Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

saic -הסינית רגע לפני שהיא כבר כאן.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שמדובר בקונצרן רכב בכלל לא קטן.

נכנסתי לאתר שלהם שהתגלה כמעניין ביותר.

מצורפות תמונות רואה-550 (רובר לשעבר עכשיו SAIC ROEWE 550)

הדגם שישווק בארץ:

לסקרנים מצורף קישור לאתר הבית באנגלית:

http://www.saicmotor.com/english/index.shtml

rowe_550-4.jpg

rowe-550-5.jpg

rowe-550-4.jpg

Roewe-550-interior-rendering-1-lg.jpg

roewe_550_1.jpg

roewe550_06.jpg

rowe-550-7.jpg

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

מזכירה טויוטה קורולה

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מעניין מאיזה חומר עשוי ריפוד של דלתות? בסינית שהייתה לנו כאן בארץ (יבוא אישי :-P), ריפוד דלתות היה מאין מסגרת קרטון וחצי בד חצי נייר (חומר דק כמו שהיה מודבק על עטיפה של מחברות ישנות של ברית המועצות) שמחובר למסגרת עם סיכות בצד השני. פאנל ריפוד עצמו החזיק על משהו שדומה למסטיק או אספלט שלא היתייבש עדיין.

נקווה שמאז סינים צעדו כמה שנות אור קדימה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה נראה כמו שילוב של הרבה מכוניות, מה שבסוף נראה ממש, אבל ממש לא טוב. גם מבחוץ וגם במפנים, עם הניסיון חיקוי של B.M.W כלשהי, מזכירה לי מבפנים את הסידרה 5 בקווים של הדשבורד.

פורסם

כן, אבל אם נצא מנקודת הנחה שהרכב איכותי ברמה גבוהה מהמצופה, כמו שהיבואן המיועד לובינסקי מציג אותו, ועם תג מחיר של 130 אלף ש"ח אז העסקה תראה לא רעה ביחס של תמורה לכסף.

אל תשכח שגם דגמים רבים של מרצדס מיוצרים היום בסין.

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם

כמו שאר היצרנים הזרים שהקימו מיזמים משותפים בסין, כל הייצור של מרצדס בסין מיועד לצריכה מקומית. הם לא חושבים אפילו לנסות לייצא משם.

טל

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

נראה מעניין רק הזמן יענה על איכות הרכב מכל הבחינות . אני לא הייתי מעוניין להיות הראשון שינסה את הרכב .

פורסם
מעניין מאיזה חומר עשוי ריפוד של דלתות? בסינית שהייתה לנו כאן בארץ (יבוא אישי :-P), ריפוד דלתות היה מאין מסגרת קרטון וחצי בד חצי נייר (חומר דק כמו שהיה מודבק על עטיפה של מחברות ישנות של ברית המועצות) שמחובר למסגרת עם סיכות בצד השני. פאנל ריפוד עצמו החזיק על משהו שדומה למסטיק או אספלט שלא היתייבש עדיין.

נקווה שמאז סינים צעדו כמה שנות אור קדימה.

נחמד זה בדיוק הבעיה של רובר.

החלפתי כבר פעמיים דיפוני דלתות אצלי.

בוא נגיד גם שהחום בארץ לא תורם למצב:wink:.

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

• תוכן חדש...