Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה !

לפני כחודש וחצי עשיתי תאונה עם נפגעים קל מאוד שהייתי אשם בה.

מאז הייתי בחקירה במשטרה ופתחו לי תיק ,אז היום התקשרתי ואמרו לי שהתיק סגור.

עכשיו השאלה היא מה זה אומר?

אמרו לי שזה אומר שלא יהיה לי משפט והכל בסדר ואני יכול לא לדאוג, האם זה נכון?

ד''א לא פסלו לי את הרישיון אצל הקצין.

תודה רבה לעוזרים !

פורסם

אם התיק נסגר, אתה יכול להיות רגוע. מדובר בתאונת דרכים, או לחילופין - בעבירה תעבורתית בלבד. גם אם היית מגיע לבית המשפט, ההרשעה (נניח שהייתה), הייתה נרשמת ומתועדת לתמיד בגיליון התעבורה שלך (לא פלילי), אולם רוב הסיכויים שלא הייתה משפיעה לך על המשך הקריירה.

Xbox12341

פורסם

כן שמעתי שמשטרה בדרך כלל לא מתייחסת לתאונות קלות, אבל אמרו לי שבגלל שאני נהג חדש זה יכול לעשות לי בעיות.

טוב לא שמנה תודה לאל עברנו את זה..

שאלה אחרונה שלי אם אני צריך לגשת למשטרה ולקבל מהם איזשהו דף או אישור שיהיה אצלי או שזה לא הכרחי?

תודה רבה ולילה טוב

פורסם
כן שמעתי שמשטרה בדרך כלל לא מתייחסת לתאונות קלות, אבל אמרו לי שבגלל שאני נהג חדש זה יכול לעשות לי בעיות.

טוב לא שמנה תודה לאל עברנו את זה..

שאלה אחרונה שלי אם אני צריך לגשת למשטרה ולקבל מהם איזשהו דף או אישור שיהיה אצלי או שזה לא הכרחי?

תודה רבה ולילה טוב

אם אתה נהג חדש ועוד לא לקחו לך את הרשיון , והתיק סגור , אל תדאג

לא יעשו לך בעיות .

בנוגע לאישור מהמשטרה , לא נחוץ לטעמי , אלא אם מסרו לך בשיחה

בטלפון משהו בדבר .

פורסם
אבל אמרו לי שבגלל שאני נהג חדש זה יכול לעשות לי בעיות

תאונת דרכים עם נפגעים בהיותך נהג חדש עלולה לגרום לעיכוב חידוש רישיון הנהיגה שלך. לעיתים הדבר לא יגרום לעיכוב חידוש הרישיון אפע"פ שמדובר בתאונה עם נפגעים. לרוב, הדבר נתון לשיקול דעת משרד הרישוי. במקרה שלך, שהתיק נסגר ללא בית משפט ו/או בהרשעתך בעבירה כלשהי, אין הדבר אמור להשפיע על חידוש הרישיון. תהיה רגוע וסע בזהירות.

Xbox12341

• תוכן חדש...