Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנה התמונות מהתאונה הקשה שהייתה ליד נצרת בא נהרג אדם אחד ועוד אחד נפצע קשה.מהתמונות אני רואה שהרכב הוא יונדאי גטס,וסתם מסקרן אותי לדעת אם והרכב לא היה יונדאי גטס אלה לדוגמא סדאן גדול שזכה ב5 כוכבים בENCAPכמו פיג'ו 407,סיטרואן C5 רנו לגונה ועוד. האם התוצאות היו נראות שונות? האם אותו הרוג היה שורד אילו היה במכונית גדולה יותר ובטוחה יותר מיונדאי גטס? מה דעתכם?

http://www.hnn.co.il/gallery7004.html

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עושה רושם שרכב בטוח יותר היה עושה עבודה טובה יותר (זאת אומרת כל רכב שיש לו 5 כוכבים היה שורד יותר טוב את התאונה ומוציא נפגעים-ולא הרוגים).

פורסם

לא כל אחד יכול להרשות לעצמו, כלכלית רכב יותר חדש, ולכן גם יותר בטוח.

אבל כל אחד, כן יכול ליסוע יותר בזהירות, יותר לאט כשנדרש, ולחשוב שצריך לחזור גם הביתה...

alfa 156 2.5.

פורסם

חולגי אתה צודק, אבל כתושב נצרת עילית, שהבת שלו גרה בהר יונה שמשקיף על הצומת הזו, קשה מאוד לקבוע מי האשם, הצומת הזו היא מקום לפורענות של צעירים מהכפרים הערביים שבאים לעשות דריפטים באמצע כיכר, והמשטרה כמובן מפחדת להתעסק איתם.

צפוי שדבר כזה יקרה, כמעט כל שבוע יש שם תאונה קטנה, הפעם זה בא בגדול.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אני מאמין שאם הוא היה במכונית בטוחה וגדולה יותר הוא היה שורד יפה.

למרות שלפי הדם על הכרית אוויר נראה כאילו משהו לא הנהל שם כהלכה - אולי לא חגר חגורה (מה עוד יכול לגרום לזה?) אני לא מצליח לחשוב איזה חפץ יכול להתקע בו בתאונה חזיתית.

Insane things comes from insanely people.

פורסם

הגטס נראית מרוסקת,שימו לב לדפורמציה של הגג, תאונה חזיתית בעוצמה גבוה מאוד.

לדעתי יש סיכוי לא רע שאם זה היה רכב גדול יותר ובטוח יותר אז הנהג היה יכול לשרוד את התאונה

פורסם

בלי קשר לנושא השרשור, אני לא יכול שלא להתפעל בכל פעם מהתגובות המפגרות באתר.

ממש מתחת לתמונות של גופות/דם או שאר מיני פורנוגרפיה של מוות, מופיעות תגובות כגון "משה/אברהם/דויד החתיך, כפרה עליך, איזה עבודה אתה עושה, כמה אתה מוצלח".

כמו איזה בלוג של ילדים שטופי הורמונים בכיתה ח'.

מיותר.

פורסם
לא כל אחד יכול להרשות לעצמו, כלכלית רכב יותר חדש, ולכן גם יותר בטוח.

אבל כל אחד, כן יכול ליסוע יותר בזהירות, יותר לאט כשנדרש, ולחשוב שצריך לחזור גם הביתה...

מסכים איתך שלא כול אחד יכול להרשות לעצמו רכב חדיש יותר,אך תגובה זאת הייתה רלוונטית יותר אילו במקום הגטס היה מכונית כמו פיג'ו 205 או סובארו ג'אסטי,אז כן באמת אפשרל הגיד שהמצב הכלכלי לא מאפשר רכישת רכב שהוא בטוח יותר,אך במחיר של יונדאי גטס וזאת נראת מהשנתונים האחרונים אפשר לרכוש רנו מגאן 2 פורד פוקוס ואולי אפילו C5.אני לא אכנס לכיס האישי של כול אחד ולהעדפותיו האישיות אך לדעתי ההשקעה הזאת משתלמת בסוף.

שוב פעם זאת דעתי האישית בלבד אני חושב שאם כבר יש כסף אז צריך לשלם טיפה יותר באחזקה שוטפת אבל לקנות רכב שהוא באמת בטיחותי לדוגמא מגאן 2.

פורסם
חולגי אתה צודק, אבל כתושב נצרת עילית, שהבת שלו גרה בהר יונה שמשקיף על הצומת הזו, קשה מאוד לקבוע מי האשם, הצומת הזו היא מקום לפורענות של צעירים מהכפרים הערביים שבאים לעשות דריפטים באמצע כיכר, והמשטרה כמובן מפחדת להתעסק איתם.

צפוי שדבר כזה יקרה, כמעט כל שבוע יש שם תאונה קטנה, הפעם זה בא בגדול.

עד שהמשטרה ורשויות החוק לא יכנסו בהם במלואה העוצמה שום דבר לא יעזור,אף מסע פרסום לא יעבוד אבל חבל שאנשים ישלמו בחייהם על טיפשותם של אחרים.

פורסם

הגטס נמעכה כמו נייר.:shock:

נסעתי פעם בגטס כזו והחנתי אותה ליד שכונה מסוימת שבה שיחקו ילדים אחד הילדים בעט את הכדור הישר אל הדלת הקידמית

ברכב בצורה חזקה מאוד ומה נשאר על הדלת? שקע קטן שהכדור יצר,עד כדי כך הרכב הזה מתקפל ממש מפחיד למחורת

החזרתי אותו לבעליו מהפחד שאם יקרה תאונה אני..(חס ושלום).

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

שימו לב לפרטים נוספים שהופכים את התאונה למוזרה והרבה פחות טריוויאלית :

הגטס נפגעה גם מלפנים וגם מאחור

עיקר הפגיעה בגטס בצד ימין (ולא בשמאל כמתבקש מתאונה בכביש דו סיטרי)

הגטס התנגשה במאזדה לאנטיס, שאינה שונה ממנה באופן מהותי בגודל ובמשקל (בהשוואה נגיד ל BMW סידרה 5)

דווקא איזור החזית של הגטס נראה יחסית דומה לאורכו המקורי (ולא קרס)

כרית האוויר בלאנטיס ספוגה בדם, בגטס לא רואים כריות ולא בטוח שהחפץ הלבן עם הדם שעל הרצפה זו הכרית

נראה שחגורת הבטיחות בגטס תלויה במקומה וכנראה לא היתה בשימוש בזמן התאונה

דני G.

פורסם

ברור שבמכונית כמו מרצדס S קלאס הנוסעים היו מוגנים טוב יותר, אבל אין לזה סוף, כמו שנדירות התאונות שזהות אחת לשנייה.

גם את מיבחני הריסוק הדי סטריליים לא כדאי להפוך לתורה מסיני; וכמו ברוב הדברים בחיים, גם בתאונות קצת מזל לא מזיק.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...