Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאוד חשוב לדעת!!!

אני בטוח שזה רלוונטי לבנזין 95 אבל סביר להניח שגם לבנזין 98 - אם משאבת התדלוק העצמי לא עובדת, תחנת הדלק מחויבת על פי חוק להעניק לכם את המחיר המוזל כיוון שהם מחויבים להפעיל משאבת שירות עצמי.

אני מנהל אתר להשוואת מחירי דלק ואנחנו בקשר מצוין אם מינהל הדלק.

אתם מוזמנים להעביר אלי תלונות בעניין דרך האתר ואנחנו נפנה בצורה מסודרת למינהל הדלק.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
www.sonol.co.il

יש שם קישור ל "צור קשר".

תעשה "העתק" ו"הדבק" למה שרשמת כאן, בצירוף לינק שהם יבינו איזה פרסום רע זה עושה להם.

זה יותר אפקטיבי מלהוציא קיטור בפורום.

הגם שאני מסכים איתך וראוי לשלוח אליהם את התלונה ישירות, אני חושב שמטרתו של כספר לא היתה להוציא קיטור.

מהיכרותי הטובה עימו, אני מאמין שהוא כתב את זה בכדי לתת לקוראים (הרי יש המון כאן) חומר למחשבה.

מכאן הדרך למסקנות הברורות מאד קצרה.

תודה,

דני G.

פורסם

בתור אחד שעבד כמנהל בתחנת דלק אני יכול להגיד שלא תמיד התקלות קשורות בתחנה. אני לא יודע איך זה עובד בסונול אבל בחברה שאני עבדתי בה הייתה בדיוק אותה התקלה כמו שהזכרת, התקלה הייתה בתוכנה של המחשב ועל כן כל מי שתידלק בשירות העצמי קיבל מחיר מלא לכן השירות העצמי היה מושבת ולא כמו שהזכירו כאן תקלה במיכל הדלק. ד"א אין דבר כזה מיכל לשירות עצמי ומיכל לשירות מלא. יש מיכל בנזין אשר מספק בנזין לכל משאבות הבנזין וכך גם לסולר ולכל שאר סוגי הדלקים.

בנושא הדלקן אנשים אינם יודעים שהם מקבלים הנחה קבועה לפי מה שהמעביד סגר עם החברה בה הם מתדלקים ולכן המחיר שהם יקבלו תמיד יהיה מחיר מלא גם בשירות העצמי ואת ההנחה יקבל המעביד מחברת הדלק בסגירת החשבונית.

• תוכן חדש...