Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם שאלה,איזה רכב היית?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סתם שאלה,איזה רכב היית?

הייתי בדובלו וזו היתה תאונת חזית-צד (החזית שלו בדלת שלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

היי דני,

יכול להיות שהוטעתי משם הקורס,בכל אופן קבל את התנצלותי.

למי ששאל על מה אני מתפלא שיש שם קורסי נהיגה ספורטיביים, אני ממש לא מתפלא, אבל אני גם יודע שקורס נהיגה ספורטיבי רציני לא יעלה אותך ישר על כביש ציבורי לפני לימוד תיאורטי ומעשי על מגרש החלקה על מנת שקודם תלמד את מגבלות הרכב ומגבלות הנהג.

בתור חובב הגה בעצמי, לא הייתי רוצה למצוא את עצמי על אותו קטע כביש מפותל עם מישהו שעבורו זו הפעם הראשונה שהוא מתנסה בהנעה אחורית, ועוד אחת יחסית חזקה וברכב שזו פעם ראשונה עבורו שהוא עולה עליו.

זה מה שהקפיץ אותי, אבל אם דני טוען שהקורס מתנהל בצורה מתונה יחסית אז אני חוזר בי מדבריי (חוץ מהשורה של "שיהיה בהצלחה").

ולגבי עניין מכוניות 5 כוכבי בטיחות, אם זו היתה תאונה יותר קלה, כלומר נזקים קלים יותר על הרכבים יכול להיות שגם אני הייתי מצטרף ואומר שכנראה התוצאה במכונית עם 5 כוכבי בטיחות היתה טובה יותר, אבל מאחר ותוצאות התאונה מאוד מאוד קשות, לא בטוח בכלל שזה היה משנה משהו.

כששתי מכוניות מתנגשות אחת בשנייה חזיתית במהירות של נניח 80 קמ"ש (כל מכונית נוסעת 80 קמ"ש, זאת הכוונה) הסיכויים להינצל קטנים משמעותית,בלי קשר לכמה כוכבי בטיחות יש לרכב- כמובן בהנחה ששתי המכוניות בעלות אותה מאסה פחות או יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
היי דני,

כששתי מכוניות מתנגשות אחת בשנייה חזיתית במהירות של נניח 80 קמ"ש (כל מכונית נוסעת 80 קמ"ש, זאת הכוונה) הסיכויים להינצל קטנים משמעותית,בלי קשר לכמה כוכבי בטיחות יש לרכב- כמובן בהנחה ששתי המכוניות בעלות אותה מאסה פחות או יותר.

מסכים איתך לחלוטין,אך עדיין הסיכוי להשרדות הוא יותר גבוה ברכב 5 כוכבים מאשר ברכב שקבל פחות,זה לא אומר שזה נותן אחריות מלאה לזה שהנוסעים של הרכב עם 5 כוכבים יצאו חיים מהתאונה הזאת אך זה מעלה את סיכויהם לשרוד.

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

• תוכן חדש...