שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
יורכבו על בולמי קוני, מבדיקה שנערכה, עלו האפשרויות הבאות: (מהמחיר הזול ביותר שהוצע, ליקר ביותר) קפיצי הנמכה של V-MAXX, קפיצי הנמכה של חברת MAD (המוכר טען שמדובר בחברת בת של קוני?) וקפיצי הנמכה של EIBACH. הסט הקלסי שרוב בעלי הרכב משתמשים בו הוא קוני-אייבך, אך עקב ההפרש (כמעט כפול) בינו לבין השניים האחרים, אשמח לשמוע על אלטרנטיבות. במידה ויש סט מומלץ אחר, אשמח לשמוע עליו. ובכלל הערות והארות יתקבלו בברכה. אלי.
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
התנהגות ב GTI MK6 1 2
מאת broken10-
- אחראי פורום
- 24 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כמה חודשים שיפרתי את הרכב APR STAGE 1,אני ממש נהנה מהשיפור והכל סבבה...(מדובר ב GTI 2012) עכשיו התחלתי לשים לב כשאני לוחץ פול גז הגלגלים מפרפרים הרבה ואני לא מרגיש במהירות,כאילו יש איזשהו אי התאמה בין הגלגלים לכוח,(אגב מערכת ASR פועלת בזמן שאני לוחץ אני לא מבטל אותה),שמתי לב גם כשאני לוחץ פול גז האוטו מחליק ולא נוסע ישר כמו שצריך,אני מתכוון במחליק שהוא זז קצת ימינה שמאלה עד שהוא מתיישר וזה קורה בערך מאפס עד תשעים או מאה,( זה לא קורה בכל הכבישים..)גם בסיבובים ממש חדים האוטו לא נדבק לכביש ,מרגישים קצת אי יציבות.... עכשיו השאלה שלי היא האם יש משהו שאפשר לעשות עם הגלגלים,שיפורים משהו,או שזה רק צמיגים? אני מתנצל על החפירה,מקווה שאיכשהו ה…
הודעה אחרונה מאת edan82, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
היי חבר'ה, אני מתלבט בין 2 מידות לג'אנטים\צמיגים, לרכב שהזמנתי... הרכב מגיע סטנדרטי עם 16" וחתך ענק אבל מאושר גם למידות הבאות: 225 40 18 או 245 30 19 הזהירו אותי מפני סדקים בג'אנטים בחתך נמוך כזה (30) ולגבי מחיר (RUN FLAT) עוד לא יצא לי לברר. לגבי ה18", ביררתי כבר מחיר ויצא סביר. יבואן אחד אמר לי שה245 30 19 לא קיים בארץ... הדרישות שלי הן נסיעות רגילות לרוב בתוך העיר ואם לא אז בכביש 5, סה"כ כ40 ק"מ ביום. מה דעתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש למישהו ניסיון עם קויילאוברים של חברת MAD? לפי חיפוש קצר באינטרנט ניראה כי מדובר בחברה די מוכרת בתחום מהולנד. מעבר לזה לא ראיתי משהו אחר. אשמח ליותר מידע.
הודעה אחרונה מאת amir74, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
יש ברשותי סיאט לאון דגם ספורט ,1800 125כ׳ס 20v. ברצוני להוסיף טורבו!! אשמח לקבל המלצה או רעיון מבעלי ניסיון. תודה מראש. היה וכן מישהו יכול להמליץ לי על מקום טוב ? שוב תודה . אוהד
הודעה אחרונה מאת y.bar, -
- 2 עוקבים
- 21 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי פולו TSI 1.2 יד שנייה מודל 2010. באופן כללי אני מאוד מרוצה מהרכב ומהתגובות שלו. עם זאת נתקלתי כאן בלא מעט שרשורים על האופציה לשפר את התכנה ברכב על מנת להגדיל משמעותית את ההספק שלו. הבנתי שיש אפשרות להחליף צ'יפ (?), או לחילופין מחשב ניהול חיצוני. (יש מצב שמדובר באותו הדבר בדיוק אני בור ונבער בתחום). רציתי לשאול האם השיפורים הם רק בביצועים (כי אני די מבסוט על ההתנהגות של הרכב בכביש) או שמא ישנו שיפור גם בצריכת הדלק או כל יתרון אחר מלבד זינוק יותר מהיר ותוצאה יותר טובה מ 0 ל100 (מה שלא מעניין אותי כהוא זה). כמו כן אם יש למי מכם עצות נוספות בנוגע לתחזוק שוטף מומלץ לרכב אני אודה לכם מאוד. תודה,
הודעה אחרונה מאת benny.brit, -
- 6 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
שלום לכולם רכשתי לאחרונה סיאט לאון 1.8 tsi ולא התפשרתי והלכתי על הידנית לאחר נהיגה של כמה חודשים החלטתי להוסיף לרכב תוכנה לניהול מנוע שתכולל בא כמה מצבים שהחושב הוא מצב stock כדי לשמור על ביטוח היצרן. השוק מציג שלוש חברות מובילות רציתי לדעת מה את ממליצים ואשמח אפילו אם בעלי המקצוע יעלו את נושא המחיר ?!
