Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איכשהו תמיד עולה הויכוח הזה על איך לזהות האם המצלמה(מהירות/רמזור) אמיתית או דמה.

חלק אמרו לי שאם יש ריבוע בתחתית העמוד שהוא פתוח כזה עם דלת קטנה, אז רואים כאילו שלוקחים משם סרטים כל הזמן, חלק אומרים פשוט לדפוק על המצלמה ואם שומעים חלול כזה אז זה דמה.

ואני אומר, בטוח יש עוד שיטות ודרכים לגלות. אז שתפו אותי ואת כולם בשיטות שלכם איך לזהות מצלמות אמיתיות או דמה.

פורסם

שכחת להגיד גם לסמן אותן כדי לא לשכוח איזו דמה ואיזו לא, או לחילופין, לשרטט מפת מצלמות משלך :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

גם המצלמה האמיתית יכולה להפוך לדמה, בגלל חוסר התקציב לאחזקתה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תציץ לבפנים.

לדוגמא בחיפה מול שער לבח"א 21 יש מלמת אור אדום, הבעיה היא שאין כלום ב"תא" של המצלמה (רואים בבירור דרך החלונית שדרכה היא אמורה לצלם)..

אבל לא הייתי שם כבר מלא זמן אז יש מצב שכבר שמו אחת בפנים, או אולי עוד לא..

פורסם
אתה לא באמת מתכוון לעצור לפני המצלצה, ולדפוק עליה "טוק טוק טוק" כדי לגלות אם היא אמיתית או דמה, נכון?

ברור שלא. ואני גם לא הולך לעשות לי איזה מפת מצלמות או משהו כזה, אני גם לא אחד שחורש את הארץ וממהר לפגישות. אבל שיהיה לדעת במקומות שאני עובר בהם, אני רואה הרבה מצלמות ומעניין אותי לדעת.

פורסם
גם המצלמה האמיתית יכולה להפוך לדמה, בגלל חוסר התקציב לאחזקתה.

כמו שרשם VLADCLAR, ישנם הרבה מצלמות אשר פשוט לא מוזנים בהם סרטים חדשים ולכן יכולות להיות "סוג" של דמה.

אין דרך בטוחה לדעת שאני מכיר, ושיטת ה"תוק תוק תוק" אינה מעשית.

סע לאט ותחסוך לעצמך את ההתחבטויות.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ישנם שני סוגים כאשר הם שונים במבנה שלהם.

אם תשים לב יש מצלמה אחת שהגג שלה הוא בשיפוע כלפי מעלה-מצלמת דמה. (אחרי שאתה עובר אותה אתה יכול להביט במראה ותראה עיגול שחור איפה שאמור להיות הפלש. למה?? כי אין רפלקטור).

http://ifeel.co.il/pagemodule/image1/527/34527/2.jpg

המצלמה השנייה היא עם גג משופע כלפי מטה-מצלמה אמיתית. (בנוהל- אחרי שאתה חולף על פני המצלמה תביט במראה ותראה עיגול כסוף איפה שאמור להיות הפלש. למה?? כי זה הרפלקטור שמחזיר את האור של הפלש.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/573459/YE0175312&91%3B1&93%3B_wa.jpg

קפיש אמיגו.

יש עוד כל מיני דרכים לזהות כמו בסיס העמוד אך זה יותר קשה לזיהו תוך כדי נהיגה.

http://www.motocar.co.il/download/pictures/new_multanova_true2.jpg

:roll::roll::roll::roll::roll:
פורסם

אני לא רואה בתמונות הבדל בשיפוע של המצלמה, אבל בטח במציאות אפשר לראות. וכל המצלמות שהם עם שיפוע כלפי מעלה הם דמה 100 אחוז?

פורסם

ולפי מה ששמעתי אם יש מאחורי המצלמה תריס פתוח, מצלמה אמיתית ואם אין תריס מצלמה דמה.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם
אני לא רואה בתמונות הבדל בשיפוע של המצלמה, אבל בטח במציאות אפשר לראות. וכל המצלמות שהם עם שיפוע כלפי מעלה הם דמה 100 אחוז?

בתמונה השלישית רואים

:roll::roll::roll::roll::roll:
פורסם

כמו שאילן אמר אלו השיטות בד"כ להבחין אם העמוד שאמור להיות מצלמה אכן 'מלא' או 'ריק'.

בקשר לזווית הצילום, תוך כדי נסיעה אתה תשים לב שמצלמת הדמה מכוונת לשמים ולא בדיוק לכביש, לעומת האמיתית.

יש עוד דרך זה ארון חשמל בקרבת העמוד.

בד"כ תראו עמוד ואז ארון חשמל ליידו, תדעו שסיכוי גבוה שזו אכן מצלמה פעילה.

בהצלחה :]

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

דע את האוייב.

עברו כמעט 6 שנים, רוב המיקומים לא השתנו, נוספו שתיים בכביש 85 (צומת סייקלון, אחת לכל כיוון), שתיים בכביש בגין בי-ם, ואחת בכביש 40 (ליד מושב סגולה). ההיא מצומת אחוזם עברה לאבן שמואל.

• תוכן חדש...