעות מכח האדם בחברתם. אני כלקוח שלהם שלקח מימון חלקי לרכב ובנוסף ביטחתי אצלם 2 רכבים נוספים ציפיתי לקבל יחס כלשהו מהם! במקרה שלי בסכ"ה פיגרתי בתשלום החודשי של ההלוואה בזמן היותי בצו 8 במלחמה האחרונה ,הם הפנו את הטיפול "בפושע" לעו"ד "צמא דם" שפתח תיק הוצל"פ מבלי ליצור עימי קשר כלשהו ושכל מטרתו הייתה להוציא ממני תשלום שכ"ט שלו וכל זה בגיבוי מלא של חברת מימון ישיר "…
הודעה אחרונה מאת aladin03, -
- 20 תגובות
- 24.3 אלף צפיות
במרדף אחר עבודה מעניינת וכחובב נהיגה מאתגרת, חשבתי ללכת לכיוון מד"א כנהג אמבולנס מישהו מבין בתחום? חווה את זה? מכיר את תהליך הקבלה? משהו? אשמח לקצת מידע בנושא
הודעה אחרונה מאת Ahbarony, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 22 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
מסתבר שמדובר בקונצרן רכב בכלל לא קטן. נכנסתי לאתר שלהם שהתגלה כמעניין ביותר. מצורפות תמונות רואה-550 (רובר לשעבר עכשיו SAIC ROEWE 550) הדגם שישווק בארץ: לסקרנים מצורף קישור לאתר הבית באנגלית: http://www.saicmotor.com/english/index.shtml
הודעה אחרונה מאת GOLF, -
-
אני מבין שVW קנו את סקודה בערך בשנת 96. השאלה שלי, האם כל הסקודות משנה זו ואילך הן 100% VW תחת מותג פחות יוקרתי? ז"א האם רק המנוע למשל (ואיזה חלקים בו) מיוצרים ע"י VW ומושתלים על שלדה וחלקים אחרים שסקודה מייצרת? קצת לא ברור.
הודעה אחרונה מאת kookoo, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום. אני מתעניין בקשר לעלות ביטוח ואחזקה של ב.מ.וו סדרה 3 שנת 2000 מנוע 2.5 ליטר. אני מתכוןן למחיר סופי של ביטוח (חובה + מקיף) עלות אחזקה שלה (אם תיהיה תטופל במוסך של ב.מ.וו אבל לא מורשה), טיפולים וחלקים. ובערך כמה הרכב שותה לליטר? תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת damplin, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
התקשורת כולה עוסקת בממשלה החדשה ובחילופי השרים במשרדים השונים. מלים רבות נכתבות על ה(בדרך כלל) לא יוצלח שעזב ועל ה(בדרך כלל) לא יוצלח שמחליף אותו. עם זאת, הרבה פחות תשומת לב ניתנת למינויים הפוליטיים של השר היוצא שבדיוק כמו אדונם, גם הם פגים להם ומתעופפים אל הנצח ברגע שפטרונם הולך. שאול מופז עזב את משרד התחבורה ובמקומו נכנס ישראל כץ. לא ברור אם השר החדש לחש על אוזניו של מנכ"ל משרד התחבורה "גדעון, עוף מפה", או שמנכ"ל משרד התחבורה הבין בעצמו מה צפוי לו מהשר כץ חובב המינויים הפוליטיים. כך או כך, יממה אחת בלבד לקח לסיטרמן להגיש את התפטרותו ובמעמד הזה הוא שחרר עוד כמה דברי הבל לאוויר העולם. חבל שהדברים האלה ישכחו בלי שנעניק להם עוד דקה של כבוד ותשומת לב.…
הודעה אחרונה מאת ישה, -
- 4 תגובות
- 716 צפיות
ערב טוב, קניתי את הרכב שלי והיתי צריך לעביר אותו טסט. קניתי אותו מבעל הרכב שהעביר לי את רשיון הרכב שעוד היה צריך לשלם (וכמובן היה על שמו). שילמתי את רשיון הרכב והעברתי את הרכב טסט. האם אני אמור לקבל כעת רשיון רכב חדש ומעודכן על שמי או שרק בשנה הבאה לקראת תשלום הרשיון שוב?
