Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר אור

תפס אותי היום בבוקר אופנוען עם ממל"ז על מהירות מופרזת. 123 קמ"ש במקום 70, (118 אחרי הפחתה) וכתב לי שני זימונים.

האחד למחרתיים - לקצין תנועה במתנ"א כפ"ס.

השני - לנובמבר, רק ששם מספר הרכב נכון, הצבע נכון, רק הדגם לא נכון. יש לי פיג'ו והשוטר רשם רנו.

אין לי אף קנס או הרשעה ב10.5 שנים בהן אני נוהג, רק אזהרה אחת על מהירות בלי שום הוכחה, מלפני שנה וקצת בערך.

לא שמתי לב למהירות, ואין לי סיבות להכחיש או להודות, וזה גם מה שאמרתי לשוטר.

השאלה היא האם הזימון למשפט תקף בבית משפט ולא פוסל את הדו"ח? האם הזימון לקצין התנועה גם הוא קביל?

מה, אם בכלל, אני יכול לעשות עם זה?

פורסם

תעלה את הטופס נהיה יותר חכמים ואז אולי יותר נבונים לייעץ

כל הפרטים האחרים נכונים כולל שמך ופרטי הזיהוי שלך , אין חשיבות לטעות הסופר הזו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הזימון למחרתיים הוא לקצין תנועה, אשר יחליט אם לפסול את רשיונך באופן מנהלתי ל-30 יום. להערכתי הוא ישלול לך את הרשיון (בגלל האזהרה הקודמת), ניתן לנסות להשיב את הרשיון (אם יילקח) באמצעות פנייה לבית משפט (מומלץ בחום עו"ד).

הזימון לנובמבר הוא לבית משפט - לדיון על העבירה, ובו הסיפור מתחיל מחדש, לא בהכרח יתחשבו בשלילה המנהלית בת החודש (אם תהיה). שוב, מומלץ עו"ד.

אם תחליט לפנות לעו"ד כאמור - ניתן אולי לסגור עיסקת טיעון באופן מיידי ולהסתפק בשלילה המנהלית (או פחות ממנה) ללא דיון נוסף בבית משפט.

פורסם
מה, אם בכלל, אני יכול לעשות עם זה?

לרוץ לעו"ד.

אני מכיר מישהו שהשיג כך ביטול לדוח בגין טעות זהה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

ראה פס"ד מצורף ובו אמות המידה לפסילה מנהלתית

נגן גם על כך שאנחנו ערב חג החרות בלב בלה בלה ועוד נימוקים מן היקב ומן הגורן

אני מהמר כי תוכל לצאת ללא פסילה בגלל עבר נקי למרות שאזהרה על מהירות לפני כשנה + ממש ממש לא עוזרת במקרה הזה

אל תצא כנגד המימצאים אלא בקש לבדוק אותם ביחד עם הקצין כדי לשלול שנפלה אולי "טעות "כלשהיא בהם, כמו אי מילוי החלק האחורי של הדו"ח כיאות, חוסר בבדיקות לממל"ז וכיו"ב.

והעיקר דבר בנימוס תופיע כבן אדם ולא כמו ערס וסיכוייך גדלים בהרבה

חג שמח ודווח על התפתחות הדברים.

st08000665-388.doc

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
לרוץ לעו"ד.

אני מכיר מישהו שהשיג כך ביטול לדוח בגין טעות זהה.

מדברי השופט בתיק 8541/01 מדינת ישראל נ צימרמן

כן אציין שגם העובדה שיש סתירה לכאורה בכך שצויין בדו"ח שהרכב הינו "פולקסווגן" ולמעשה מדובר ב"אאודי" אין בה כדי לפגוע במהימנות השוטר, כאשר אין מחלוקת שאכן הנאשם נהג ברכב אשר בגינו נרשם הדו"ח וכי הנאשם עצמו הוא שנעצר ולו נרשם הדו"ח.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

מחר יום שלישי ,בו אמור להיות השימוע, פעמיים כי טוב ובוא נקווה כי כך יהיה.

נשמח לקבל דיווח

חג פסח שמח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
מדברי השופט בתיק 8541/01 מדינת ישראל נ צימרמן

כן אציין שגם העובדה שיש סתירה לכאורה בכך שצויין בדו"ח שהרכב הינו "פולקסווגן" ולמעשה מדובר ב"אאודי" אין בה כדי לפגוע במהימנות השוטר, כאשר אין מחלוקת שאכן הנאשם נהג ברכב אשר בגינו נרשם הדו"ח וכי הנאשם עצמו הוא שנעצר ולו נרשם הדו"ח.

