Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור קטן מהבוקר,

אני מ"אלה" שמתדלקים בשירות עצמי, ככה אני...מתאים לי.

היום בבוקר נכנסתי לתחנה שאני מתדלק בא בד"כ ושמה סונול "אילוש" ברח' הבריגדה היהודית בהרצליה (ליד שדה התעופה).

נעמד ליד מסלול התדלוק העצמי שאותו אני מכיר כל כך טוב, מדומם מנוע, פותח את מכסה תא הדלק, ניגש למשאבה, מעביר כרטיס אשראי ומקיש ת.ז. ומספר רכב ו...המשאבה עצמה של אוקטן 99 מחוברת עם אזיקון כך שלא ניתן להוציא אותה.

קורה, משאבה מקולקלת.

מניע את האוטו ומתקדם למשאבה הבאה...אותו כנ"ל, אזיקון שחור ומאסיבי מונע ממני להאכיל את מכוניתי האהובה.

שואל את המתדלקת לפשר העניין...היא מפנה אותי למסלול נוסף שגם בו מסתבר ניתן לתדלק בשירות עצמי. הריטואל חוזר על עצמו, מניע את האוטו, נעמד ליד המשאבה המיוחלת, מדומם מנוע, ניגש למשאבה ו...אזיקון שחור!

פה כבר סבלנותי פקעה (בוקר, גשם) ושאלתי מתדלק אחר מה העניין? הוא אמר שככה זה ואין מה לעשות ואם אני רוצה הוא שימח לתדלק לי את הרכב בשירות מלא וכמובן בתשלום מלא. כשאמרתי שזה ממש לא נראה לי הוא הפנה אותי למנהל המשמרת.

מנהל המשמרת מצידו טען שזאת ההנחיה שהם קיבלו מחברת סונול. טענה אומללה וכמובן לא נכונה שמטרתה כנראה להעביר את האחריות ממנו הלאה. הפיתרון של אותו מנהל משמרת היא שאני אתדלק במחיר מלא והוא יחזיר לי את ההפרש במזומן. כן בטח...אחרי שהוא נועל את המשאבות כדי להכריח אנשים לתדלק בשירות מלא, הוא מציע לי את עלה התאנה הזה.

לא תודה, אני את אלפי השקלים עבור דלק של משפחתי אשקיע בתחנה אחרת. חוצפה.

נ.ב.

בסוף המשכתי עם מיכל ריק לתחנה נוספת באזור, גם סונול (סמוך לקניון שבעת הכוכבים). נחשו מה...לא הפעם לא היו אזיקונים, רק המסלול של השירות העצמי ללא סככה או הגנה מפני הגשם בעוד שמסלולים בשירות מלא זכו להגנה מלאה מגשם הזלעפות של היום בבוקר.

שכל אחד יסיק מסיפור הבוקר שלי מה שהוא רוצה,

מבחינתי שום דבר לא מקרי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

את תחנת סונול שליד קניון שבעת הכוכבים אני כבר שנים מחרים אחרי שאחד המתדלקים ניסה להפריד ממני 20 ש"ח יותר ממה שמילאתי ב"טעות".

תודה על הטיפ, אני נוהג למלא בסונול אילוש די הרבה כי זה בדיוק בדרך מהעבודה הביתה.

פורסם

www.sonol.co.il

יש שם קישור ל "צור קשר".

תעשה "העתק" ו"הדבק" למה שרשמת כאן, בצירוף לינק שהם יבינו איזה פרסום רע זה עושה להם.

זה יותר אפקטיבי מלהוציא קיטור בפורום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

באמת מעניין שתמיד דווקא המשאבות לתידלוק עצמי הן אלה שמתקלקלות. קרה לי אותו הדבר בכביש החוף, אני חושב שזה היה ב"דלק" אחרי נתניה לכיוון דרום.

יש גם תחנות שאם אתה משלם במזומן לא יתנו לך לתדלק בשרות עצמי. גם אתה משלם להם מזומן וגם משלם יותר :x

פורסם

שימו לב שברוב המקרים הטעויות הן לא לטובתנו. הצרכן אולי תמיד צודק אבל המוכר תמיד מרויח...

יום נעים, נגה

גנן גידל דגן בגן.

גננת גידלה את הגנן.

פורסם

מנהל המשמרת מצידו טען שזאת ההנחיה שהם קיבלו מחברת סונול. טענה אומללה וכמובן לא נכונה שמטרתה כנראה להעביר את האחריות ממנו הלאה. הפיתרון של אותו מנהל משמרת היא שאני אתדלק במחיר מלא והוא יחזיר לי את ההפרש במזומן. כן בטח...אחרי שהוא נועל את המשאבות כדי להכריח אנשים לתדלק בשירות מלא, הוא מציע לי את עלה התאנה הזה.

אינני דוברת סונול, אך מתוך הכרות עם תחום הדלק נשמע שהיתה תקלה במשאבות לכן לא היה ניתן לתדלק בשרות עצמי.

בתחנה דרך כלל יש 2-3 מיכלים של כל סוג של דלק, כאשר כל מיכל מעביר דלק למשאבות מסויימות.

אני משערת שהיתה תקלה במיכל שמוביל את הדלק למשאבות השירות עצמי לכן לא היה ניתן לתדק ולקבל את ההנחה.