הודעה אחרונה מאת ישה, -
שלום לכולם פעם שביעית במסלול הפעם קיבלתי אודי TT S רכב חבל על הזמן היום עשיתי איתו כ 7 הקפות זמן איתי 08:55 אבל מקוה בהמשך להוריד קצת את החלודה ממני השמח לתגובות נמצאה כן עד יום חמישי 26.03.09
הודעה אחרונה מאת yair69, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום חברים. אני מתכנן טיול נהיגה לאילת לעוד שבועיים לערך. התכנון הוא לצאת מרחובות בבוקר יום שישי עם עוד חבר בשתי מכוניות שונות. הדגש כאן שזהו טיול נהיגה ונוף בלבד. אנחנו רוצים ליהנות מהרכבים ומהדרך ככל שניתן. לכן חשבתי שהדבר הטוב ביותר יהיה ליסוע דרך מצפה רמון ואחר כך ליסוע דרך כביש 12 או 10 או איך שלא קוראים לכביש של גבול מצרים. השאלות שלי הן: 1. האם כדאי לוותר על כביש 12 בגלל תשתית ראויה או שעדיין אפשר להינות בו בהנחת נסיעה זהירה? 2. בדרך חזרה, האם כדאי לחזור באותו הכביש או לגוון דרך כביש הערבה? 3. מכיוון שמדובר בטיול נהיגה ואנחנו לא מוגבלים בזמן ואנחנו יכולים להגיע לאילת גם בערב, אני אודה לחברי הפורום אם יש המלצות לעצירה בדרך ע"מ להינות מהנוף או מאת…
הודעה אחרונה מאת kiki666, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 8.2 אלף צפיות
שלום יש לי חבר שמילא היום דלק98 במקום 95 כשחצי מהטנק היה מלא ב 95 האם יש לזה השפעה הרסנית על האוטו או שזאת טעות שלא תגרום לנזק תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.finalgear.com/news/2009/03/20/top-gear-back-june-21st/ תכינו את הפופורן
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אחרי שפולקסוואגן עברו למנועי טורבו יותר קטנים. הוחלט שגם המחליפה של ה-R32 תהיה עם מנוע יותר קטן http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/234934/hot_golf_r20.html אגב מכאן השם R20..כי המנוע יהיה 2000 סמ"ק ומי שם לב, גולף R32 הקודמת היה לה מנוע 3200 וטוארג R50 יש לו מנוע 5000
הודעה אחרונה מאת CARDUDE, -
רק מזל חרא יש לי בחיים תאמינו לי כמו ילד קטן ומטומטם נסעתי בחנייה ליד הבית שלי וראיתי איזה כוסית שאני מכיר, אז נתתי גז בחנייה והרמתי אמברקס כדי להיכנס יפה בין 2 מכוניות שחנו כדי שהיא תתלהב... נכנסתי יפה בין 2 המכוניות, אבל הורדתי כנראה מוקדם מדי את האמברקס ואז עדיין הייתה תאוצה באוטו וקיר היה מולי, ובלם הרגל לא עזר הכי הרבה, ונכנסתי בקיר. כל הקדימה של האוטו נשרט וחלק נפל איך אני אוכל לסלוח לעצמי? זה האוטו שאני הכי אוהב, זה הצד השני שלי
הודעה אחרונה מאת Xcopy, -
- 2 תגובות
- 823 צפיות
אז ככה. בפסח (כנראה סופ שבוע הבא) אני רוצה לארגן מפגש של פיג'ו 306 קבריולט . בעלי מכוניות קבריולט אחרות סטייל אסקורט, פונטו, 214, גולף, מיאטה ,206, 318, וכו'.. מוזמנים לבוא גם. בינתים מהחברים הקרובים שמעתי שיש היענות רציתי לדעת אם יש פה אנשים נוספים שמעוניינים להיות חלק מהמפגש הזה.לבוא לאחה"צ שכולו משולב במכוניות יפות, בעלים שאוהבים את האוטו שלהם כמו החברה\אישה ... (המפגש יתקיים באיזור המרכז) אם מישהו מכיר בעל קבריולט שאוהב את האוטו שלו ורוצה להגיע זה יהי מעולה , תפרסמו את זה, תעבירו את זה הלאה. מי שרוצה אני נמצא גם במסנג'ר [email protected]
הודעה אחרונה מאת yotamix, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 840 צפיות
ביום שבת הקרוב, ברעננה, יתקיים מפגש לנדרובר בו ישתתפו בעלי לנדרוברים מכל המינים והשנים, היבואן יביא כנראה מספר מכוניות, משפרים ומוכרי אקססוריז לשטח. כל חובבי הרכב מוזמנים. המפגש אינו מפגש מסחרי אלא יוזמה של בעלי לנדרוברים למיניהם, שרוצים פעם אחת בשנה ללכלך בטיפות שמן מקום אחד מרוכז, להיפגש, לראות מה כל-אחד שיפצר באוטו, לראות מי קנה מה, ומי מכר מה, וכד'. יש מכוניות ישנות ויש חדשות, יש מפלצות עבירות ויש סטנדרטיים, יש תפרנים ויש "אמידים" שהמשותף לכולנו זה שלמדנו את המשמעויות של רכב יום ב' (כשאדי הגינס טרם התפוגגו ממוחו של הבריטי התורן). באים עם הילדים, הנשים, והסבתות. נהיגה זהירה בדרך למפגש חובה, נהיגה פי-עשר יותר זהירה במקום עצמו -ילדים מתרוצצים- חובה. (שאף אחד לא י…
