רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,599 נושאים בפורום הזה
-
הרכב החדש-של איקאה! 1 2
מאת natco- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
להרכבה עצמית, כנראה מתפרק כמו שולחנות הקפה שלהם. http://www.roulez-leko.com/ לפי תאריך החשיפה זו כנראה מתיחה. נתקו
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 33 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3695711,00.html נשארתי פעור פה לאחר קריאת הכתבה הזו.. שיכור בורח מהמשטרה, כל זה והעבריין הזה לא מבלה ולו יום אחד בכלא.. פשיטת רגל של מערכת המשפט בארץ, בושה וביזיון !!
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
איכשהו תמיד עולה הויכוח הזה על איך לזהות האם המצלמה(מהירות/רמזור) אמיתית או דמה. חלק אמרו לי שאם יש ריבוע בתחתית העמוד שהוא פתוח כזה עם דלת קטנה, אז רואים כאילו שלוקחים משם סרטים כל הזמן, חלק אומרים פשוט לדפוק על המצלמה ואם שומעים חלול כזה אז זה דמה. ואני אומר, בטוח יש עוד שיטות ודרכים לגלות. אז שתפו אותי ואת כולם בשיטות שלכם איך לזהות מצלמות אמיתיות או דמה.
הודעה אחרונה מאת שמר, -
- 3 תגובות
- 749 צפיות
איביזה 95' ידנית 1600. וכמה עולה היום ליטר דלק 95? תודה מראש לעונים.
הודעה אחרונה מאת Kazzanova, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה עדיף מבין שלושתם בקניית רכב? 1> רכב אירופאי נוח מאוד בכביש ומפנק? 2> אמינות של רכב יפני על חשבון הנוחות? 3> רכב קוריאני מאובזר לחלוטין לרוב נוח אבל פחות אמין, בהרבה פחות כסף?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
השקת הקאמארו החדשה 1 2
מאת 504L-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לפני מספר ימים החל יצורה הסדרתי של קאמארו החדשה, הנקראת בארה"ב דגם 2010 וצפויה להגיע לארץ עוד השנה, סביר להניח שתג המחיר יהיה אטרקטיבי למדי. לרגל החגיגה המוטורית במישיגן ולקול נהמת האגזוזים(יבבה בדגם ה-V6) ויללת הצמיגים, נשכח לרגע מצבה העגום של GM ורוח של תקוה ריחפה מעל הכל. מעט מהאוירה, בקישורים הבאים - דגם SS אוטומטי - כל הגרסאות צפיה מהנה.
הודעה אחרונה מאת הבשבוש המחפש, -
-
- 2 תגובות
- 946 צפיות
יכול להיות אלפא שנת 2002 מנוע 1600 עם 120 כ"ס בלי סאנרוף ?
הודעה אחרונה מאת $$weezy$$, -
- 0 תגובות
- 556 צפיות
הלכתי לשטיפה עם האוטו שלי (פונטו HGT), היה איתי עוד חבר, עכשיו לפני הכניסה למנהרה המפעיל שם כיוון אותי כדי שאני יכנס ישר על המסוע, ואני כמובן הקשבתי לו, הוא המשיך לסמן לי עם היידיים סע עוד, עד ששמעתי כמו בום קטן שגרר איתו חריקה של שיפשוף בין שתי מתכות. אני היה לי הרגשה של משהו מסריח אבל חבר שלי טען שזה כלום, כמובן שהמפעיל היה מלפנינו והסתכל על כל הנעשה וכיוון וגם אחרי ששמעתי את הקראנק הזה הוא לא אמר או עשה כלום אלה פשוט אמר לי להכניס ניוטרל ולשחרר הנדברקס והפעיל את המסוע. לאחר היציאה מהמקום פתאום אני שומע כיאלו הגלגל הימני התפרק לגמרי, כל כמה מטרים משתחרר כמו בום מהגלגל הקידמי ימני מלווה ברעידות חזקות בהגה ורעשים מהגלגל, ובאותו המצב לא היה אפשרי להמשיך ולסוע ככה יותר …
הודעה אחרונה מאת GTiDREAM, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
אני שואל ברצינות... כל עץ ריח או פחית ריח או whatever שאני מנסה לשים, מסריח את הנשמה. ניסיתי לימון, ניסיתי וניל, ניסיתי קוקוס - בכל פעם אני חוטף בחילה. מה אתם עושים בשביל ריח טוב באוטו?
