Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יורכבו על בולמי קוני,

מבדיקה שנערכה, עלו האפשרויות הבאות: (מהמחיר הזול ביותר שהוצע, ליקר ביותר)

קפיצי הנמכה של V-MAXX,

קפיצי הנמכה של חברת MAD (המוכר טען שמדובר בחברת בת של קוני?)

וקפיצי הנמכה של EIBACH.

הסט הקלסי שרוב בעלי הרכב משתמשים בו הוא קוני-אייבך, אך עקב ההפרש (כמעט כפול) בינו לבין השניים האחרים, אשמח לשמוע על אלטרנטיבות.

במידה ויש סט מומלץ אחר, אשמח לשמוע עליו.

ובכלל הערות והארות יתקבלו בברכה.

אלי.

פורסם

אשמח לפירוט,

בהשוואה לאיזה סט אחר הוא הושווה, במה הוא "מנצח" את השילובים האחרים?

בכל מקרה, הבולם הינו של קוני - והדיון הוא על הקפיץ.

* יש מישהו שהתנסה עם הקפיץ של חברת MAD?

פורסם

אלי ידידי, אני לא כזה בטוח שיש הבדלים משמעותים בין הקפיצים.

אתה יודע שאנחנו בפגיו בדרך כלל משלבים עם אייבך.

אני מציע לך לבדוק סחורה של spax, יש אפשרות להביא אותם.

בכל מקרה באילו סכומים מדובד?

כמובן יש להתחשב שזו היא קליאו בי ספורט דור שני, כי אני למשל ב205 נוסע על בלשטיין אייבך, לא התנסעתי על מוצרים אחרים, למעשה ה205 השנייה שלי על וויקט וקפיצי אייבך גם.

עושים את העבודה ללא דופי, טוב הבנתה את הקטע. עכשיו בדוק את spax, אם תרצה בפרטי אני יפרט לך מי מיבא אותם לארץ, כאן או בpsi מה שנוח לך יותר, בהצלחה חבר.

אליק.

פורסם

קודם כל תבדוק מה הקוטר הספירלה בכל קפיץ (עבה יותר , קשה יותר וכך ההפך) , מה "תכונת הקפיץ" , פרוגרסיבי (התנגדות משתנה בהתאם לנהיגה \ תנאי דרך) \ לינארי (קבוע קפיץ ) .

למשל , אני ברכב שלי עברתי מאייבך פרו קיט 30מ"מ קפיץ ליאנרי , ל60מ"מ VMAXX פרוגרסיבי , הVMAXX דקים יותר ב1מ"מ .

עוד לא הרגשתי איך הרכב מתנהג בנסיעה מאומצת , אבל בנסיעה יום יומית עם כיוון בולמים אחר , הרכב מרגיש טוב מאוד , גם קשה וגם נוח , תלוי בתנאי הדרך ובסוג הנסיעה .

אם אתה לא מנמיך קיצוני , אלא 30 מ"מ , הייתי מציע לך סט כמו שהיה שלי : קוני מתכוונן עם אייבך פרו קיט .

פורסם

stas_S - תודה רבה לך, החכמתי.

אליק - תודה רבה גם לך, אתה פשוט אף פעם לא מאכזב :wink: .

האם יש כאן מישהו שמכיר את חברת MAD, ויודע לתת חוו"ד על יתרונות \ חסרונות המוצר

פורסם
stas_S - תודה רבה לך, החכמתי.

אליק - תודה רבה גם לך, אתה פשוט אף פעם לא מאכזב :wink: .

האם יש כאן מישהו שמכיר את חברת MAD, ויודע לתת חוו"ד על יתרונות \ חסרונות המוצר

אלי חוץ מזה שזו חברה הולנדית אין לי שמץ, אבל זהה גם מותג, כלומר לא איזו חברה לא מוכרת.

בכל מקרה אתה מבין ששינוי לטוב בטוח יהיה השאלה היא עד כמה?

אני מבין שאתה עדיין רוצה לנסוע יחסית נוח ביום יום? או שאתה מוכן לוותר על הנוחות לגמרי לטובת התנהגות?

דרך אגב אני מבין את השיקולים שלך, גם אני סטודנט.

פורסם

מניסיון עם קוני בשילוב עם קפיצי אייבך - ההתנהגות משתפרת, פחות זויות גלגול וכו', אבל אתה תשלם על כך ביום-יום. ממה שזכור לי הנוחות הופכת פשוט זוועתית, ואלמלא הכיסאות היו כל-כך נוחים היה צורך בביקור שבועי אצל הכירופרקט.

פורסם

מצטער על הגניבה, אבל שאלה קצת קשורה - למישהו היה ניסיון עם הרכבת ספייסרים? הבנתי ששחיקת הצמיגים תהיה מוגברת ולא אחידה, מה מעבר לזה?

172

פורסם
מצטער על הגניבה, אבל שאלה קצת קשורה - למישהו היה ניסיון עם הרכבת ספייסרים? הבנתי ששחיקת הצמיגים תהיה מוגברת ולא אחידה, מה מעבר לזה?

יש לי ספייסרים זרוקים במחסן, בעבר היו על הקליאו עם ג'נט 17.

תבוא תקח, אין כסף (בנתניה).

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תודה EXODUS על ההצעה. אם אחליט לשים אז אצור איתך קשר.

האם יש חיזוקים שאפשר לעשות ע"מ להקטין את העומס הנוצר? האם ההבדל מורגש (באחיזה בסיבובים)? האם צריך איזון גלגלים לאחר ההתקנה?

172

פורסם

אחד הדברים הראשונים שהעפתי מהקליאו ספורט הייתה לי היו גלגלי 17' + ספייסרים.

הם פגעו (קוטר הגלגל בעיקר, לא הספייסר) נואשות בהתנהגות הרכב ובנוחות הנסיעה.

להערכתי אחד הגורמים להיגוי הכבד שהיה זכור לי היו הספייסרים.

לדעתי עדיף לעשות איזון גלגלים לאחר ההרכבה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

• תוכן חדש...