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
מעניין אותי אם פורק לחץ תורם משהו ברכבים בלי טורבו? האם אשים לדוגמא על מזדה 3 \ קורולה רגילות פורק מה קורה במצב כזה? יהיה את הצליל או שלא יהיה לו מה לפרוק בכלל? והאם יש דבר כזה פורק לחץ מזוייף שנותן את הרעש כשעוזבים גז?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אהלן אז ככה הסט שלי מתחיל להראות סימני יובש ואני מתחיל להרגיש איבודי אחיזה קלילים ככה שהחלטתי השבוע להתחדש. אני מחפש בעיקר אחיזה טובה על הכביש אך עם זאת אורח חיים סביר. התקציב הוא עד 2500 ש"ח המידה היא 195/65 R15 כרגע מותקנים michelin energy saver מישהו יכול לתת חוות דעת עליהם כשהם חדשים? תודה מראש רועי.
הודעה אחרונה מאת roy4545, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ! היום אחה״צ בשעה טובה ומוצלחת הזמנתי איביזה sc 1.2 tsi , שמעתי על האפשרות להתקין צי׳פ שאופן משמעותי משפר את ביצועי הרכב . כמה שאלות בנושא - 1. כמה כוח סןס אקבל בערך לאחר הוספת הצ׳יפ ? 2. האם זה מסוכן למנוע , או שמא מדובר בסה״כ בהתקנת תוכנה ולא רכיב פיזי שעלול לגרום ךשפיכת מנוע וכו׳.. 3. כמה זה עולה ואיפה אפשר להתקין את הצ׳יפ הכי קרוב לירושלים ? תודה !
הודעה אחרונה מאת danielharati, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ברכב הנעה קדמית, מה צריך לעשות אחרי זמן מסוים עם הצמיגים? יש לי רבעייה של T1R ומקדימה מן הסתם הם מראים סימני שחיקה גדולים מאשר מאחורה. אי אפשר לעשוות הצלבות לפי מה שהבנתי כי הT1R זה צמיג אחד לימין וצמיג אחד לשמאל, אז מומלץ אולי להעביר את הקדמיים אחורה (הימני ימינה והשמאלי שמאלה) ? או להשאר בהרכב זהה עד שאני יצטרך להחליף צמיגים רק מקדימה? והאם T1R מאחורה ישבו טוב עם כל סוג של צמיג מקדימה? או שהכי מומלץ להביא עוד זוג זהה?
הודעה אחרונה מאת AvielT, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מדובר על הונדה קופה ויש לי צנרת 2.25 פתוחה והרעש מתחיל כבר לעשות לי כאבי ראש. רציתי לשאול עם מישהו מכיר\או יודע איפה יש מקום שיכולים לבנות לי דוד אחורי שקט? תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת andernalin_junk, -
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יש לי בעיה מסויימת ברכב טורבו שלי הצינור חזרת שמן טורבו המקורי לרכב זה לא מתאים כי יחידת הטורבו עצמה כנראה שייכת לרכב מדגם אחר (אמנם עדיין אותו חיבור 12T) בעקבות זאת הצינור נוזל יש לציין שהוחלפו אטמים פעמיים והדבר נבדק מספר פעמים. נעשה נסיון לעקם את הצינור המקורי ע"י הבעלים הקודמים בהצלחה חלקית. עדיין נוזל מהבלוק שמן. מי בארץ מכין צינור מתכת קאסטום עם מדידות וכו' ?
