Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כש גלשתי באתר יד 2 לפתע ראיתי ב.מ.וו M5 שנת 1990,המוכר רוצה עליה 165.000 שקל,אומנם זה M5 אבל עדיין עם כול הכבוד זה לא מחיר גבוה מדי לשנתון של הרכב?

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

צודק לחלוטין. אני הייתי קונה את אחת מה-M5 האחרות שביד 2.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני לא הייתי משלם גם 80,000.

סה"כ מי שרוצה כזה רכב ישלם עליו בהתאם אבל זה כבר מוגזם.

אני לא חושב שהוא יצליח למכור במחיר שמתקרב למה שהוא רוצה, אבל זה רק אני...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

נכון שהמחיר שהוא דורש נשמע לך גבוה אבל קח בחשבון ש-M3 שנת 98 מוערכת אצל לוי יצחק באזור ה-150K ש"ח. לכן אני חושב שהמחיר שהוא דורש הוא עדיין בגדר ההגיוני. אני בטוח שהוא לא יצליח למכור במחיר הזה אבל זו זכותו המלאה לדרוש את המחיר הזה.

ד"א, כל הנ"ל רשום בתנאי שאכן מדובר ברכב אמיתי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה M3 בלוי יצחק מוערכת באזור ה150K? זה אוטו כול כך נדיר? ונגיד שהוא כזה נדיר לא צריך להגזים עם המחיר.

ההבדל בין גאונות לטיפשות הוא ,

שלגאונות יש גבולות . ( אלברט איינשטיין )!

Mazda 3 2.0!!:twisted::lol:

פורסם

לרכב יש כמעט 20 שנה על הכביש ומחיר כזה גבוה אני לא חושב שנולד הפראייר שיקנה אותו גם ברמת נדירותו

(ואני לא חושב שהוא נדיר) גם ברמת ההשקעה של בעל הרכב על הרכב אני חושב שזה מוגזם מאוד,אבל הכל תלוי

מי יודע ממה הוא עשוי או מה הוא שם בו.:wink:

ALFA ROMEO MITO 1.4

פורסם

בקיץ שעבר הייתי בסקוטלנד (משם גם הסימלון...)ונכנסתי לסוכנות ב.מ.וו הראשית בגלזגו.

רק כדי לשבר את האוזן בפער המחירים בינינו לבינם- הב.מ.וו 530 הזאת (שנת 2004) נמכרה שם ב13999 פאונד.

את החשבון (המכאיב...) תעשו לבד.

אין פרופורציה למחירים בארץ

IMG_0093.jpg

חבר,אתה חופר

פורסם

המחיר גבוה וזה עדיין זכותו של המוכר לבקש איזה סכום שהוא רוצה וזכותך המלאה לא לקנות.

הרכב יחיד במינו בארץ ולכן אין ממש מה להתווכח על המחיר.

בחו"ל, הרכב נמכר במחירים של בערך 5000 יורו.

פורסם

כנראה שהוא לא ממש רוצה למכור, אבל אם מישהו יביא לו את הסכום הנ"ל, אז יאללה נמכור! 8)

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם

שכחתי להוסיף את התמונות של הרכב הנ"ל:http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=983106

В СССР секса не было, а рождаемость была

В России секс есть, а рождаемости нет...

Вывод: рождаемость от секса не зависит

פורסם

למה אצלו כיסאות לא חשמליים? זה גם ניראה כמו כיסאות רגילים של סדרה 5. ב-M5 לא אמורים להיות כיסאות ספורטיביים יותר?

תוספת:

80K זה כבר מחיר הגיוני סה"כ בארץ. מישהו מכר M535 שנת 84' במעל 60K.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המחירים שמפורסמים ביד 2 הם לא בהכרח המחירים שבהם הרכבים נמכרים בסופו של יום.

הרכב באמת יחיד ומיוחד אבל קשה לי מאוד להאמין שמישהו ישלם סכום כזה על הבימר הזו,במיוחד היום.

אגב,עוד קצת זוזים קונים לך M3 E46 2002 שגם כן מפורסמת למכירה ב180K (מחיר התחלתי) אז...."שלא יעבדו עליכם" :lol:

• תוכן חדש...