שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 8.8 אלף צפיות
האם משהו מכיר סדנא שמתקינה את המוצר, זה די חדש.
הודעה אחרונה מאת Psdd, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
האלן אני חדש פה השמח ליעוץ ועזרה בקשר לרכב הנל . פורד מוסטונג אוטומטית 4000 2007. בבקשה לא להציע לי להחליף לידני! אשמח להצעות תודה קובי מרום
הודעה אחרונה מאת danielharati, -
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מדובר ברכב משנת 2004. האם ניתן להשיג שיפור בבלימה ע"י החלפת הדיסקים עצמם ללא שינוי בקוטר או בקליפר (רפידות טובות כבר יש) אם כן באיזו פירמה כדאי להשקיע (בארה"ב) בכל מקרה אשמח לקבל מק"ט של הדיסקים הקדמיים כדי לוודא שאני מוצא דיסקים במידות המקוריות. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת Tvr_speed_12, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אהלן חברים האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג בארץ Goodyear F1 ASSYMERTIC 2 או Michelin Pilot super sport במידות המוזכרות בכותרת? עושה רושם שהמידה הזו נדירה בארץ במיוחד בדגמים מעניינים. תודה!
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום : ) יש לי 2 שאות בנוגע לשיפרורים בגולף TDI 110כח אוטומט האוטו עשה 250 אף קילומטר האם כדי לעשות ציפ וכמה העלות ומה זה יוסיף? שאה שניה יש לי גם סיאט איביזה רפנס 1.4 85 כח יש אפשרות להתקנת טורבו או שיפר כושהו שיתן קצת יותר כוח? ומה העליות בערך.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Idan9595, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום וברכה, מה יש לכם לאמר על נורות דרך LED במקום ההלוגן הרגילות. או נורות בעצמה של 100W במקום ה55W הרגילות ? שווה נסיון? מותר בארץ ? עובר טסט ? לא פוגע בחשמל ובפנס ? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת Avi66, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ברצוני להפתיע את אחי במתנה לרכב חדש שהוא רכש לאחרונה .לכן אני צריך את עזרתכם. מדובר בהונדה סיויק 2007 הדגם המפואר .אני רוצה לרכוש עבורו ג'נטים . הצמיג המדובר 205/55/16.זוהי המידה שקיימת ברכב . אני מעוניין לדעת איזה ג'נט מתאים לרכב כלומר כמה חורים יש בג'נט ?
הודעה אחרונה מאת francis_r, -
- 27 תגובות
- 6.3 אלף צפיות
שלום חברים, ברשותי BMW Z4 3.0i, ידנית. הרכב חזק - וכיום בעל 231 סוסים בריאים, אך עם הכוח בא התיאבון. ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לשיפורי כוח אפשריים לרכב זה. כרגע אני מעוניין בשיפורים אשר אינם כוללים טורבו/מגדש עקב החוקיות הבעייתית שבעניין אלא נוטה לשיפורי תוכנה/מתלים וכיו"ב. אשמח להמלצות, דעות וניסיון אישי. תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת sasha-hyundai, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם למישהו יש ניסיון בשיפור הרכב מבחינת הספק ? אני מעוניין להביא את הרכב לאיזור 300 כ"ס שיפורי שטח לא מעניינים אותי אני לא מתכוון לבקר בשטח. חסר לי מומנט ויותר זריזות. ראיתי ב ebay מס' קיטים שמתיימרים לעשות תעבודה יש גם צ'יפים למכביר במחירים יחסית זולים. אשמח לשמוע מכל בעל נסיון או לקבל המלצות על מישהו שיכול לבצע שינוי כזה. (אני לא מתכוון למכור תרכב ולקנות V10... אני אוהב רכבים משופרים, זה הרבה יותר מיוחד בעיני)
הודעה אחרונה מאת dodi88, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מישהו יודע איזה כבל VAG צריך לTSI 1.2 ובאיזה תוכנה עדיף להשתמש ? המטרה להפעיל את האופציה של COMING HOME או איך שלא קוראים לזה הכוונה לחיצה על כפתור הפתיחה בשלט וע"י כך הדלקה של האורות הראשיים ברכב
הודעה אחרונה מאת bregman, -
- 34 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי איביזה 07 FR, התקנתי צי'פ מחברה ידועה ברכב ופורק חיצוני 004 פורג, כשהמנוע במאמץ ובמהירויות גבוהות, הצי'פ לפתע יכול " להתבטל " והרכב יסע כאילו אין צי'פ בכלל, החליפו לי פעמיים את הפורק וגם צינור לחץ וזה לא עזר, והמחשב לא מראה קוד תקלות מנוע ולא כלום, הצי'פ על רכב חודשיים בלבד, ואיני יודע מה לעשות אשמח לקבל עזרה מתותחי התחום, שיהיה המשך שבוע טוב!