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים, S80 T6 בציר 04 האם יש צלחות טובות יותר \ בלמים טובים יותר מהמקורי \ OEM ? שאפשר לקבל עליהם המלצה?? לגבי יציבות - האם כדאי להשאר עם בולמים \ קפיצים מקוריים (וולוו) SACHS , ללכת בכיוון צמיגים (כרגע נועל 225/55/r16 TOYO) בני 5 חודשים אני מחפש בעיקר להקשיח את הרכב בסיבובים ופניות , אך עם זאת להשאירו נוח ככל האפשר.. יש המלצות בנושא?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, הרכב הוא VW פולו SDI 2005 עם מנוע 64 כ"ס (12.5 קג"מ מומנט). ברשותנו עוד פולו SDI משנת 2001 אך עם 68 כ"ס (13.7 קג"מ מומנט). בגדול, החדשה קלה יותר, אך היא מרגישה חלשה משמעותית, במיוחד במצבים שדורשים יותר מומנט (בעליות ותאוצות ביניים, למשל). בשתיהן אין בעיה בסחיבה או משהו כזה. בבדיקת מוסך לא נמצאו בעיות כלשהן ו2 הרכבים בהספק המרבי שלהם ע"פ היצרן. השאלה היא האם ניתן לשדרג את תוכנת ניהול המנוע בחדשה שיפיק כוח כמו שיש בדגם הישן (68 כ"ס)? והאם ניתן לשדרג עוד יותר? חשוב לנו יותר לשדרג מבחינת המומנט, הכ"ס פחות חשוב. כמובן שטורבו לא בא בחשבון. אשמח למידע בעניין. יאיר
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
- 11 תגובות
- 20.1 אלף צפיות
אהלן חברים שאלה תאורטית קטנה. במידה ורכשתי רכב משופר אם תוספות של ציפ פורק חיצוני פילטר אויר פתוח - לא חוקי מוגדר כשינוי מבנה? אינטרקולר מוגדל - כנ"ל האם החלפה לאינטרקולר גדול יותר זה גם לא חוקי? אני מבין את הענין של שינוי מבנה אבל השאלה אם אפשר לזהות את זה. הזרקת מתנאול - במידה ואני מעוניין להוריד את השיפורים ולחזור למקורי עד כמה העניין מסובך? האם יש אפשרות לפני טסט לכוון את הציפ להספק יצרן? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת NoReload, -
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי סיאט לאון 2002 אוטמט 1600 הגודל של הגלגל כיום זה 195/65R15 אני רוצה להגדיל ל17 או 18 בדקתי אפשר להשים על פי חוק, השאלה היא בכמה זה יצרוך יותר דלק האחיזה בכביש תשתנה בהרבה ועם זה בכלל כדי תודה לעוזרים..
הודעה אחרונה מאת ExoduS, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
ההורים טסים לאנגליה בעוד 3 שבועות, ובאנגליה לפי מיטב הבנתי הכל זול יותר משמעותית מהארץ. יש המלצות לצעצועים ל1.2TSI החדשה שלי? חשבתי על פורק לחץ חיצוני של פורג', משהו מעבר? או שגם זה מיותר? תודה!
הודעה אחרונה מאת BioS, -
איזה צמיג מומלץ ל GTI 1 2
מאת Hold-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
ברשותי גולף GTI 2010 ואני מחפש צמיגים חדשים. מתלבט בין R1R ל AD08? האם מומלץ לשקול צמיג נוסף? כמו כן, עד כמה ה R888 לא נוח לנסיעה מנהלתית כל יום?
הודעה אחרונה מאת Roiey2459, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי איביזה טורבו 2002 GT2871R גודש 1.6 עם טולול וכרגע אני נוסע עם פלאגים DENSO IK24 והציעו לי NGK (2667) BKR7EIX Iridium האם הפלאג הזה טוב לסט אפ שלי או להשאר עם IK24? מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום ותודה מראש - בקניה שגרתית לרכב חדש באוטו דיפו (חומרי ניקוי אחרי סופת החול....) נדלקתי על הרעיון לשדרג את הג'נטים. הטסות של האיביזה החדשה מכוערות (כסופות חלביות כאלה), האזיקון נראה עוד יותר מכוער, וזה ממש ישפר את מראה הרכב (צבע אפור מטאלי). המחיר נראה לי הוגן - 1600 ש"ח לג'נטים 15" כולל התקנה וסמל היצרן, ממבחר די גדול שיש בקטלוג. הצמיגן לא היה בסניף בשעת הביקור (סניף בני ברק). לפני שאני נחפז לקניה, יש לי כמה שאלות: 1) לפי נתוני היבואן, ברכב יש צמיגי R14\R15 - יש הפרש קוטר בין הצמיג הקדמי לאחורי? לא יתכן. הבחור שם אמר שמותקנים צמיגי 15" ברכב. 2) לרכב מערכת בקרת לחץ אויר בצמיג. החלפה הג'נטים לא תפגע במערכת? (איך היא בכלל עובדת? מתח על המתלים או מנומטר בת…
