Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם המכשיר M900 .

קיבלתי אותו ברכב שקניתי, הוא פתוח לסלקום בלבד

מבדיקה קצרה בגוגל מצאתי שיש אתרים שנותנים שירות בתשלום של 20$ שאני מביא להם את הקוד IMEI של המכשיר

בעזרת הקשה של הרצף *#06#

והם נותנים לי את ה SUBSIDY PASSWORD.

השאלה שלי אם הSUBSIDY PASSWORD זה מה שאני צריך בשביל לפתוח את המכשיר לשתי קווים?

האתר שנותן את השירות

נ.ב

למישהו יש נסיון עם האתרים האלה? זה אמין?

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

Designed in Germany Built in Spain Perfected in Israel

פורסם

יש להם הבטחה להחזר מלא של הכסף.

מצד שני - פתיחת מכשיר בחברה (סלקום) עולה 74 ש"ח (באורנג' 80 או 90 ש"ח), והם מחוייבים לעשות זאת על פי חוק.

אז למה לטרוח עם כל מיני אתרים באינטרנט, שעולים יותר?

פורסם

אה לא ידעתי

אז אני צריך ללכת לסלקום או לאורנג'?

המכשיר הוא של סלקום ואני לקוח של אורנג'

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

במעמד זה אני רוצה להודות לך שמר על עזרתך

אף על פי כך שנעלת לי שירשורים רבים

שבת שלום

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

פורסם

קח בחשבון שעל מנת לפתוח מכשיר בחברה הסלולארית הם דורשים את בעל המכשיר, אני מאמין שגם ייפוי כוח יספיק.

מאחר ואתה לא בעל המכשיר תצטרך לפנות אל אותו אחד שממנו קנית את הרכב ולבקש ייפוי כוח לביצוע השחרור הנ"ל. אני ביצעתי את זה עם מכשיר בבעלותי וזה לקח משהו כמו 3 דקות + קפה. בהצלחה.

Lexus CT200H

פורסם

או שפונים לאחת החנויות הפרטיות ושם לא צריך שום פרט מזהה, רק תשלם וזה מספיק להם כדי לפתוח את המכשיר.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

למה כדאי להתקין ספיריט ברכב? פעם לפני עידן השן הכחולה אני עוד יכול להבין. היום כשיש אפילו רדיו דיסקים עם השן הכחולה המשמשים כדיבוריות ודיבוריות שעולות חצי מספיריט ולא דורשות התקנה.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אני בקושי מחבר את הרדיו דיסק... יש כמה נסיעות קצרות שחבל על הזמן של החיבור וגם לא חסיד גדול של מוזיקה

מצד שני הבנתי שהטלפון הקבוע ברכב דווקא מזמין גנבים שיש להם דרך אחרי זה ליצור קשר עם בעל הרכב ולנסות למכור לו את הרכב בחזרה

SEAT IBIZA FR '05 150BHP

• תוכן חדש...