הודעה אחרונה מאת discoTD5, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום ראיתי אותו חונה ברחובות באר שבע. י
הודעה אחרונה מאת yossik17, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, חבר שלי מעוניין לקנות ניסאן סאני 93' והוא מחפש פרטים טכנים על הרכב. אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לאתר שאפשר למצוא בו נתונים על הרכב הנ"ל. אם מישהו כאן מכיר את הרכב ויודע עליו קצת פרטים, אשמח לקבל עליו מידע. הרכב הוא : ניסאן סאני 1993 SLX ידנית תודה
הודעה אחרונה מאת VINT, -
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 998 צפיות
ואחרי זה מתפלאים למה יש תאונות? איזו מלחמה בתאונות דרכים אם יש קיצוץ בשקעה בתשתיות ואכיפה? מצורף קישור. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3695542,00.html
הודעה אחרונה מאת Caring, -
אני נוסע שם כבר כשנה וחצי,ובחיים לא ראיתי את הניידת הזאת עומדת על האי תנועה,כנראה שזה חלק ממבצע האכיפה החדש. עברתי שם בשעה 10:15 בבוקר,למזלי היא הייתה עסוקה בלרשום דו"ח למישהו אחר. נהגים תיזהרו,בשבועות הקרובים עדיף לשמור על פרופיל נמוך,אי אפשר לדעת איפה הם יתחבאו. מקווה שאני אצליח להציל כמה אנשים לפני שהם יהיו קורבנות השלילה האכזרית
הודעה אחרונה מאת NMP, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoexpressnews/234878/new_focus_on_horizon.html בתפריט: מנועי טורבו בנזין 1 ליטר בעלי 89 או 108 כ"ס, 1.6 ליטר בעלי 148 או 168 כ"ס. דיזלים 1.6 ו 2 ליטר בעלי 128 (1.6) ו 168 או 197 כ"ס. תיבת הילוכים כפולת מצמד (סטייל DSG). טכנולוגית עצור וסע. צפויה לצאת ב 2010. לדעתי היא נראית מדהים והמפרט הטכני גם נשמע מצויין. נשאר רק לחכות.
הודעה אחרונה מאת ToxicTux, -
-
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היום גלשתי באינטרנט בחיפוש לאחר כמה פרקים טובים של טופ גיר ומצאתי את זה, שכבר רובנו שכחנו שטופ גיר ברוסיה כבר יצא לאור, ורציתי לשטף אותכם ולשמוע את דעתכם כמובן שזה לא כמו טופ גיר אמיתי שאין לו מתחרים אבל בכל זאת מצאתי אותו לא רע בכלל. הנה פרק 2 של עונה ראשונה. http://www.youtube.com/watch?v=60jIio8kgHQ זה חלק 1 מתוך 6, בצד יש לך את החלקים הבאים. תהנו.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
שלום אני עיוור בעין אחת עקב טראומה מגיל 3 - יש איזו מניעה להוציא רישיון נהיגה? תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת ShimiE, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
הלכתי לשטיפה עם האוטו שלי (פונטו HGT), היה איתי עוד חבר, עכשיו לפני הכניסה למנהרה המפעיל שם כיוון אותי כדי שאני יכנס ישר על המסוע, ואני כמובן הקשבתי לו, הוא המשיך לסמן לי עם היידיים סע עוד, עד ששמעתי כמו בום קטן שגרר איתו חריקה של שיפשוף בין שתי מתכות. אני היה לי הרגשה של משהו מסריח אבל חבר שלי טען שזה כלום, כמובן שהמפעיל היה מלפנינו והסתכל על כל הנעשה וכיוון וגם אחרי ששמעתי את הקראנק הזה הוא לא אמר או עשה כלום אלה פשוט אמר לי להכניס ניוטרל ולשחרר הנדברקס והפעיל את המסוע. לאחר היציאה מהמקום פתאום אני שומע כיאלו הגלגל הימני התפרק לגמרי, כל כמה מטרים משתחרר כמו בום מהגלגל הקידמי ימני מלווה ברעידות חזקות בהגה ורעשים מהגלגל, ובאותו המצב לא היה אפשרי להמשיך ולסוע ככה יותר …
הודעה אחרונה מאת ג'רמי, -