Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני יומיים עברתי תאונה באחת הערים הגדולות כאשר מונית נסעה באדום מלא מצד שמאל ונכנסה בי (נסעתי ישר ברמזור ירוק מלא כחוק). לצערי אני סובל מפגיעות צוואר וכתף שמשביתות אותי בבית. האוטו עצמו הושבת ולמעשה היה לי מזל גדול שנשארתי בחיים ולא ספגתי פגיעות קשות יותר. בכל מקרה, הבנתי שהיתה שם משטרה אחרי (פינו אותי באמבולנס) ויכול להיות שיש להם יותר פרטים על הנהג, אבל בינתיים הפרט היחיד שיש לי עליו זה רק מספר הרכב שבו הוא נהג. אני לא מאמין שאוכל לגשת להתלונן במשטרת התנועה בסלמה בזמן הקרוב, יש לי כאבים ממש חזקים ואני מרותק למיטה. מסיבות מובנות הייתי רוצה ליצור קשר עם הנהג הפוגע לפני, אם מישהו יוכל לסייע לי לעשות את זה אני אודה מאוד לבנאדם והוא יבוא על שכרו, אפשר ליצור איתי קשר גם בהודעות פרטיות מי שרוצה ולמען הסר ספק יש לי גם תמונות של האוטו אחרי התאונה שצילמו. תודה וסליחה.

פורסם

אחרי שתבריא, גש לתחנת משטרה הקרובה למקום מגוריך עם רישיון הנהיגה שלך, רישיון הרכב, פוליסת ביטוח החובה והטפסים מבית החולים והגש "הודעת נהג". לאחר שתיתן את העדות אצל החוקר, תקבל את כל הפרטים על הנהג הפוגע ועל רכבו.

תהיה בריא.

Xbox12341

פורסם
מסיבות מובנות הייתי רוצה ליצור קשר עם הנהג הפוגע לפני, .

בשביל מה אתה צריך ליצור קשר עם הנהג הפוגע?

זו תאונה עם נפגעים, המשטרה מעורבת בעיניין, לדעתי תהיה טעות ליצור קשר עם הנהג .

(אבל זה שיקולך הפרטי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את האמת שרק לטובתו אני רוצה, מכיוון שברור שאם אני ממשיך עם זה הלאה הוא יאבד את הרישיון שלו ואת הפרנסה שלו. והוא נראה לי בכל זאת אחד שיש לו משפחה וילדים ואפילו שהוא כמעט הרג אותי כי הוא עבר על החוק שכל ילד בן 6 מכיר, יש בי טיפה של חמלה ואני מוכן להגיע איתו לפשרה לפני שזה יגיע לתביעה ובית משפט. יש עדים לתאונה והוא בעצמו הודה כבר בעבירה שלו

פורסם
את האמת שרק לטובתו אני רוצה, מכיוון שברור שאם אני ממשיך עם זה הלאה הוא יאבד את הרישיון שלו ואת הפרנסה שלו. והוא נראה לי בכל זאת אחד שיש לו משפחה וילדים ואפילו שהוא כמעט הרג אותי כי הוא עבר על החוק שכל ילד בן 6 מכיר, יש בי טיפה של חמלה ואני מוכן להגיע איתו לפשרה לפני שזה יגיע לתביעה ובית משפט. יש עדים לתאונה והוא בעצמו הודה כבר בעבירה שלו

בן אם תרצה ואם לא, המשטרה מעורבת.

זו תאונה עם נפגעים, ברגע שאמבולנס מגיע לאירוע יחד עם המשטרה, לוקחים את הפרטים של הרכבים, ושל הנהגים (הפוגעים והנפגעים).

כמו שאמרתי לך כבר, לדעתי זה יהיה מיותר ליצור עימו קשר, מכיוון שהמשטרה פועלת בנושא.

זו לא תאונה עם נפגעי רכוש שבה הנהגים יכולים לסגור את הנושא בינהם ללא התערבות משטרה, וללא עירוב של הביטוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כמו שנאמר - אבוד לנהג הפוגע ומיותר מצידך ליצור עמו קשר.

אתה תקבל את הפיצוי המגיע לך ע"י חברות הביטוח המעורבות, המשטרה כבר תטפל בנהג הפוגע.

אני מאחל לך בריאות ומזור לכל פגעיך ומקווה לראותך במהירה בפורום "ייעוץ לרכישת רכב" פה באתר!

פורסם

זה באמת נחמד שאתה דואג לו אבל הוא היה יכול לפגוע גם בנהג קטנוע ולהרוג אותו.

יש מספיק עבודות בשמירה, ניקיון וכו'.

לפי שיטת הענישה בארץ אתה יכול לא לדאוג לו, במקרה הגרוע הוא יצא עם עבודות שירות

פורסם

אני רק אוסיף שיהיו לך המון חשבונות שאתה עדיין לא חושב עליהם - חוץ מהרכב - כמו אישפוז , טיפולים ופיזיוטרפיה , אובדן ימי עבודה וכו - זה לא ריאלי להגיע ל"פשרה".

הסכום כסף פה הוא כבד מאוד ולא סתם יש ביטוחים.

עזוב את העניין - אין לך שום צד עם הנהג הפוגע , דאג לבריאותך ולמה שמגיע לך מהחברת ביטוח.

ברגע שהמשטרה בעניין - לך אין שום קשר לעונש שהוא יקבל מבחינה פלילית ותעבורתית.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...