הודעה אחרונה מאת ShimiE, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכל החברים בפורום המדהים הזה. שמי אילן ורציתי לשאול שאלה שלא מצאתי עליה תשובה רצינית ואיכותית עד היום. הבנתי כי הסירו את העופרת מהדלק 96 על מנת להפחית בזיהום אויר. השאלה היא אם גננים שעובדים עם מפוחים ומכסחות דשא צריכים גם להוסיף את התוסף האשלגני או שאין צורך בכך??? חיפשתי אינפורמצייה על כך באינטרנט ול מצאתי קצה חוט. בעבר היה פורום לקורקינטים דווקא שדנו על הנושא הזה www.korkinet.com אבל הפורום כבר לא פעיל וכנראה שנסגר. פורומים לגננים לא מצאתי ואין לי באמת את מי לשאול הריי כל בעלי תחנות השירות לטיפול בציוד כזה הם בעלי אינטרסים כאלה ואחרים. אשמח לתשובה ממשהו שמבין באמת בנושא המעורפל הזה נ.ב. מצאתי ברשת עוד פורום של קורקינטים www.iks.co.il אב…
הודעה אחרונה מאת zizkebab, -
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
לפני מספר שבועות עזרתי לאישה טובת לב אך חסרת ניסיון בתחום הרכב ברכישת מכונית. המלצתי על Nissan Sunny, קנתה אחלה רכב ב 10k. היא חסכה לאוטו תקופה ארוכה, בודדה, עם ילדה שיש להסיע לרכיבה טיפולית באזור השרון. פשוט טירוף. אני חושב שאם הגנבים היו יודעים ממי הם גונבים (מנובלים ככל שיהיו) הם לא היו עושים זאת.
הודעה אחרונה מאת m1011409, -
- 9 תגובות
- 999 צפיות
שלום יש לי שאלה בקשר לגלאי רדאר ולנטיין 1 חיפשתי בחיפוש אבל לא ענה לי על השאלה אם אני קונה אותו באמריקה הוא יקלוט את התדרים בארץ של הדבורות והרובים ההאלה ששחכתי את שמם סתם להבנה ההבדל הוא קרוב ל2000 שקל
הודעה אחרונה מאת Derish, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2009/03/nissan-gt-r-r35-station-wagon.html :shock::shock: ככל הנראה מתחרה לאאודי RS6, ב.מ.וו. M5 טורינג
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם עד סוף השנה יהיו מרוצים חוקיים בישראל? שר התחבורה החדש רק נכנס למשרדו, וכבר מקדם יוזמה חדשה לטיפוח הנגב. פרוייקט Negeville (על משקל "בונוויל") מציג את הרעיון לסלול משטחי חול במרחב הנגב, עליהם ניתן יהיה לערוך מירוצי מיאוץ רשמיים, בדומה למשטחי המלח בבונוויל שבארה"ב. המיזם החדש אמור להיות מוקד משיכה לתיירים וליצור מאות מקומות עבודה חדשים באזור הדרום והפריפריה. הפרוייקט נבחן בימים אלה בשיתוף עם IDRO - עמותת הדראג רייסינג הישראלית. פרטים נוספים ניתן לראות בקישור זה.
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
(הערת ההנהלה: הדיון הזה פוצל מדיון בנושא התוכנית "טסט ראשון". נא לא להגיב בשרשור זה בנושא התוכנית "טסט ראשון". לינק לדיון בנושא "טסט ראשון": http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254615 ) אחרי מופע האימים המוטורי [אני רק נזכר בו וכבר יש לי דמעות ממה שהאילדיס הולך לעולל לנו בראשון על הבוקר], לא פלא שכולם מתלהבים. נכון, "זורם", "משעשע". אבל גם חלול. און הוא עתונאי ובגלל זה היו לי ציפיות שהוא ישתמש במנוף הענק שנתנו לו למשהו יותר גדול מהעברת דירה של רווקה+חתול. לצערי זה לא קרה ולא יצאתי מהתוכנית עם שום אינפוט חדש או שעלול לעניין מישו שלא חבר בקרזפורום. אז מה היה לנו? 1. קליאו ספורט יותר טובה מ-207gti - ממש חידוש!! [ואף מילה על איך הדור החדש …
הודעה אחרונה מאת sronis, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום, קניתי את הסל-קל "קבריו פיקס" של מקסי-קוזי. הרכב הוא גולף V שנת 2005. האם חיבור איזו-פיקס יהיה בטיחותי יותר מחיבור הסל-קל לחגורת המושב האחורי? תודה.
