Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוסע שם כבר כשנה וחצי,ובחיים לא ראיתי את הניידת הזאת עומדת על האי תנועה,כנראה שזה חלק ממבצע האכיפה החדש.

עברתי שם בשעה 10:15 בבוקר,למזלי היא הייתה עסוקה בלרשום דו"ח למישהו אחר.

נהגים תיזהרו,בשבועות הקרובים עדיף לשמור על פרופיל נמוך,אי אפשר לדעת איפה הם יתחבאו.:roll:

מקווה שאני אצליח להציל כמה אנשים לפני שהם יהיו קורבנות השלילה האכזרית:?

DSCF901111111105_resize1.jpg
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקרוב לא נצתרך לתת אזהרות מכיוון שיהיו 485 מצלמות פזורות בכל כבישי הארץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שניר למה אתה מתכוון לכיוון הרצליה ? איפה?

המכמונת עליה דיברתי היא באיילון צפון גם לכיוון הרצליה,אתה מדבר על אותה האחת?:-)

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני עדיין לא מבין איך אפשר להיתפס ע'י ליזר.

הם יכולים למדוד ביום עד 600 מטר ובלילה עד 300

כמה לַעְוָור צריך להיות כדי לפספס עצם על צד הדרך מ 600 מטר שברוב המקרים ניראה כמו ניידת עם שוטר זוהר שמכוון אליך אקדח.

אני מזהה אותם מקילומטר בחושך כשאני על 122 (המקסימום שמותר בפונטו לפני שהיא ממריאה לסטטוספיירה)

בלי קשר אני גם מריח אותם ברדיוס של 800 מטר עם רוח גבית ויכול לזהות שערה לא צבועה על ראשה של שוטרת מ 700 מטר.

מי שניתפס מגיע לו, כי זה אומר שהוא גם נוסע מהר וגם לא פוקח את העיניים שלו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפעמים הם יודעים להתחבא ממש טוב ולא קל לתפוס אותם בעין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בוריס, הם הפכו את המחבואים לאומנות.

תנסה לנהוג על 6 צפון ב-2:00 בלילה ולזהות את הניידת מיד אחרי גשר מחלף נחשונים לצפון. אין סיכוי עד שכבר נתפסת.

מצד שני, M20 + V1 נותנים לך "שיריון" הגנה כמעט בלתי חדיר.:wink:

Veni Vidi Vici

פורסם
אני עדיין לא מבין איך אפשר להיתפס ע'י ליזר.

הם יכולים למדוד ביום עד 600 מטר ובלילה עד 300

כמה לַעְוָור צריך להיות כדי לפספס עצם על צד הדרך מ 600 מטר שברוב המקרים ניראה כמו ניידת עם שוטר זוהר שמכוון אליך אקדח.

אני מזהה אותם מקילומטר בחושך כשאני על 122 (המקסימום שמותר בפונטו לפני שהיא ממריאה לסטטוספיירה)

בלי קשר אני גם מריח אותם ברדיוס של 800 מטר עם רוח גבית ויכול לזהות שערה לא צבועה על ראשה של שוטרת מ 700 מטר.

מי שניתפס מגיע לו, כי זה אומר שהוא גם נוסע מהר וגם לא פוקח את העיניים שלו.

בלילה לפעמים יותר קל בגלל האפוד הזוהר

אבל אחרי מחלף שפיים לכיוון צפון, לדוגמא, השוטר יושב בתוך הניידת וקשה מאוד להבחין בו

פורסם

יושב בניידת ?

פעם אחרונה שבדקתי , אסור לו למדוד בצורה הזו, הוא חייב להיות עם 2 רגליים על הקרקע (אולי הדברים השתנו)

אבל בכל זאת גם אם הוא עושה כך, זה עדיין מאפשר לראות לפחות חצי ניידת

ודיברתי על זה ש ליראות אותם באור יום, בחושך זה אפילו יותר קל , גם בגלל האפוד והחזרי אור וגם בגלל שהוא מוגבל יותר ביכולת המדידה שלו ואפשר לראות אותו יותר מקרוב (עד 300 מטר)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בזמנו כשתפסו אותי הניידת לא הייתה מביישבת יחידת קומנדו בהסוואה שלה. שלא לדבר על ההתאבדות שהשוטר ביצע בחסימת הכביש כדי לעצור אותי בנתיב השמאלי. מאוחר יותר הצטערתי שלא עשיתי עניין גדול יותר מהאופן בו סיכן את חייו וחיי כדי להכניס עוד קצת כסף לקופת המדינה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני נוסע שם כבר כשנה וחצי,ובחיים לא ראיתי את הניידת הזאת עומדת על האי תנועה,כנראה שזה חלק ממבצע האכיפה החדש.

עברתי שם בשעה 10:15 בבוקר,למזלי היא הייתה עסוקה בלרשום דו"ח למישהו אחר.

נהגים תיזהרו,בשבועות הקרובים עדיף לשמור על פרופיל נמוך,אי אפשר לדעת איפה הם יתחבאו.:roll:

מקווה שאני אצליח להציל כמה אנשים לפני שהם יהיו קורבנות השלילה האכזרית:?

בוקר טוב, אליהו !

כל בוקר עומדות שם ניידות, בין אם זה ניידות "רשמיות" או ניידות סמויות.

דרך אגב, כאשר נסעתי שם וראיתי את השוטר מכוון עלי את האקדח, פשוט התפוצצתי מצחוק. אולי זה היה בגלל שנסעתי על 90 קמ"ש :)

פורסם
בוריס, הם הפכו את המחבואים לאומנות.

תנסה לנהוג על 6 צפון ב-2:00 בלילה ולזהות את הניידת מיד אחרי גשר מחלף נחשונים לצפון. אין סיכוי עד שכבר נתפסת.

מצד שני, M20 + V1 נותנים לך "שיריון" הגנה כמעט בלתי חדיר.:wink:

זה חדש שהם התחילו לעמוד בכביש 6? גם בלילה?

• תוכן חדש...