מה אתה רוצה ללמד בזה?

1. המקרה שאני מכיר אפילו לא הגיע למשפט וזה היה שנים אחרי פסק הדין האמור.

2. והפסיקה שהבאת היא של בית דין שלום, קרי, לא יוצרת תקדים מחייב.

3. מכשיר האכיפה אחר לגמרי. בלייזר האכיפה מתבססת על זיהוי העבריין ורכבו בעין, דרך עינית המכשיר, לעיתים מבין מספר רכבים. כלומר, יכולה להיות טעות ויזואלית בזיהוי. ב-KR11 צריך שלא יהיה עוד רכב באזור. כלומר, אין סיכוי שהרכב שנמדד היה שונה מזה שבסוף נעצר.

שאלות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מה אתה רוצה ללמד בזה? ששופט לא מתעסק בזוטות כך גם קצין המשטרה

1. המקרה שאני מכיר אפילו לא הגיע למשפט וזה היה שנים אחרי פסק הדין האמור.זה שהיה מקרה שאתה מכיר לא אומר שכך יהיה במקרה אחר

2. והפסיקה שהבאת היא של בית דין שלום, קרי, לא יוצרת תקדים מחייב. רק אם תתעקש :-)אביא לך גם פסיקה של ביה"מ עליון

3. מכשיר האכיפה אחר לגמרי. בלייזר האכיפה מתבססת על זיהוי העבריין ורכבו בעין, דרך עינית המכשיר, לעיתים מבין מספר רכבים. כלומר, יכולה להיות טעות ויזואלית בזיהוי. ב-KR11 צריך שלא יהיה עוד רכב באזור. כלומר, אין סיכוי שהרכב שנמדד היה שונה מזה שבסוף נעצר. לא מתאים לעינייננו . כי בדו"ח האחד כל הפרטים רשומים בסדר ואילו בדו"ח השני טעה בפרט אחד מתוך 10 פרטים אחרים נכונים ולכן לא על טעות כזאת יבוטל הדו"ח

שאלות?

Yes sir mem

בוקר אור

תפס אותי היום בבוקר אופנוען עם ממל"ז על מהירות מופרזת. 123 קמ"ש במקום 70, (118 אחרי הפחתה) וכתב לי שני זימונים.

האחד למחרתיים - לקצין תנועה במתנ"א כפ"ס.

השני - לנובמבר, רק ששם מספר הרכב נכון, הצבע נכון, רק הדגם לא נכון. יש לי פיג'ו והשוטר רשם רנו.

?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה,

אדרבה, אם יש לך פסיקה של בימ"ש עליון, צרף אותה למען נשכיל.

לא רק הפסיקה עצמה חשובה אלא הדיון שהוביל למסקנות.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הרב פקד אפילו לא הסתכל עליי, ראה את הדו"ח, בדק היסטוריה וראה שאין, חתם על להחזיר לי את הרשיון ותוך 30 שניות הייתי בחוץ עם הרשיון ביד :-D:-D

פורסם

:-)

הרב פקד אפילו לא הסתכל עליי, ראה את הדו"ח, בדק היסטוריה וראה שאין, חתם על להחזיר לי את הרשיון ותוך 30 שניות הייתי בחוץ עם הרשיון ביד :-D:-D

ראשית מזל טוב

שנית אל תשכח שיש לך זימון לנובמבר לכן שווה לנסות על בסיס ההצלחה עם הקצין להגיע לעסקת טיעון נוחה עם התביעה.

שלישית ואינני רוצה להשבית שמחה. הפסילה המנהלית באה במקום שבו יש מסוכנות לציבור . ברוב המקרים כאשר ניתנת פסילה מנהלית מפחיתים את התקופה הזו מהעונש שאתה מקבל במשפט. דהיינו במשפט קיבלת שלושה חודשים ובמנהלית חודש מפחיתים את החודש מהשלושה ואז תקבל חודשיים שלילה. ביחד שלושה חודשים רק שחולקו לשתי תקופות.

כך שבמקרה שלך הרווח הוא זמני, עוד סיבה לנסות לסגור עסקת טיעון.

בכל מקרה חג שמח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
ישה,

אדרבה, אם יש לך פסיקה של בימ"ש עליון, צרף אותה למען נשכיל.

לא רק הפסיקה עצמה חשובה אלא הדיון שהוביל למסקנות.

.

אומנם ההתחייבות הייתה ל FALOU אבל, כיוון שחג ורוחי טובה עלי :-)אז

מצ"ב פס"ד

http://web1.nevo.co.il/Psika_word/elyon/0402632.doc

חג שמח

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...