הודעה אחרונה מאת bar72, -
- 2 תגובות
- 820 צפיות
שלום רב. ברשותי רכב שנת 90 אשר היה שייך לאבי שנפטר לפני כחודש. בפטירתו לא השאיר צוואה ועל כן יש להוציא צו ירושה, תהליך זה לוקח עד שנה אם לא יותר, אז חשבתי למכור את הרכב לחלפים ולסיים את העניין במקום שהרכב יישב לי מחוץ לבית על המדרכה. האם יש אפשרות להפקיד את רשיונות הרכב במשרד הרישוי? ומה אם הפקדתי את הרשיונות במשרד הרישוי,הרכב נמכר לחלפים ולאחר מכן החליטו לנסוע ברכב ונעצרו ע"י שוטר?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
סיפור קטן מהבוקר, אני מ"אלה" שמתדלקים בשירות עצמי, ככה אני...מתאים לי. היום בבוקר נכנסתי לתחנה שאני מתדלק בא בד"כ ושמה סונול "אילוש" ברח' הבריגדה היהודית בהרצליה (ליד שדה התעופה). נעמד ליד מסלול התדלוק העצמי שאותו אני מכיר כל כך טוב, מדומם מנוע, פותח את מכסה תא הדלק, ניגש למשאבה, מעביר כרטיס אשראי ומקיש ת.ז. ומספר רכב ו...המשאבה עצמה של אוקטן 99 מחוברת עם אזיקון כך שלא ניתן להוציא אותה. קורה, משאבה מקולקלת. מניע את האוטו ומתקדם למשאבה הבאה...אותו כנ"ל, אזיקון שחור ומאסיבי מונע ממני להאכיל את מכוניתי האהובה. שואל את המתדלקת לפשר העניין...היא מפנה אותי למסלול נוסף שגם בו מסתבר ניתן לתדלק בשירות עצמי. הריטואל חוזר על עצמו, מניע את האוטו, נעמד ליד המשא…
הודעה אחרונה מאת Barnabi, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זקוק לעצה. קיבלתי דוח מהירות בדואר, ברירת קנס. 71 קמ"ש במקום 50 בדרך עירונית. 750 שח + 8 נקודות. אין לי הרשעות קודמות. האים ניתן לשלוח מכתב שבו אבקש הקלה? במידה והיתי נתפס על 70 קמש העונש היה 250 שח + 0 נקודות. ** בהודעה המקורית לא היו סימני פיסוק כלל. סימני פיסוק הוספו ע"י הנהלת הפורום לרווחת המשתמשים. **
הודעה אחרונה מאת סטוורוס, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה יצאתי מהתחנת דלק לכביש בעל 2 נתיבים, השוטר נסע בנתיב שרחוק יותר מתחנת הדלק עם איתות שמאלה (כ20 מטר אחרי התחנה יש נתיב לפניה שמאלה) אני יצאתי אל הנתיב הצמוד לתחנה כמובן, וראיתי שהשוטר שינה איתות ימינה והתחיל לנסוע אחרי וסימן לי לעצור, אחרי כ3-4 דקות עצרנו שנינו, הוא בדק רשיונות וטען שלא נתתי זכות קדימה, אמרתי לו שראיתי אותו בנתיב הרחוק יותר וכו' והוא אמר שהוא יכול לתת לי דו"ח ואני ילמד את הלקח שלי.. הוא הלך לשניה לאוטו שלו וחזר והתחיל לבדוק דברים אחרים, אם יש שלט נהג חדש, רשיונות רכב וכו' אחרי שראה שכל זה מסודר אמר לי שיש לי מזל שהוא ממהר והוא הלך. אין לי שום סיבה לדאוג נכון? האם יש בכל זאת סיכוי שיגיע דו"ח בדואר? תודה על העזרה מראש
הודעה אחרונה מאת BloodFist, -
- 5 תגובות
- 800 צפיות
ראיתי מספר כתבות על מכוניות חשמליות (לא היברידיות) באירופה ובארה"ב, שם הנושא מאד מפותח, יש פורד F-350 חשמלי ואפילו רכבים עוד יותר גדולים. מישהו יודע אם יש מכוניות חוקיות כאלה בארץ? ואני לא מדבר על המיזם של אגסי, שעדיין בהקמה...
