Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים שאלה תאורטית קטנה.

במידה ורכשתי רכב משופר אם תוספות של

ציפ

פורק חיצוני

פילטר אויר פתוח - לא חוקי מוגדר כשינוי מבנה?

אינטרקולר מוגדל - כנ"ל האם החלפה לאינטרקולר גדול יותר זה גם לא חוקי? אני מבין את הענין של שינוי מבנה אבל השאלה אם אפשר לזהות את זה.

הזרקת מתנאול -

במידה ואני מעוניין להוריד את השיפורים ולחזור למקורי עד כמה העניין מסובך?

האם יש אפשרות לפני טסט לכוון את הציפ להספק יצרן?

תודה לעוזרים.

פורסם

צ'יפ - סה"כ תוכנה, בטסט אין דיינו, זה הדבר האחרון אם בכלל שיתפסו, ואם אני לא טועה זה נחשב חוקי כי זה לא שינוי במבנה.

פורק חיצוני - לא בטוח בעניין החוקיות שלו, כמו שאפשר להרכיב ניתן לפרק.

פילטר אוויר פתוח מאוד שנוי במחלוקת, חברת סימוטה וK&N לפי מה שהבנתי מקבלים אישור ייבוא אבל יש בוחני תנועה שיגדירו זאת כשיפור וגם טסטרים/מכונים שיגידו שזה לא עובר, ויש כאלו שיגידו ההפך.

אינטרקולר מוגדל רוב הסיכויים שלא ישימו לב אם לא הוספת פתחי אוויר בטמבון או משהו בסגנון, גם בטסט לא יזהו.

הזרקת מאתנול - לא יודע.

פורסם

הפילטר אוויר הוא INBOX הוא בקופסא המקורית של הפילטר המקורי של הרכב ככה שבכלל לא מזהים אותו.

הבעיה היא הפורק לחץ שהוא ישר נראה.

פורסם

טוב היום אחרי שבדקתי את כל העניין כי רק רכשתי את הרכב.

הפורק הורכב בצורה טובה רק הרכיבו אותו כלפי מעלה ככה שברגע שמרימים את המכסה מנוע ישר רואים אותו.

אשמח לקבל קצת טיפים לגבי הרכב, אפילו בפרטי.

שאלה קטנה בנוסף, הרכב מתודלק 95 במידה ואני רוצה לנסות 98 זה אפשרי? הבנתי שאין אם זה בעיה, כנל אחרכ לחזור ל 95.

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...