הודעה אחרונה מאת speedy, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי אני צריך קיט יניקה לאודי S5 מנוע 4200 שנת 09 מצאתי באיבאי גרמניה את זה http://www.ebay.com/itm/220872389133?item=220872389133&pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&cmd=ViewItem&hash=item336d05320d&vxp=mtr אבל זה נראה כמו זבל סיני אני רוצה משהו מקצועי KN או משהו ברמה
הודעה אחרונה מאת PIT-STOP, -
טורבו למאזדה 3 1 2
מאת yoel3113- 28 תגובות
- 13.2 אלף צפיות
יש לי מאזדה 3 2008 ספיריט נפח 2000 רציתי לשאול אם ניתן להתקין לרכב קיט טורבו? והאם צריך לחזק לו גם את הגיר ברקסים וכ"ו ..? הקיט טורבו: תודה!
הודעה אחרונה מאת ba323f, -
- 7 תגובות
- 3 אלף צפיות
שבוע טוב. אני מעוניין לקנות קופרה(2007 כנראה),ולפי קריאה בכל מיני מקומות הבנתי שהאחיזה בפניות גרועה,וחוסר תחושה בהגה. אשמח אם בעל קופרה יתן לי חוות דעת בנושא הזה.(אני מדבר על קופרה מקורית.אני לא מתכוון להכנס להוצאות של מתלים ומיליון תוספות). אם אפשר להשוות אותה מבחינת אחיזה לאיביזה 20VT 2001 אני אשמח מאוד.הייתה לי אחת כזאת ונהנתי מכל רגע איתה. תודה
הודעה אחרונה מאת s.levi, -
- 6 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ותודה על העזרה, הלכו לי הבולמים וחשבתי לשים דגם משופר, מה אתם הייתם ממליצים לי לשים בולמים של קוני או בילשטיין? דגמים מומלצים? כמו כן, מה ההשפעה של קפיצי הנמכה על ההתנהגות ועד כמה זה נסבל? אשמח לקבל גם הצעות איפה ניתן להשיג. תודה.
הודעה אחרונה מאת senda, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מבקש המלצות על צמיגים איכותיים במידה 195/55/15 טויו שמעתי שמרעישים אחרי 120 הומלץ לי על מישלין פילוט אקסלטו או הצמיג המקורי של הרכב קונטיננטל קונטי פרימיום . אני צריך את הצמיגים ליומיום בנסיעה רגועה אני רוצה צמיגים שיושבים טוב על הכבישים ויציבים בסיבובים והכי חשוב לא מרעישים עוד שאלה קטנה כמה אני אמור למלא אויר ? אני לא יודע רשום לי 2.5-3.0 באר שזה אומר ?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום , לאחר התייעצות כאן בפורום הזמנתי את הפורק המדובר , שיחליף את המקורי . אני חייב לציין שבנסיעה הראשונה הרגשתי בשינוי משמעותי האוטו לא מאבד גדישה כאילו מושך בלי כל מיני חיתוכים למינהם . אני מרגיש נסיעה יותר אגרסיבית האם הדבר הגיוני אולי בעקבות כך שהפורק הקודם היה המקורי? וכמו כן הפורק שקט מאוד (מעולה בישבילי), אני נוסע עם פילטר אינבוקס לא פתוח . שבת שלום רז
הודעה אחרונה מאת leibraz, -
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול: נניח ויש מנוע שמוציא 100 כ"ס. ורכב א שמשקלו 1 טון רכב ב משקלו 2 טון. אם נרכיב את אותו המנוע בשני הרכבים, אז מן הסתם רכב א יאיץ פי שתיים מהר יותר מרכב ב. זה אם אני מבין נכון. מה שמוביל אותי למחשבה שכל הפירסומים על זה שלרכב כזה יש יש כך וכך כוחות סוס זה לא משקף באמת את היכולות של הרכב. צריך עוד איזה מדד לגבי כמה כ"ס יחסית למשקל שלו. אז אולי יש ואני לא מכיר מהו. או שמשהו בהיגיון שלי לא נכון פה. אשמח לשמוע הארות מבעלי הידע שכאן. תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת SP33DS73R, -
- 20 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
נתקלתי בהשוואה של MCM לגבי פילטרים ואני לא מבין למה אין שיפור בכלל, ואפילו המצב נראה גרוע לעומת המקוריים למה זה ? אפשר למצוא את ההשוואה על ידי חיפוש בYOUTUBE בשם POD Filters Mythbusted.