הודעה אחרונה מאת Croc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 34 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
הנה התמונות מהתאונה הקשה שהייתה ליד נצרת בא נהרג אדם אחד ועוד אחד נפצע קשה.מהתמונות אני רואה שהרכב הוא יונדאי גטס,וסתם מסקרן אותי לדעת אם והרכב לא היה יונדאי גטס אלה לדוגמא סדאן גדול שזכה ב5 כוכבים בENCAPכמו פיג'ו 407,סיטרואן C5 רנו לגונה ועוד. האם התוצאות היו נראות שונות? האם אותו הרוג היה שורד אילו היה במכונית גדולה יותר ובטוחה יותר מיונדאי גטס? מה דעתכם? http://www.hnn.co.il/gallery7004.html
הודעה אחרונה מאת easyrider0, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, היום בעת מילוי דלק באחת התחנות דלק בחיפה, האקדח דלק לא קפץ ונשפך כ3 ליטר דלק. לא היה שום פרסום או מודעה בקשר לאקדח דלק מקולקל. אשמח לשמוע את דעתכם ומה אפשר לעשות במקרה זה, למי לפנות? בתודה, תומי
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 6 תגובות
- 938 צפיות
שלום חברה ! לפני כחודש וחצי עשיתי תאונה עם נפגעים קל מאוד שהייתי אשם בה. מאז הייתי בחקירה במשטרה ופתחו לי תיק ,אז היום התקשרתי ואמרו לי שהתיק סגור. עכשיו השאלה היא מה זה אומר? אמרו לי שזה אומר שלא יהיה לי משפט והכל בסדר ואני יכול לא לדאוג, האם זה נכון? ד''א לא פסלו לי את הרישיון אצל הקצין. תודה רבה לעוזרים !
הודעה אחרונה מאת $$weezy$$, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 983 צפיות
http://carscoop.blogspot.com/2009/03/alfa-romeo-mito-veloce-sub-gta-model.html מיטו עם מנוע 1.4 ו 180 סוסים. פרארי F450 http://www.leftlanenews.com/ferrari-f450-future.html
הודעה אחרונה מאת S^M, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ידידה אומרת שהיא ראתה פרסומת בערוץ 10 שאומרת על יריד\תערוכה\תצוגה שנערכת בקרוב בנמל ת"א שפתוח לקהל. מישהו יודע על זה משהו? תודה.
הודעה אחרונה מאת rctguy, -
-
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכירת התיקים בעיצומה ועדיין לא ברור מי יהיה שר התחבורה הבא ,אבל אפשר להיות קצת רגועים כי "חברנו" גלעד טרדן יהיה שר להגנת הסביבה ולא שר התחבורה. אז נקווה שאולי הפעם יהיה שר תחבורה שלא יהיה ממש טמבל (אני מנסה להיות אופטימי)
הודעה אחרונה מאת shuku999, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 901 צפיות
במידה ושוטר תופס נהג ללא ביטוח (הכוונה שלנהג אין ביטוח כלל), הוא יכול לעשות לו משהו לפי החוק?
הודעה אחרונה מאת mishmesh, -
-
-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
כש גלשתי באתר יד 2 לפתע ראיתי ב.מ.וו M5 שנת 1990,המוכר רוצה עליה 165.000 שקל,אומנם זה M5 אבל עדיין עם כול הכבוד זה לא מחיר גבוה מדי לשנתון של הרכב?
הודעה אחרונה מאת Caring, -
-
- 13 תגובות
- 5 אלף צפיות
יש לי איביזה FR עכשיו אני רוצה לשים לה את הפגושים של הקופרה שהם הרבה יותר ספורטיביים האם זה יתאים מבחינת מידות וכמה זה צריך לעלות?
הודעה אחרונה מאת AviPolo6N2,
-
מי מחובר 2 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 1,622 אורחים (הצג רשימה מלאה)