מכיוון שאי אפשר לשנות את המחיר ואת תכנת המחשב של המשאבות בשירות המלא, לכן מנהלי המשמרת מקבלים הנחיה במצב כזה להחזיר את הפרש הסכום במזומן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שימו לב שברוב המקרים הטעויות הן לא לטובתנו. הצרכן אולי תמיד צודק אבל המוכר תמיד מרויח...

יום נעים, נגה

למה לא לטובתנו?

אני פעם תדלקתי בשירות עצמי והמכונה לא ביקשה להעביר כרטיס אשראי.

Xbox12341

פורסם

מסכים איתך במאה אחוז לי קרה דבר דומה רק שהמשאבות של התדלוק עצמי פשוט לא פעלו -

נתקעתי בלי כסף וסליחה על הביטוי אבל זבב*ר שאני יתדלק ב 17 ש"ח נטו.

ואני גם בטוח שאם המשאבות של התדלוק בתשלום מלא היו מתקלקלות, היו מתקנים אותם בעדיפות ראשונה.

פורסם

אני רוצה לתקן את דבריך juvaliko.

כל משאבה מושבתת מקבל עדיפות עליונה לתיקון, (משאבות בשירות עצמי מקבלות אפילו עדיפות גבוהה יותר).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אינני דוברת סונול, אך מתוך הכרות עם תחום הדלק נשמע שהיתה תקלה במשאבות לכן לא היה ניתן לתדלק בשרות עצמי.

בתחנה דרך כלל יש 2-3 מיכלים של כל סוג של דלק, כאשר כל מיכל מעביר דלק למשאבות מסויימות.

אני משערת שהיתה תקלה במיכל שמוביל את הדלק למשאבות השירות עצמי לכן לא היה ניתן לתדק ולקבל את ההנחה.

מכיוון שאי אפשר לשנות את המחיר ואת תכנת המחשב של המשאבות בשירות המלא, לכן מנהלי המשמרת מקבלים הנחיה במצב כזה להחזיר את הפרש הסכום במזומן.

ל'

3 משאבות של 99 בשירות עצמי מקולקלות ואלו של השרות הרגיל תקינות?

לא מקבל את הטיעון הזה , מה גם שנתקלתי בתופעה בכמה וכמה תחנות.

מסרבים למכור 99/98 בשרות עצמי , ומנצלים את מי שחייב דלק כזה

פורסם

פז-גדולה, גני התערוכה - אותו דבר.

ה 98 שירות עצמי, תמיד מקולקלות משום מה.

שירות מלא - ברור שהכל עובד.

(התחנה הקטנה ממול דווקא לא נתקלתי בתופעה)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
3 משאבות של 99 בשירות עצמי מקולקלות ואלו של השרות הרגיל תקינות?

לא מקבל את הטיעון הזה , מה גם שנתקלתי בתופעה בכמה וכמה תחנות.

מסרבים למכור 99/98 בשרות עצמי , ומנצלים את מי שחייב דלק כזה

מה לא ברור במה שכתבתי?

וזה שזה לא מקובל עליך עדיין לא ישנה את העובדה הפיזית ואת צורת הבניה של התחנה.

אני אנסה להסביר זאת בצורה פשוטה יותר לדוגמא:

בתחנה יש 2 מיכלים של 95.

מיכל מספר 1 מעביר דלק למשאבות 1-2-3-4-5 שהן בשרות מלא.

מיכל מספר 2 מעביר דלק למשאבות 6-7-8-9-10 שהן בשרות עצמי.

תקלה במיכל 2 כגון:

חדירת מים, משאבה שלא שואבת את הדלק מהמיכלים וכו', וכל המשאבות שמוזנות ממיכל מספר 2 לא יקבלו דלק למשאבות.

זה לא שהוא לא רוצה למכור לך דלק, הוא פשוט לא יכל.

כל משאבה מושבתת מורידה את כמות הליטרים בתחנה, האינטרס של מנהל/מפעיל תחנה שכל המשאבות יהיו תקינות ושבכולן יזרום דלק.

בסוף כל חודש בודקים לצורך ידע כללי כמה ליטרים וסוג דלק מוכרת כל משאבה , כך מנהל טוב יודע איזה עיזור עובד חזק יותר ולהציב שם עובדים "פלפלים" שנותנים שירות מהיר יותר.

ל'

פורסם

ב- "פז" שאני ממלא בה הגדילו לעשות ולא מוכרים 98 בכלל בשירות עצמי, פשוט אין!

יש 96, יש 95, ויש סולר. רוצה 98? סע, סע מפה לשירות המלא.

אגב, זה שאני ממלא תמיד בשירות עצמי לא מונע מהמתדלקים לקפוץ עליי עם שאלות "לבדוק לך שמן מים?" (כאילו אם חסר נוזל קירור יש להם את ה- G12 PLUS שאני צריך לרכב הזה).

פורסם

משום מה בכל התחנות שאני מתדלק בהן (2 של פז, אחת של דור ואחת של דלק) עמדות השירות עצמי פעילות (כולן), מקורות (כולן) ואין שום בעיה לשלם הן במזומן והן באשראי :roll:.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...