הודעה אחרונה מאת מאפיונר בחיפושית, -
שיגעון הנהיגה מתגבר עליי,קניתי ג'אנט נוסף,מעופש ומעט חלוד ב150 שקל בפירוקיה,הרעיון הוא לקחת את הג'אנט של הספייר ואת המעופש שקניתי,להלביש עליהם R1R,להרכיב במקום הקדמיים,ולצאת לכסח אייפקסים בשבתות,ביום יום לחזור לT1R בקיצור,למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא זוג R1R טרי במידה 205\55\16?
הודעה אחרונה מאת B.D.B., -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.8 אלף צפיות
הרכב: ניסאן ג'וק 1.6 אוט' ACENTA אני יודע שזה ממש לא רכב לשיפורים, בכל זאת יש הצעות לשיפורים של כמה סוסים בקטנה, אולי רעש יותר יפה, פילטר פתוח יכול לתרום? אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת Avinusha, -
-
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
העברתי היום את הרכב טסט או לפחות ניסיתי, אולם הבוחנים החליטו שיש צורך להחליף את שני הצמיגים הקדמיים למרות שהחלפתי אותם בטסט הקודם אצל הפנצ'ריה שצמודה למוסך. אחרי בירור קצר עם מישהו בעל ידע הבנתי שעבדו עליי בצורה גסה ומבישה, הביאו לי צמיגים שהיו נראים חדשים לחלוטין אבל התוקף שלהם היה משנת 2008, אתם שואלים כמה שילמתי על כל צמיג? 450 ש"ח! בלי קשר לתוקף, מדובר על צמיגים תוצרת סין באיכות מאוד ירודה. אני בטוח לא היחידי שעשו עליו את הקומבינה הזאת בין המוסך לבין הפנצ'ריה. אפילו כשחזרתי לבוחן כדי להראות לו את הצמיגים התגובה שלו היתה מופתעת והוא שאל אותי ואני מצטט "מזה הצמיגים האלה, מאיפה קנית אותם"? אחרי שעניתי לו שהם נרכשו מהפנצ'ריה שצמודה למוסך הוא שתק וחתם על הטופס. בקיצור…
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
גולף FSI 2.0 פונטנציל 1 2
מאת Kot25-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
אם (האם) לרכב הלן (הנ"ל) יש איזשו (איזה שהוא) פונטנציל (פוטנציאל) לשיפור הספק ואולי להשתלט (להשתלת) מנוע של Gti? נא להקפיד על רמת הכתיבה בפורום
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני צריך ג'נטים לאופל אסטרה 1.4 טורבו 2012 מידות 215/50R17 יש משהו יפה ?(עדיפות לפס אדום או משו עם אדום ).. צירפתי תמונה של הג'נט שאני ממש רוצה מישהו יודע איפה אפשר להשיג ובכמה?? (עדיפות בצפון ...) תודההה
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כבר המון זמן מחפש ולא מוצא..מחפש את הטמבון המקורי מפלסטיק לא פיברגלס ולא משהו שדומה ל R32 ..את האורגינל. אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאד
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הבנתי שאת הקולר אפשר להחביא היטב ב-FR אם צובעים בשחור וזה נראה מקורי, אבל צנרת זה מקרה אבוד, נכון? מה העלות של כל חלק? כרגע אני עם צ'יפ אפסולוט (Stage 2) ופילטר אוויר פתוח. תודה!
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני מתקשה להחליט בין אחד מהבאים, אשמח לקבל הכוונה מפורטת : 1. http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=33-2380 2. http://www.knfilters.com/search/product.aspx?Prod=57-0683 מיותר לציין שהקנייה תתבצע ישירות מחו"ל (EBAY, AMAZON) ? אשמח לקבל לינק למוכר זול (יחסית), שילוח מהיר ומניעה מחשש שייתפס במכס.
הודעה אחרונה מאת Possibilities, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ערב טוב לקוראי הפורום. ברצוני לדעת מה זה כל הקטע עם הצ'יפ מה הוא נותן לאיזה רכבים הוא מתאים וכו'. אני מחזיק ברכב מסוג גולף 3 1.8 CL 90 כ"ס אם עכשיו אני אשים לה צ'יפ זה יעשה משהו?.. תודה לעוזרים.
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן כולם , ישלי איביזה שנת 2009 מנוע - 1600 ידני . רציתי לדעת מה אני יכול לעשות כדי לחזק אותה ? לעלות לה את ההספק .. השאלה בכלל עם אפשר לשחק עם המנוע שלו ? טורבו קיט ? צ'יפ ? אני יודע שזה לא חוקי , זה לא כלכך מעניין אותי ... תודה לכולם !
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם יש אתר אינטרנט שאפשר לבדוק מחירים עדיף. תודה
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- Mike808
- Igalz
- BigMak
- ronrobin
- ארי62
- NAPOLEON
- motior
- avizaz
- yosefW
- Or05230
- BoazB11