הודעה אחרונה מאת danielharati, -
- 16 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
ערב טוב, הגעתי למסקנה שאם אני מתכנן להוציא כסף על הרכב, עדיף להוציא אותו על משהו עם ערך מוסף (בניגוד לג'אנטים ממש יפים שראיתי אצל pitstop ואני זומם עליהם זמן רב) והחלטתי לשפר את מה שמציק לי ברכב: מערכת הבלימה. עכשיו, הרכב הוא A3 2litre TFSI. ברמת העיקרון, הבלמים המקוריים עושים עבודה לא רעה בכלל. אבל - אני מחפש משהו אקסטרא. קצת יותר נשיכה בבלימה, וקיצור מרחק (אם אפשרי). הצמיגים הוחלפו כבר לr1r, אם זה משנה משהו. בשיטוט באינטרנט מצאתי את המאמר הבא http://www.audi-sport.net/vb/a3-s3-forum-8l-chassis/55257-best-brakes-a3-s3-guide.html שהוא סבבה והכל אבל - נראה לי קצת overshoot למה שאני רוצה להשיג. אני לא מחפש בלמים של מרוצים, אלא שיפור הקיים עם התנאים האמורים. …
הודעה אחרונה מאת a3 t, -
- 22 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
http://www.msdignition.net/product_info.php?name=Peugeot_106_Rallye_Ignition_Kit_stage_2&model=rallye_ign_kit_st2&prod=TGC-0030&osCsid=2ae528234d4bbd467981c21ba9b9200a זה הקישור לקיט, חלקכם יגידו יקר מדי 749 אירו, שהם 3670 ש"ח לפני משלוח והמסים. זה לא העניין, העניין הוא שזה משהו שלא יצא לי להתעמק בו ולכן אני שואל בכדי להשכיל.. במידה וזה אכן שווה אתה המחיר שזה עולה, אפילו שם. אז אכן מה באמת עושה הקיט הזה ומה הוא כולל? בכלל לא בפרט. מה הרכיבים ובמה זה שונה מהמקורי? בכלל אך זה עובד?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי רנו מגאן 2 1.6 16v ידנית!!! יש לי 3 שעונים חדשים באריזה שרציתי להתקין במכונית הקודמת ולא יצא השעונים הם שעון וואקום,שעון לחץ שמן,ושעון חום שמן כולם מאותה הסדרה הייתי מאוד מעוניין להתקין אותם ברנו והייתי מעוניין לקבל התקנה מקצועית ואמינה יש לי המון ידע במכונאות וחשמל לרכב אבל אני לא מעוניין להיכנס לחיבורים של הלחץ שמן,חום שמן,וואקום לכן מעדיף להתקין אצל מישהו מקצועי שלא יהיו לי בעיות של נזילות שמן ובריחת אוויר מהוואקום רציתי לדעת כמה עניין כזה אמור לעלות ועל מי אתם ממליצים??? אשמח לשמוע תגובות ואשמח לקבל קישורים ורעיונות למיקות השעונים ברנו מגאן שנת 2004 כרגע התיכנון הוא הוא עם פוד דמוי קרבון לשלושה שעונים על הדשבורד תודה מראש תומר.
הודעה אחרונה מאת Kenworth Man, -
- 8 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
חברי פורום שלום, בתחילת השבוע רכשתי אימפרזה טורבו GT. הרכב משנת 1995. ברכב מותקן בוסט קונטרול של חברת Greddy. דגם PRofec B-spec2 הדיגיטלי. קראתי בפורום לפחות 5-6 שרשורים בנושא, אך עדיין נשארתי עם כמה שאלות: 1. מה משמעות המצבים הבאים: א) Warning. ב) Limiter Warning. ג) Peak. 2. מה משמעות המונחים הבאים: א) Overboost. ב) סרג'ים. 3. מה ההבדל בין מצב High ו-Low? מה המשמעויות של נסיעה ברכב בין שני המצבים? 4. כרגע הבוסט מכוון לפי הטבלה הבאה (לפי ערכי kPa): א) מצב High Start/מסך ראשי: 0.65 Set: 90% Gain: 14% Set Gain/Start Boost: 0.13 Warning: 1.20 Limiter Warning: 0.20 א) מצב Low Start/מסך ראשי: 0.65 Set: 52% …
הודעה אחרונה מאת TIPOturbo, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום , הגיע הזמן להחליף פלאגים ונראה גם שאת חוטי ההצתה שנראים דיי ישנים ובטח עושים לא טוב לאוטו . מדובר על סובארו אימפרזה 94 , נפח 1600 ידנית . על איזה פלאגים הייתם ממליצים , לא מתכוון לחברה אלא לסוג כמו אירידיום , פלטיניום וכל מיני כאלה וכמובן לא הפלאגים הסטנדרטיים . כל הכוונה בלהחליף את הפלאגים אז אם כבר לפלאגים שיעשו קצת יותר טוב למנוע ! וכמובן חוטי הצתה , חוץ ממקורי או תחליפיים שהם לא משהו , מה מומלץ , מה יעזור למנוע לעבוד טוב יותר ? כמובן שכל המטרה היא לגרום למנוע לעבוד טוב יותר ואולי גם לקבל עוד קצת כוח !
הודעה אחרונה מאת The.One, -
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
שלום רב , ברצוני לשפר את הכוח של הפולקסווגן פולו TSI שקיבלתי לאחרונה , כרגע מה שיש לה זה צ'יפ בלבד , חישוקי מגנזיום R15 - כך שהיא נקייה יחסית. רציתי לשאול מספר שאלות : 1. http://www.youtube.com/watch?v=z06lC4lBRvw דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. מה לעזעזאל הוא שם בה שהיא פורקת בין הילוך להילוך - זה פורק ? זה פילטר ? כמה עולה פורק , כמה עולה פילטר ? 2. איזה שיפורים עומדים לפניי במידה וארצה להגדיל לה את הכוח ? כרגע היא עושה 8.1 מ0-100 והבנתי שדי קשה לרדת מזה במיוחד ברכב הזה , האם כדאי לעצור כאן ולא לשפר אותה או שאם כן - מה בדיוק ? (במידה…
הודעה אחרונה מאת E&A-AUTOSPORT, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם יש לי שאלה תיאורתית בעבר היו רכבים מוגדשים עם קרבורטור במקור לדוגמא רנו 5 טורבו במידה ומישהו רוצה לבצע פרוייקט טורבו לא עדיף לו לקחת קרבורטור של רכב כזה להכין סעפת יניקה ופליטה ולגדוש? יש כמה שאלות שעלו לי 1. מחשב ניהול מנוע חיצוני עולה יקר והכיוונים גם כן , האם בקרבורטור בהנחה שביצעו לו כיוונים פעם אחת כמו שצריך אין צורך לכוון יותר? 2. רכב חדש שהוא עם הצתה אלקטרונית יצטרך מחשב מיוחד לכיוון ההצתה או שניתן להחליף להצתה מכנית 3. בהנחה שמדובר בקרבורטור האם הגדישה שניתן להגיע אליה מוגבלת ומכאן כמעט ולא רואים פרוייקטים כאלה?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 12 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ערב טוב ושבת שלום. לאחרונה,מנסים ייצרני פולקסווגן (והמחשבים) להגן על מכוניות הקונצרן מפני "ציפ-טיונינג". הגנה זו מבטלת למעשה את אפשרות הקריאה ו/או הכתיבה דרך שקע הדיאגנוזה ובכך מקשה לנו הטיונרים ,את הדרך לצרוב במחשב תוכנה חדשה. לא כל רכבי הקונצרן מוגנים ולכן בשלב ראשון אנו מתחברים למחשב הרכב ובודקים האם ניתן לקרוא ולכתוב אותו. במקרה שלנו,(פאסאט CC חדשה 1.8 טורבו 160 כ"ס) מוגן מחשב הרכב גם בפני קריאה וגם בפני כתיבה והאפשרות היחידה לצרוב את המחשב מחדש ,היא לעשות זאת על השולחן ,במצב הנקרא בעגה המקצועית BOOT-MODE. פיתוח החומרה והתוכנה בוצע ע"י חברת GIAC-USA ומוסיפה לרכב הנ"ל כ 45 כ"ס ו 70 ליברות למומנט ! בשלב ראשון,ניסינו כאמור להתחבר למחשב הרכב ולצרוב אות…
הודעה אחרונה מאת Keyser, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום לכולם, כמו שניתן לראות בחתימה, יש לי פאביה 1.2 TSI עם 86 כ"ס, לפי מה ששאלתי בחברה כשקניתי אותה הבנתי שההבדלים בכ"ס הם הבדלים של תוכנת ניהול מנוע ? (או משהו כזה), האם מישהו יודע אם אני יכול להעלות את ההספק של המנוע ל-105 ב"ס או אפילו יותר, ואם הדבר מומלץ ?. עוד שאלה, אםאני רוצה להגדיל את מידת הגלגלים (כרגע 14") לאיזה גודל אפשר להגדיל ? (שיהיה חוקי ומאושר ברשיון) ומה הפרוצדורה שצריך לעשות ? תודה לעוזרים, דניאל
הודעה אחרונה מאת AVIHAITOPOR,
-
מי מחובר 35 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 415 אורחים (הצג רשימה מלאה)